Jump to content

Moto Zajednica

Poklanjamo kacigu

Recommended Posts

• Drug član, 2245 postova

evo da ne duzim. Svaba ima kacigu koja mu ne treba. Koristili smo je kao rezervnu, kada treba da vozimo nekog ko nema kacigu. Nije to bio cest slucaj, tako da nije promenila mnogo glava. Ja sam je koristio kada sam u Kaliforniji vozio autotrke (rekreativno, da ne pomislite svasta).

Kaciga nije u sjajnom stanju, ali ce nekom vise nego da koristi. Ove nalepnice po njoj smo mi lepili...onako...kada nam je bilo dosadno.

Vizir je dobar. Velicina je M

Marka Arai

Ako nekom treba, bilo bi nam drago (Svabi pogotovo) da je poklonimo. Evo, ovako izgleda:

CiRJq_dsc03573vs2.jpg

jEzyT_dsc03574lc7.jpg

e5rKR_dsc03575wk4.jpg

YguLi_dsc03576kb8.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1194 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

To je retro! Ja se dobrovoljno javljam da je udomim, i obeæavam da æu u najkraæem roku i ja naæi nešto da poklonim.

P.S. Nataša je veæ uzela moj novi Caberg, tako da sam ja ostao bez kacige...

P.P.S. Svakako prednost imaju oni koji nemaju kacigu uopšte i kojima je ova kaciga prekopotrebna.

najzli

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer
P.S. Nataša je veæ uzela moj novi Caberg' date=' tako da sam ja ostao bez kacige...

najzli[/quote']

Zašto si dao Nataši kacigu? Da li si joj pronašao neke mane? Znaš da sam uzeo istu. Sad me stavljaš u razmišljanje: "Ne verujem da je Najzli Nataši dao kacigu zato što je silno voli. Sigurno je našao falinku na Caberg Rhyno modelu. Šta li je u pitanju...? Ili stvarno silno voli Natašu. Ali baš toliko da joj pokloni kacigu o kojoj je imao toliko lepih reèi... Šta je stvarno posredi!? Aaaaaaaaaaaa..." :D:D:D

P.S. Divan gest Švabe i Djure! Stvarno za primer! :supz:

• Drug član, 1194 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Djuro, Švabo,

Puno Vam hvala, kaciga je sjajna. Odgovara mi velièina, oblik... Ipak, ono što mi je najdraže u svemu ovome je to da je kaciga poklonjena i time stekla neprocenjivu vrednost. Iskreno, mnogo mi je draža od one koju sam kupio. Ostaje mi da se nadam da æu na neki naèin moæi da Vam vratim za ovaj lepi gest, i da održim obeæanje pa da i ja obradujem nekog sa foruma kao što ste vas dvojica obradovali mene.

Još jednom, hvala od sveg srca.

najzli

Djuro' date=' Švabo,

Puno Vam hvala, kaciga je sjajna. Odgovara mi velièina, oblik... Ipak, ono što mi je najdraže u svemu ovome je to da je kaciga poklonjena i time stekla neprocenjivu vrednost. Iskreno, mnogo mi je draža od one koju sam kupio. Ostaje mi da se nadam da æu na neki naèin moæi da Vam vratim za ovaj lepi gest, i da održim obeæanje pa da i ja obradujem nekog sa foruma kao što ste vas dvojica obradovali mene.

Još jednom, hvala od sveg srca.

najzli[/quote']

Ih Najzli, posle ovoga bih se tacno ubio da sam je dao nekom drugom :D . Nema na cemu i drugi put!

Da te lepo sluzi i da najjace sto u nju bude udarilo, bude bumbar (eventualno Natasina ruka ako krenes da preterujes sa brzinama :wink: )

• Zainteresovan, 837 postova

Svaka vam cast. Sjajan gest.

"Ne verujem da je Najzli Nataši dao kacigu zato što je silno voli. Sigurno je našao falinku na Caberg Rhyno modelu. Šta li je u pitanju...? Ili stvarno silno voli Natašu. Ali baš toliko da joj pokloni kacigu o kojoj je imao toliko lepih reèi... Šta je stvarno posredi!? Aaaaaaaaaaaa...

Xexexe... :wink:

Ma da' date=' sad najbolje da se rasplacete... koji ste vi bajkeri... pih[/quote']

:mrgreen:

Aj' pa vreme je da zakljucavam polako...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja