Krokodilo 2649 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 4752 postova Prijavi odgovor kao problematičan A fora je što je ona cev za ta isparavanja čista, ne znam da li to znači da nije isparila? Proverili smo napon i dok je motor upaljen, sve je okej Имаш видљивост нивоа? MIN/MAX. Ако има одишак треба да има и контролу нивоа.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Jul 19, 2022 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema, misli na odusak. Bar se nadam da nisu i u moto akumulatore poceli da ugradjuju magicno oko koje ne radi ni na automobilima s obzirom da registruje samo neku srednju celiju koja je uvek okej a stradaju iskljucivo krajnje. Ja bar takve nisam video na motorima a nagledao sam ih se ihahaaaj, ako su i poceli da praktikuju pisi propalo ideji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemun24 36 Napisano Jul 19, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Ima neku vidljivost, da vidim ne znam. Motor je popravljen, došlo je do kratkog spoja negde, kabl u instalaciji se valjda istopio. Marko iz Batajnice mi popravio, mogao sam da izgorim ja s motorom da nije došlo do prekida negde.. Hvala vam puno ljudi na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...