ledeni 14 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan po drugi put pisem istu temu vlasnik sam suzukija gsx r 750w 1994 godiste presao 38-hiljada motor ne radi lijepo na leru i na malim obrtajima trza recimo ako ga vozim do 50kmh nije bitno u kojoj brzini on trza cim predzem preko 50 motor vuce i radi normalno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6194 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan stelovanje, servis, kad je radjeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan najverovatnije da su karburatori u pitanju,prvo pogledaj njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan karbovi, kape, kablovi , sveće...........................redom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan cekaj kako sa svakom brzinom, vozis ga prvom ispod 50 on trza predjes 50 on netrza,a isto tako i sa 6 brzinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan da i u prvoj i u sestoj brzini do 50 trza cim predzem preko 50 ne trza vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo glupog odgovora, ali MOZDA je problem u tome: Ako radi ok u mestu, a trza ispod 50 u voznji, pogledaj dal nije istegljen pogonski lanac! Inace, da te ohrabrim, 90% verovatno su karbovi zreli za vakumetriju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Da, po ovome šta si napisao i meni to smrdi na istegnut lanac jer se on nikada ne istegne ravnomjerno tako da na manjim brzinama osjetiš trzanje. Ako i na leru loše radi, onda nema šta, kupi nove svijećice i napravi sinhronizaciju karburatora i trebalo bi biti sve uredu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mercedes-Benz-Rale 1 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan po mom nekom auto-mehenik iskustvu iste situacije su se dogadjale kada su kablovi probijali ili svecice zavrsile karijeru isto tako na leru radi nikako i na brzinama do 50 posle je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 12, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Evo glupog odgovora, ali MOZDA je problem u tome: Ako radi ok u mestu, a trza ispod 50 u voznji, pogledaj dal nije istegljen pogonski lanac! Inace, da te ohrabrim, 90% verovatno su karbovi zreli za vakumetriju! Pogonski lanac je u pitanju 99%, a ako hocesh ovo da proverish uzmi i pretegni ga pa probaj tako. Ako onda ne trza onda je on u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mercedes-Benz-Rale 1 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa zar ima veze pogonski lanac i sa nemirnim radom u leru to jest dok stoji malo mi je to nelogicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 12, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan pa zar ima veze pogonski lanac i sa nemirnim radom u leru to jest dok stoji malo mi je to nelogicno Moguce da je istegnut lanac u kombinaciji sa prljavim i/ili rashtelovanim karburatorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan pa zar ima veze pogonski lanac i sa nemirnim radom u leru to jest dok stoji malo mi je to nelogicno NE DOK STOJI! Ali cimanja pri malim brzinama su uglavnom simptom pogonskog lanca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam gledao jedan Suzuki Gsxr 400 koji je imao potpuno iste simptome.Problem je bio sa nivoom goriva u karburatrima.Posle stelovanja nivoa , rado je sasvim normalno.Dakle savet je, probaj sa karburatorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan narucio sam novi lanac i lancanike svjecice filtere jedino stelovanje i sinhronizacija to ce morati da odradi majstor posto je motor na stranim tablama neznam da li se ispalti previse ulagati u njega koja je realna vrijednost suzukija gsx r 750 w 94 god mislim na stranim papirima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fandjo 0 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Monaco Motocikl: SUZUKI GSXR 750N Prijavi odgovor kao problematičan samo i nista vise problem je u vodilici igle.Postaju ovalne i vise goriva na malim okretajima cima a kad das gas sve ok moj slucaj je bio katastrofalan trosio goriva i crni auspusi ali nemiran rad na min. Narucio iz D nove NEEDLE JET-OVE I IGLICE SAD JE SVE OK . poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...