Evil_baby 85 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem kombinezon malog velichinskog broja i neke normalne cene????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Visina,tezina (znam da te mere nisu popularne za javnost,ali..) ? Moj drug ima jedan malecki dvodelni,mislim da je nov. Dolazi iz Italije ovih dana pa cu videti sa njim. Mozes da me podsetis ako si zainteresovana. Mislim da je kombinacija zelene i bele boje (kawasaki boje)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan da,da...kawa...s tim shto je moj motor crno crveni...i crvena kaciga.... moja visina je 170 a tezina 50.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 12, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan A za sta ti reba kombinezon - staza ili puovanja, kozni ili textilni, jednodjelni ili dvodjelni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1946 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1088 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 12, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ...Ja sam na primer 185, i nekih 105-110kg-a, i broj 58 mi je knaaap, cak mi je tesan. Imas na louis-ovom sajtu da pogledas kako da se izmeris i koji broj je za koju velicinu i mozes se voditi po tome otprilike, ustvari ti sigurno mozes... Uh, jesi li siguran da si dobro probao taj kombinezon? On treba da ti bude skrooooz zaljepljen uz tijelo i posto je kozni ako je u pocetku tijesan to se "razgazi" i ne smije da bude naboran na rukavima i nogavicama, cak i treba da bude kratak zbog rukavica i cizmi... Ja sam visok 188 i 54 je moja velicina kod skoro svih proizvodjaca, tako da mi to 58 jako sumnjivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1946 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1088 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Uh, jesi li siguran da si dobro probao taj kombinezon? Mmmm... pa nisam stavio noge u rukave... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan u louis-u ima sad za 200e solidnih , al kako probati uff nemam pojma ... prekrstish se i verujesh u mere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj broj je 48 ili 50 (50 ako imas vece grudi, posto su ti kombinezoni pravljeni za muskarce, tj. da budu tesni i u grudima ;D). Ako ces narucivati iz Louis-a (ima za 200e), idi do onogu Louis-a kod nas i probaj recimo jaknu tog proizvodjaca (Probiker) najmanju koju ima (imace sigurno 50-52. Ako ne, sigurno neko na forumu ima. Proceni za broj, pa vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 14, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Raja iz Mladenovca je onomad imao par komada malih-zzenskih kombinezona, pa mozzda je neshto ostalo. Treba pitati, a koliko znam korektan je sa cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Tvoj broj je 48 ili 50 (50 ako imas vece grudi, posto su ti kombinezoni pravljeni za muskarce, tj. da budu tesni i u grudima ;D). Ako ces narucivati iz Louis-a (ima za 200e), idi do onogu Louis-a kod nas i probaj recimo jaknu tog proizvodjaca (Probiker) najmanju koju ima (imace sigurno 50-52. Ako ne, sigurno neko na forumu ima. Proceni za broj, pa vidi... Ja od Probikera stajem u 50- 54, zavisi od modela, tako da ti to nije bas merodavno. Citiraj Raja iz Mladenovca je onomad imao par komada malih-zzenskih kombinezona, pa mozzda je neshto ostalo. Treba pitati, a koliko znam korektan je sa cenom. Pogledaj kod Raje obavezno, a bilo je cini mi se i raznih ponuda po 'prodajem' forumu, i oglasniku, POTRAZI MALO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Raja iz Mladenovca je onomad imao par komada malih-zzenskih kombinezona, pa mozzda je neshto ostalo. Treba pitati, a koliko znam korektan je sa cenom. Evo ti Rajin br. 064/1425729 toliko mogu da ti pomognem... p.s. Kako noga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci,ali doshlo je do promene plana te sam pre neki sat pazarila spool pantalone i diadora racing chizme... ))) kombinezon je sledeca stavka...ali...ima vremena... A noga se oporavlja,i sad je skoro pa sve u redu...josh se nije rana zatvorila ali na dobrom je putu....za mozda dve nedelje ce proci sasvim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 15, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ... A noga se oporavlja,i sad je skoro pa sve u redu...josh se nije rana zatvorila ali na dobrom je putu....za mozda dve nedelje ce proci sasvim... Ai, jesi ti to pala? Enivej, samo sam htio da napomenem da se ni u kom slucaju ne krstis i slicno, nego tri puta probaj, pa hodaj, pa sjedi, pa lezi...pa opet, pa obuci jos nesto ispod da vidis kako ti lezi ako mora extra majica / dzemper ispod. Pa doooobro utvdi, pa tek onda kupuj. Ja sam probavao cijeli dan, u radnji sa previse izbora, i na kraju sam zavrsio sa premalim hlacama. (bila mi frka da ne flaprtju ;D) Sad ih nekad mogu, a nekad ne mogu zakopcati, zavisi od gladi.... sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Hvala na pomoci,ali doshlo je do promene plana te sam pre neki sat pazarila spool pantalone i diadora racing chizme... )) gde si uzela spool pantalone, kakve su i koliko si platila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Guevari,ali...hm...ja jedva nashla... elem...bile su 5600 nadam se samo da oprema nece vishe imati priliku da posluzi svrsi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...