Brrka 226 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan U bre Braco, visoko bre mnogo... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Novembar 26, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Heheh nije nizi je od mog 10cm :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan sve je super motor ce biti jos lepsi samo patent za izradu nosaca auspuha moras da mi das Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Braco !!! Nadam se da ce te iduceg puta sa svim dokumetima i ovim motorom preci granicu ;D Srecno sa radom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan I auspuh od 900RR na tri srafa ide ispod guze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Decembar 1, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik je negdje kupio taj top ali vec sad pravi problem jer je duzi od originalnog 1000rr-a za najmanje 15cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa skrati ga za toliko koliko ti smeta .......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam od 600rr originalan auspuh, pa ako oce njega za neke sitne pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Decembar 1, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pa skrati ga za toliko koliko ti smeta .......... Imam od 600rr originalan auspuh, pa ako oce njega za neke sitne pare Pa probacu da ga skratim mada je aluminijski pa moram da ga nosim na varenje... hvala Gojko ako sta zaj.. zvacemo te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Decembar 15, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se rep,samo naprijed Braco! BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan majstore pa nema novih slika dokle je projekat stigao................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano Decembar 16, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan majstore pa nema novih slika dokle je projekat stigao................. Nema vremena, stalno igra CS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Decembar 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan majstore pa nema novih slika dokle je projekat stigao................. Radim nekoliko stvari u isto vrijeme a po prirodi sam po lijen ;D Evo sad sam oko ovoga jos par dana pa se vracam na meda brunda http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=41805.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Februar 4, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 16-ka felna konacno u smecu.Tipkam sa drugarom Osmom iz Visokog koji zivi u holandiji i kazem mu konacno smo nasli 17ku gumu za Bojanov motor na sta on napisa velikim slovima "TOO BURAZERUU, RECI BOJANU DA IH IMAMO ZA OVU SEZONU DA IH NEMOZE POPALITI!!" ;D ;D ;D Osmo je inace prodavac motooperme i guma novih i polovnih, ali za gume je vise davac nego prodavac.Nije faraon mada ima svoju piramidu ali je zato nas Kralj. Elem medo brundo je dobio nekih 5.5jota 17ku felnu a smrdljiva 16ka sa svih svojih 4 jota je zavrsila u smecu na nashu radost. Andjelo kad sam vidio onaj rep na hondi odmah sam odlucio da posjecem stare nosace i zadignem ga jos par cm ;D ;D ;D Ebiga za mene fighter nije fighter ako nije nakostrjesen , ako mu samo stavim neki rep onda dobijem nakeda sa tudjim repom ;D Streetfighter je za mene nesto puno snage u plucima i spreman za ludu trku i tu je glavna razlika izmedju njega i ostalih Slike su sa mob telefona pa nisu bas neki kvalitet ali kad uradim nosac auspuha kojeg sam uspjesno skratio bice prave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan samo tako svaca cast cekam kraj ............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svak cast, ali ja uvek imam nesto da dodam...Mislim da mu nikako ne stoje oni prednji farovi... ps odlicno odradjeno..poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Februar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan nema farove....tek sam masku ugradi pa sad cekam farove da oblikujem masku itd...na starim slikama su privremeni farovi...bice slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ODLICAN 5!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan iz koliko etapa se ovo radi ... al ide u zanimiljivom smeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 5, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Braco Spusti malo rep na Medi jer ona mala iz Inerex-a Bojanu nece biti na ledjima, vec na vratu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan ma lako ce biti nositi samo nju ,al problem ce biti kada se zavrsi proekat .MEDO BRUNDO .valj nositi 3 kom na ledjima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Februar 9, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Cjevka stigla do pod rep ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ajmo dalje majstore.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Februar 22, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan MEDOLJUPCI ZDRAVO ZDRAVO!!! Debela 16ka u smecu osim ako se ne pojavi neko iz inostranstva sto voli bucmaste gume ;D 17ka sira za 2 jota sada krasi meda brunda. Usput disk je veci pa su i klijesta izmjestena .. Medo je dobio i glavu ali jos niije progledao.Cim budu stigle oci progledace opet.. I tako to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Maska mu se BAS uklapa....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...