ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam malcice da obradujem motorce ;D A preko zime ga ceka jos inovacija, planiram rollbarove da pravim i centralnii nogar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Super su legli,treba i ja da stavim preko zime.. Koliko novaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam iz LOUISA za 22,95 JURA http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019646 Imao sam malo problema posto su pratki pa sam ih prokuvavao u vodu i teglio odredjene delove kako bi leglo sve na mesto ali verujem da moze na svaki moped da se nakace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Decembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si ih isteglio ;D ;D ;D Ovo su, koliko vidim, neki manji štitnici, ne znam da li će dovoljno da te štite od vetra na ogroooomnim brzinama, ili su više lep modni detalj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mali savet, kupi onaj dodatni spojler koji se kaci na gornjem delu stitnika, nije skup al znaci mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mali stitnici nema vecih te iste sam imao na Dominatoru 650 i legle su bez krivljenja. Pa treba samo leti da me stiti od glupih bubmara i ostalih insekata, mrzi me leti da navlacim rukavice. A i zbog estetike malo ;D Jedan mali savet, kupi onaj dodatni spojler koji se kaci na gornjem delu stitnika, nije skup al znaci mnogo Hteo sam prvo te sa spojlerom da kupim ali drugar ce njih uzeti pa bas da ne budemo isti posto vozi isti motor i naravno u istoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mali stitnici nema vecih te iste sam imao na Dominatoru 650 i legle su bez krivljenja. Pa treba samo leti da me stiti od glupih bubmara i ostalih insekata, mrzi me leti da navlacim rukavice. A i zbog estetike malo ;D Jedan mali savet, kupi onaj dodatni spojler koji se kaci na gornjem delu stitnika, nije skup al znaci mnogo Hteo sam prvo te sa spojlerom da kupim ali drugar ce njih uzeti pa bas da ne budemo isti posto vozi isti motor i naravno u istoj boji Pa kupi spojler u drugoj boji ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 9, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ovi stitnici nisu nizasta kad je u pitanju zastita od vetra,oni sluze za kros motore za zastitu od granja blata itd..i pri padu naravno,a za vetar,,,,tu si trebao klasicne slonove usi da uznes..ove sam ja imao i skinuo,,za vetar su 0000000000000,a nekako mi je bitnije da me stiti od vetra....kise,,,buba itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Legli su ko guza na nosu, lepo si ih skuvao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Decembar 10, 2008 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo.Sad mozes da padas kolko oces!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iste takve montirao. Pomazu ali nedovoljno. :-\ Za te pare bolje da sam kupio grejace rucki. 3eur su skuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan apex division, lepo si se izborio sa štitnicima i momački si ih iskrivio. napravio si grešku pri montaži, trebao si prvo skinuti originalne krajeve kormana, pa onda namontirati štitnike bez kuvanja, krčkanja i krivljenja. štitnici pašu na svaki motor bez upotrebe kuhinje. kvalitetne polisportove štitnike (više modela i x boja) imaš u motobox-u u ns, od ca.1600din pa gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan apex division, lepo si se izborio sa štitnicima i momački si ih iskrivio. napravio si grešku pri montaži, trebao si prvo skinuti originalne krajeve kormana, pa onda namontirati štitnike bez kuvanja, krčkanja i krivljenja. štitnici pašu na svaki motor bez upotrebe kuhinje. kvalitetne polisportove štitnike (više modela i x boja) imaš u motobox-u u ns, od ca.1600din pa gore. Neznam da li si ikada skidao tegove sa TDM-a ali ja jesam. Prvo sam tako probao ali kad sam ih odvrnuo i video da je to straf od 17mm debljine odustao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...