deki59 141 Napisano Januar 5, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nela, dobrodosla!!! ...I što pre otišla ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nela, dobrodosla!!! ...I što pre otišla ??? ??? ??? Ma ja to samo 'nako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Januar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne spavas? I odmaras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne spavas? I odmaras? Spavala sam tri-četiri sata...dovoljno mi je...po podne još malo i sve super...Moj Ari, kako on brine o mom zdravlju i lepoti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre to izvadi...jednostavna intervencija, isti dan ideš kući, normalno hodaš, par dana previjanja i gotovo...udariće te grom jebo te Hahhahaha... Di se seti groma... Neka, neka, nije pametno sa tobom se zamerati, dobro dosla, slatka nasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre to izvadi...jednostavna intervencija, isti dan ideš kući, normalno hodaš, par dana previjanja i gotovo...udariće te grom jebo te Hahhahaha... Di se seti groma... Neka, neka, nije pametno sa tobom se zamerati, dobro dosla, slatka nasa! Kako gde se setih...pa ima čovek metal u nogama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nece grom u ljubicice... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nece grom u ljubicice... ;D To nije naučno dokazano još uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan p,p, pomeri se sa mesta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan p,p, pomeri se sa mesta! Evo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sredi i toalet... ;D Imas srece sto si razvedena, ne moras da peres i masiras stopala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sredi i toalet... ;D Imas srece sto si razvedena, ne moras da peres i masiras stopala... Danas generalka bre...a što se tiče masaže i pranja stopala, to nisam radila ni kad sam bila udata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato i nisi vise udata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Januar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Dr. Tulic krpio nogu 2006. u Aprilu, jos nisam izvadio plocicu i pratecih 10 srafova iz butne kosti Izvini ali moram da te pitam da li si normalan skoro tri godine držiš pločicu i šrafove valjda ti je Tulić rekao da se to vadi posle tri do šest meseci....mada nisi usamljen slučaj...skoro je bio neki lik koji je došao da mu se izvadi pločica posle osam godina Idi bre to izvadi...jednostavna intervencija, isti dan ideš kući, normalno hodaš, par dana previjanja i gotovo...udariće te grom jebo te E da je tri godine, rekoh od 2006, a treba od 1996, malo sam se zbunio :-[, to je dobrih 12 i evo 13-ta godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam neke doktore i sada ne znaju sta je bolje - gore, da ostavim ili da klesu, jer je plocica cela urasla u kost...nego nije ovo tema za lecenje. Dobro nam dosla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato i nisi vise udata... Biće da je zbog toga ili ipak zbog sexa Pitao sam neke doktore i sada ne znaju sta je bolje - gore, da ostavim ili da klesu, jer je plocica cela urasla u kost...nego nije ovo tema za lecenje. Dobro nam dosla ;D Uradiš rtg pa se posavetuješ sa nekim ko to zna... .....hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam neke doktore i sada ne znaju sta je bolje - gore, da ostavim ili da klesu, jer je plocica cela urasla u kost... Bolje idi izvadi da ne prođeš kao ovaj vaš kolega...posle 6 godina mu je zasmetala pločica i dovela ga u ovakvo stanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel su ovo imbusi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel su ovo imbusi? Torex....6-ica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...