djura 28 Napisano Avgust 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo da ne duzim. Svaba ima kacigu koja mu ne treba. Koristili smo je kao rezervnu, kada treba da vozimo nekog ko nema kacigu. Nije to bio cest slucaj, tako da nije promenila mnogo glava. Ja sam je koristio kada sam u Kaliforniji vozio autotrke (rekreativno, da ne pomislite svasta). Kaciga nije u sjajnom stanju, ali ce nekom vise nego da koristi. Ove nalepnice po njoj smo mi lepili...onako...kada nam je bilo dosadno. Vizir je dobar. Velicina je M Marka Arai Ako nekom treba, bilo bi nam drago (Svabi pogotovo) da je poklonimo. Evo, ovako izgleda: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Avgust 19, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan To je retro! Ja se dobrovoljno javljam da je udomim, i obeæavam da æu u najkraæem roku i ja naæi nešto da poklonim. P.S. Nataša je veæ uzela moj novi Caberg, tako da sam ja ostao bez kacige... P.P.S. Svakako prednost imaju oni koji nemaju kacigu uopšte i kojima je ova kaciga prekopotrebna. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nista Najzli, tvoja je. Cujemo se u ponedeljak da se dogovorimo oko primopredaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 20, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Nataša je veæ uzela moj novi Caberg' date=' tako da sam ja ostao bez kacige... najzli[/quote'] Zašto si dao Nataši kacigu? Da li si joj pronašao neke mane? Znaš da sam uzeo istu. Sad me stavljaš u razmišljanje: "Ne verujem da je Najzli Nataši dao kacigu zato što je silno voli. Sigurno je našao falinku na Caberg Rhyno modelu. Šta li je u pitanju...? Ili stvarno silno voli Natašu. Ali baš toliko da joj pokloni kacigu o kojoj je imao toliko lepih reèi... Šta je stvarno posredi!? Aaaaaaaaaaaa..." P.S. Divan gest Švabe i Djure! Stvarno za primer! :supz: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 20, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Majke mi ste CAREVI. SVAKA CAST :!: :!: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2223 Napisano Avgust 21, 2006 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Sjajan gest! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Avgust 21, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovako neshto odavno nisam chuo, prochitao, video,...za svaku pohvalu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Avgust 21, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, Švabo, Puno Vam hvala, kaciga je sjajna. Odgovara mi velièina, oblik... Ipak, ono što mi je najdraže u svemu ovome je to da je kaciga poklonjena i time stekla neprocenjivu vrednost. Iskreno, mnogo mi je draža od one koju sam kupio. Ostaje mi da se nadam da æu na neki naèin moæi da Vam vratim za ovaj lepi gest, i da održim obeæanje pa da i ja obradujem nekog sa foruma kao što ste vas dvojica obradovali mene. Još jednom, hvala od sveg srca. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 21, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuro' date=' Švabo, Puno Vam hvala, kaciga je sjajna. Odgovara mi velièina, oblik... Ipak, ono što mi je najdraže u svemu ovome je to da je kaciga poklonjena i time stekla neprocenjivu vrednost. Iskreno, mnogo mi je draža od one koju sam kupio. Ostaje mi da se nadam da æu na neki naèin moæi da Vam vratim za ovaj lepi gest, i da održim obeæanje pa da i ja obradujem nekog sa foruma kao što ste vas dvojica obradovali mene. Još jednom, hvala od sveg srca. najzli[/quote'] Ih Najzli, posle ovoga bih se tacno ubio da sam je dao nekom drugom . Nema na cemu i drugi put! Da te lepo sluzi i da najjace sto u nju bude udarilo, bude bumbar (eventualno Natasina ruka ako krenes da preterujes sa brzinama :wink: ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast. Sjajan gest. "Ne verujem da je Najzli Nataši dao kacigu zato što je silno voli. Sigurno je našao falinku na Caberg Rhyno modelu. Šta li je u pitanju...? Ili stvarno silno voli Natašu. Ali baš toliko da joj pokloni kacigu o kojoj je imao toliko lepih reèi... Šta je stvarno posredi!? Aaaaaaaaaaaa... Xexexe... :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 22, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas dirljiv gest!!! :kul: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 22, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo, nema sta.Da nemas neki motor koji slucajno ne vozis??!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 22, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ste likovi, svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 573 Napisano Avgust 23, 2006 XXX, 476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E ovo se ne dogadja cesto Svaka cast! :kul: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Avgust 24, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, sad najbolje da se rasplacete... koji ste vi bajkeri... pih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 24, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma da' date=' sad najbolje da se rasplacete... koji ste vi bajkeri... pih[/quote'] :mrgreen: Aj' pa vreme je da zakljucavam polako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...