BRACO 3438 Napisano Jul 20, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5596 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Veseli vlasnik... ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan E sad je do 00 bravo druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Jul 21, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veseli vlasnik... ;D Da znas da si pravi majstor.... :o Od Kawasakija 1000 si napravio 750. a nisi "odbio" jedan cilindar. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve stvari svaba unovci do bola Oni od novih prave ovako kao BRACA a zamisli da im braco dodje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 21, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Rad, rad i samo rad Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je ispalo,i sve pohvale za bracu . Koliko ovde ima posla(kako pola motora da se konstrujise i ponovo pravi) a vrlo malo placa,za razliku od amerikanaca,koji za ovakav rad uzme dobranu sumu novca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko VT 4 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Despotovac-Plazane Motocikl: Honda vt750c RC29 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast... Ovo je za svaku pohvalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Covece ti si Genije! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 6, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Covece ti si Genije! Svaka cast! S kim se ja druuuuužiiiiiim!? :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5505 Napisano Avgust 6, 2010 Integrisan, 13214 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Covece ti si Genije! Svaka cast! S kim se ja druuuuužiiiiiim!? :o :o Blago tebi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Avgust 7, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ave Braco :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Avgust 7, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam temu! BRAVO !!! OD onog krša si uspeo da skucaš nešto što dobro izgleda! Bravo još jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Septembar 26, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan :o zanemeo sam, kakva ludnica... svaka chast! mene asocira na neku zahebanu pchelu zbog prednje maske, koja KIDA kakva je! boje su fenomenalne, nemam rechi... ipak interesuje me, deluje mi kao da nema mesta za neki domachi "but & guz" ili mozhda greshim? EDIT: nisam video poklopac sedishta, extra! svaka chast josh jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3438 Napisano Septembar 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5596 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan U moru gluposti zadnjih dana na forumu bas mi drago da neko svrati u neki moj cosak. ;D Hvala Charli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja "svracam u tvoj cosak" i s ovim projektom "Divim ti se do imbecilnosti"-sto bi rekao Radovan Treci. Ako nije tajna a moze i na pp koliko kosta ovakav projekat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24141 Napisano Octobar 15, 2010 Integrisan, 10096 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vidim iskoriscene su mrezice od antene ;D, sto ce reci "em si majstor em si snalazljiv!" Bas, bas si ga lepo odradio. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6626 Napisano Octobar 15, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Veseli vlasnik... ;D Sto Boki pegla krivine po Romaniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3438 Napisano Octobar 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5596 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hvala posjetiocima slatkog cosheta !! cjena prerada su od 50e pa do 1000e ..ovaj je kostala vlasnika 0.00e a prerade ove vrste su izmedju 400-600e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda eto mene u Sokolcu da podmladimo moju Suzi, cim zavrsim neke obaveze ovde. A imam i 00,00e pa sam za citavu nulu jaci od prethodne musterije Pozdrav druze i sve pohvale za tvoj rad, a ako krenem za koji mesec u neku preradu nadam se da cu moci da racunam bar na savete. Posto imam zelju da sam ili uz neciju malu pomoc napravim promene na izgledu svoje masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5505 Napisano Octobar 16, 2010 Integrisan, 13214 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi nemojte da se primate, to mu sve pravi jedan iz Han Pijeska a on samo slika i stavlja na forum. Ne zna ni čekić u ruku da uzme kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3438 Napisano Octobar 16, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5596 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Za cekic si u pravu , ne koristim ga ali se sjetih jedne prerade gdje sam morao koristiti i vise komada ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22994.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan Veseli vlasnik... ;D Sto Boki pegla krivine po Romaniji. a BRACO samo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5505 Napisano Octobar 16, 2010 Integrisan, 13214 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22994.0 Pa ovo je ubedljivo najlepši motor koji si napravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3438 Napisano Octobar 16, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5596 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem osim da mi je to jedan od najdrazih proekata a usput plagijata jos uvjek nema ni u Han Pijesku a bogami ni u Budi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...