acim 765 Napisano Decembar 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prava poslastica za ljubitelje motocikala klasičnog izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А ја очекив'о да видим Wankel мотор... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4759 Napisano Decembar 10, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je lepo, ali nije bas sveze, ima 3-4 godine ovom motoru. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 10, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je lepo, ali nije bas sveze, ima 3-4 godine ovom motoru. ;D Ja pročitah da je ovo prototip, što će reći glanc novo, tj. još ga i nema u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4759 Napisano Decembar 10, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je lepo, ali nije bas sveze, ima 3-4 godine ovom motoru. ;D Ja pročitah da je ovo prototip, što će reći glanc novo, tj. još ga i nema u prodaji. Mozda jos nije stigao do prodaje ali... http://www.nortonmotorcycles.com/company/press.asp PS. commando mi je omiljeni oldie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan pa nije los bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...