Blackened 2392 Napisano Utorak u 19:58 Drug član, 1234 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakve maglenke imas Ranko, ali povremeno naidju motori sa prejakim svetlima, skroz me zaslepe. Kao kamion sa dugim da je naisao. Ne znam je l' to uopste po zakonu tako dodavati i koristiti ako nije magla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8805 Napisano Utorak u 20:44 Ne silazi, 3750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aliexpres ali sa socivima, ne znam nocu al preko dana se vidi motor dobro, bas bas retko mi neko blicne, koliko puta sam bio danju ili nocu pored ili iza saobraćajaca i niko nista nije rekao. Sledece hocu Futura eyes x80, imaju snop ko projektor na autu, dobro svetle i bas ne smetaju, bio mi je kolega sa x100 iza mene po mraku ni trenutka mi nije smetalo u retrovizoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2539 Napisano Subota u 10:30 Drug član, 1824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Aliexpres ali sa socivima, ne znam nocu al preko dana se vidi motor dobro, bas bas retko mi neko blicne, koliko puta sam bio danju ili nocu pored ili iza saobraćajaca i niko nista nije rekao. Sledece hocu Futura eyes x80, imaju snop ko projektor na autu, dobro svetle i bas ne smetaju, bio mi je kolega sa x100 iza mene po mraku ni trenutka mi nije smetalo u retrovizoru. Kako sad ide sa carinom i pdv-om ako se naruče na Aliexpressu?Cena sa poštarinom im je oko 25000 din na aliju? Da li si dodatno plaćao pdv i carinu?Na Temu ih nema...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8805 Napisano Subota u 10:43 Ne silazi, 3750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Generalno za sve sad ide carina, za neke sitnice tipa i do 1000 din su naplatili carinu. Futura x80 ima i kod nas, mislim da su 27k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2539 Napisano Subota u 11:27 Drug član, 1824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno za sve sad ide carina, za neke sitnice tipa i do 1000 din su naplatili carinu. Futura x80 ima i kod nas, mislim da su 27k. Nema ih, bar ja nisam našao, u Burnoutu ih nema, gde ih još možda ima?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8805 Napisano Subota u 11:41 Ne silazi, 3750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih sam i mislio, mislim da rekose da se i poruci, nije mi hitno pa cu da vidim ovih dana da odem da porucim ili sta god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2539 Napisano Subota u 20:25 Drug član, 1824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu za dve nedelje, biće cena 30000 din. za pro model, zvao sam danas Burnout.Čekam Blackfriday pa na Aliexpressu možda ipak poručim.Trenutno sam na Aliju našao za 25500 sa poštanskim troškovima.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8805 Napisano Subota u 20:36 Ne silazi, 3750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Al racunaj dobro carinu, tako da ce biti bukvalno na isto, sto se mene tice mogu da cekam i sajam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...