Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav iz NS-a

Recommended Posts

• Drug član, 1250 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S

naravski, naravski, sve dok se ne ukočiš toliko da možeš da se popneš na motor -> dobar si :)

• Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: XT660Z Tenere, 1200GSA

Ma naopako da cu da ga odvracam :D

Gige se secam iz druge price, isto na dva tocka ali na sopstveni pogon, zato mi je bilo cudno da hoce motor :)

mada to je bilo 2013...

Inace posto vidim da se jos nisi odlucio, ako hoces mozemo jedan dan da se organizujemo da probas Teneru da vidis da li ti odgovara

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 565 postova
  • Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020)
pre 27 minuta, windofchange je napisao:

Ma naopako da cu da ga odvracam :D

Gige se secam iz druge price, isto na dva tocka ali na sopstveni pogon, zato mi je bilo cudno da hoce motor :)

mada to je bilo 2013...

Inace posto vidim da se jos nisi odlucio, ako hoces mozemo jedan dan da se organizujemo da probas Teneru da vidis da li ti odgovara

Још сам ја на та два точка и не одричем их се, чак их је неколико у гаражи а има један лежећи на три точка.
Један од многих мотора који сам за мог живота возио је била и Yamaha XTZ750 Super Tenera (1989), била је то брутална машинка ... ал како рекох већ, прво за сада на макси скутер а за коју годину ко зна на шта.

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: XT660Z Tenere, 1200GSA
Pre 1 sat, ПИпезос je napisao:

Још сам ја на та два точка и не одричем их се, чак их је неколико у гаражи а има један лежећи на три точка.
Један од многих мотора који сам за мог живота возио је била и Yamaha XTZ750 Super Tenera (1989), била је то брутална машинка ... ал како рекох већ, прво за сада на макси скутер а за коју годину ко зна на шта.

tzv recumbent :takoje: dobar si! ja samo drumasa i trekking imam :D

Nista onda, srecno sa kupovinom dodatna dva tocka!

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 400 postova
  • Motocikl: Adventure sports 750

Koja je Super Tenera tvoja bila plava ili crvena, pošto je bilo dve u gradu u to vreme?

• Drug član, 565 postova
  • Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020)
pre 49 minuta, plumber.ns je napisao:

Koja je Super Tenera tvoja bila plava ili crvena, pošto je bilo dve u gradu u to vreme?

Тамно плава са белим и тамно плавим седиштем, била је 89то годиште а имах је од септембра до краја новембра 1991, то ми је била кратко заменска машина док нисам нашао мотор за европску турнеју коју сам спремао за наредну годину а то је био Харли 1200 електра глајд ког сам продао две недеље пред пут и онда на брзака купих опет Yamahu Ganesis, одвезао пуна три месеца по европи, вратио се, окачио кацигу о клин, продао мотор и тада сам мислио да је то за мене крај ... и ево 30 година после прорадио црв

• Hvala 1

• Zainteresovan, 400 postova
  • Motocikl: Adventure sports 750

Video sam danas teneru crnu, bg, na kisackoj. pretpostavljam da je to ta. Baš lepa. Ima i crvena na detosu. Čini mi se da ovih novih T7 ima tri puta više.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja