Jump to content

Moto Zajednica

Samo da pitam...

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova

Visina,tezina (znam da te mere nisu popularne za javnost,ali..) ?  Moj drug ima jedan malecki dvodelni,mislim da je nov. Dolazi iz Italije ovih dana pa cu videti sa njim. Mozes da me podsetis ako si zainteresovana. Mislim da je kombinacija zelene i bele boje (kawasaki boje)! 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

A za sta ti reba kombinezon - staza ili puovanja, kozni ili textilni, jednodjelni ili dvodjelni?

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE
  Citiraj

...Ja sam na primer 185, i nekih 105-110kg-a, i broj 58 mi je knaaap, cak mi je tesan. Imas na louis-ovom sajtu da pogledas kako da se izmeris i koji broj je za koju velicinu i mozes se voditi po tome otprilike, ustvari ti sigurno mozes...

Uh, jesi li siguran da si dobro probao taj kombinezon? On treba da ti bude skrooooz zaljepljen uz tijelo i posto je kozni ako je u pocetku tijesan to se "razgazi" i ne smije da bude naboran na rukavima i nogavicama, cak i treba da bude kratak zbog rukavica i cizmi... Ja sam visok 188 i 54 je moja velicina kod skoro svih proizvodjaca, tako da mi to 58 jako sumnjivo...

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Tvoj broj je 48 ili 50 (50 ako imas vece grudi, posto su ti kombinezoni pravljeni za muskarce, tj. da budu tesni i u grudima ;D).

Ako ces narucivati iz Louis-a (ima za 200e), idi do onogu Louis-a kod nas i probaj recimo jaknu tog proizvodjaca (Probiker) najmanju koju ima (imace sigurno 50-52. Ako ne, sigurno neko na forumu ima. Proceni za broj, pa vidi...

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Raja iz Mladenovca je onomad imao par komada malih-zzenskih kombinezona, pa mozzda je neshto ostalo. Treba pitati, a koliko znam korektan je sa cenom.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N
  Citiraj

Tvoj broj je 48 ili 50 (50 ako imas vece grudi, posto su ti kombinezoni pravljeni za muskarce, tj. da budu tesni i u grudima ;D).

Ako ces narucivati iz Louis-a (ima za 200e), idi do onogu Louis-a kod nas i probaj recimo jaknu tog proizvodjaca (Probiker) najmanju koju ima (imace sigurno 50-52. Ako ne, sigurno neko na forumu ima. Proceni za broj, pa vidi...

Ja od Probikera stajem u 50- 54, zavisi od modela, tako da ti to nije bas merodavno.  :)

Citiraj

Raja iz Mladenovca je onomad imao par komada malih-zzenskih kombinezona, pa mozzda je neshto ostalo. Treba pitati, a koliko znam korektan je sa cenom.

Pogledaj kod Raje obavezno, a bilo je cini mi se i raznih ponuda po 'prodajem' forumu, i oglasniku, POTRAZI MALO!  ;)

• Drug član, 1469 postova
  • Motocikl: k25
  Citiraj

Evo ti Rajin br. 064/1425729 toliko mogu da ti pomognem...

p.s. Kako noga?

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion

Hvala na pomoci,ali doshlo je do promene plana te sam pre neki sat pazarila spool pantalone i diadora racing chizme... :)))) kombinezon je sledeca stavka...ali...ima vremena... :)

A noga se oporavlja,i sad je skoro pa sve u redu...josh se nije rana zatvorila ali na dobrom je putu....za mozda dve nedelje ce proci sasvim... :)

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova
  Citiraj

...

A noga se oporavlja,i sad je skoro pa sve u redu...josh se nije rana zatvorila ali na dobrom je putu....za mozda dve nedelje ce proci sasvim... :)

Ai, jesi ti to pala?

Enivej, samo sam htio da napomenem da se ni u kom slucaju ne krstis i slicno, nego tri puta probaj, pa hodaj, pa sjedi, pa lezi...pa opet, pa obuci jos nesto ispod da vidis kako ti lezi ako mora extra majica / dzemper ispod. Pa doooobro utvdi, pa tek onda kupuj.

Ja sam probavao cijeli dan, u radnji sa previse izbora, i na kraju sam zavrsio sa premalim hlacama. (bila mi frka da ne flaprtju  ;D)

Sad ih nekad mogu, a nekad ne mogu zakopcati, zavisi od gladi.... :D

sretno

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
  Citiraj

Hvala na pomoci,ali doshlo je do promene plana te sam pre neki sat pazarila spool pantalone i diadora racing chizme... :)))

gde si uzela spool pantalone, kakve su i koliko si platila?

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion

Probaj u Guevari,ali...hm...ja jedva nashla... elem...bile su 5600 :) nadam se samo da oprema nece vishe imati priliku da posluzi svrsi....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja