Abdullah100k 8 Napisano Decembar 16, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla, zelim ti da na poslu upoznajes sto manje ljudi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla seko!! Da se nismo upoznali preko makaza i peana? Mislim da su me samo tetkice zaobisle da me ne previjaju u urgentnom i na ortopediji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 16, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nela, dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav,i dobro ti nama dosla ovdi! :D i da ti ja budem zadnji pacijent sa ovog foruma Ćao i tebi... ne zaboravi kontrolu za nekoliko dana NIKAKO! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Nela, jos se secam kada sam se kao klinac razbucao padom sa motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6115 Napisano Decembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, zlu ne trebalo, nije loše da imamo ovako lepu negovateljicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nela i dobrodosla medj` bajkere!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Nela, jos se secam kada sam se kao klinac razbucao padom sa motora I ja sam, ali sam odustala od toga i nastavila sa automobilom Vidiš, zlu ne trebalo, nije loše da imamo ovako lepu negovateljicu ;D Za sve si ti kriv ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! bas lepo predstavljanje ako budes ikada htela da se provozas na motoru, tu smo mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! bas lepo predstavljanje ako budes ikada htela da se provozas na motoru, tu smo mi Hvala...zlu ne trebalo i ja sam tu za sve vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica još jednom članu, ali očigledno teškom i nepopravljivom zajebantu... ;D ;D ;D M... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Decembar 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav,i dobro ti nama dosla ovdi! :D i da ti ja budem zadnji pacijent sa ovog foruma Ćao i tebi... ne zaboravi kontrolu za nekoliko dana NIKAKO! ;D ;D ;D Dobro dosla nam Nela. Za Pecu se ne sekiraj, dovozim ga obavezno. I prosli put je hteo da se izvuce, a sad nekako jedva ceka... sta bi coveku ko ce znati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, zlu ne trebalo, nije loše da imamo ovako lepu negovateljicu ;D Stvarno poznajes "prave" ljude. Sestra Nela em sto je lepa, nego je, izgleda, veoma dobra osoba, puna humora i vedrine. Humora i vedrine na ovom sajtu-nikada dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, zlu ne trebalo, nije loše da imamo ovako lepu negovateljicu ;D Stvarno poznajes "prave" ljude. Sestra Nela em sto je lepa, nego je, izgleda, veoma dobra osoba, puna humora i vedrine. Humora i vedrine na ovom sajtu-nikada dosta. Lepote je bilo dovoljno i pre Nele :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 16, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav,i dobro ti nama dosla ovdi! :D i da ti ja budem zadnji pacijent sa ovog foruma ahaa forreste nevaljalko jedan sad mi je jasno odakle ovaj tvoj novi potpis na avataru :D pa onda pozdrav i od mene bozanskoj bajkerki i njenoj milosti. eto, dodje vreme i da zavidimo forrestu sto pade :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan pozz!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ahaa forreste nevaljalko jedan sad mi je jasno odakle ovaj tvoj novi potpis na avataru :D pa onda pozdrav i od mene bozanskoj bajkerki i njenoj milosti. eto, dodje vreme i da zavidimo forrestu sto pade :D ma nije komso,evo kolena mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Decembar 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Au, sve matori dripci, ima da nam uplasite novu clanicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan ko bre mator, ahahaha. Sad su najbolje godine. Znaju to one. Nije ona plasljiva, ni malo , ne brini. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 16, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Au, sve matori dripci, ima da nam uplasite novu clanicu ;D ma ti budi zadovoljan da je ne uclanimo u milenium club nama je ortopedija najpotrebnija http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27310.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan U bre koliko pozdrava za samo jedan dan!!! De da se i ja učlanim u klub obožavalaca! E pa dobro nas našla sestro. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...