Jump to content

Moto Zajednica

suzuki nemirni rad

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 171 postova

po drugi put pisem istu temu vlasnik sam suzukija gsx r 750w 1994 godiste presao 38-hiljada motor ne radi lijepo na leru i na malim obrtajima trza recimo ako ga vozim do 50kmh nije bitno u kojoj brzini on trza cim predzem preko 50 motor vuce i radi normalno .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

najverovatnije da su karburatori u pitanju,prvo pogledaj njih :)

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

cekaj kako sa svakom brzinom, vozis ga prvom ispod  50 on trza predjes 50 on netrza,a isto tako i sa 6 brzinom

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Evo glupog odgovora, ali MOZDA je problem u tome:

Ako radi ok u mestu, a trza ispod 50 u voznji, pogledaj dal nije istegljen pogonski lanac!

Inace, da te ohrabrim, 90% verovatno su karbovi zreli za vakumetriju!  ;)

• Svrati ponekad, 275 postova

Da, po  ovome šta si napisao i meni to smrdi na istegnut lanac jer se on nikada ne istegne ravnomjerno tako da na manjim brzinama osjetiš trzanje.

Ako i na leru loše radi, onda nema šta, kupi nove svijećice i napravi sinhronizaciju karburatora i trebalo bi biti sve uredu.

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Evo glupog odgovora, ali MOZDA je problem u tome:

Ako radi ok u mestu, a trza ispod 50 u voznji, pogledaj dal nije istegljen pogonski lanac!

Inace, da te ohrabrim, 90% verovatno su karbovi zreli za vakumetriju!  ;)

Pogonski lanac je u pitanju 99%, a ako hocesh ovo da proverish uzmi i pretegni ga pa probaj tako. Ako onda ne trza onda je on u pitanju ;)

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

pa zar ima veze pogonski lanac i sa nemirnim radom u leru to jest dok stoji malo mi je to nelogicno

Moguce da je istegnut lanac u kombinaciji sa prljavim i/ili rashtelovanim karburatorima. ;)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

pa zar ima veze pogonski lanac i sa nemirnim radom u leru to jest dok stoji malo mi je to nelogicno

NE DOK STOJI! Ali cimanja pri malim brzinama su uglavnom simptom pogonskog lanca!  ;)

• Svrati ponekad, 306 postova

Skoro sam gledao jedan Suzuki Gsxr 400 koji je imao potpuno iste simptome.Problem je bio sa nivoom goriva u karburatrima.Posle stelovanja nivoa , rado je sasvim normalno.Dakle savet je, probaj sa karburatorima.

• Svrati ponekad, 171 postova

narucio sam novi lanac i lancanike svjecice filtere jedino stelovanje i sinhronizacija to ce morati da odradi majstor

posto je motor na stranim tablama neznam da li se ispalti previse ulagati u njega koja je realna vrijednost suzukija gsx r 750 w 94 god mislim na stranim papirima

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750N

samo i nista vise problem je u vodilici igle.Postaju ovalne i vise goriva na malim okretajima cima a kad das gas sve ok moj slucaj je bio katastrofalan trosio goriva i crni auspusi ali nemiran rad na min.

Narucio iz D nove NEEDLE JET-OVE I IGLICE SAD JE SVE OK .

poz.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja