cezarpa 11290 Napisano Avgust 17, 2022 Ne silazi, 2288 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je prvi servis na 1000km,nema voznje zbog garancije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Avgust 20, 2022 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Fala za info, nisam mislio o tome. U uputstvu za garanciju nigde nije navedena km koja je potrebna, samo da se mora odraditi u ovlašćenom. Svakako ga derem i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1749 Napisano Avgust 22, 2022 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Proveri nivo ulja...doli po potrebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Avgust 24, 2022 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje proveravam na nedeljnoj bazi, sve okej. Međutim sinoć sam primetio da je ipak bilo nekog curenja, samo ne mogu da otkrijem odakle, a nisam imao vremena u poskednje vreme, pa ću se pozabaviti time danas-sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1749 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....novo jebo te!!!..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Avgust 2, 2023 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Guramo furamo, gazimo 4.500 za godinu dana, raga dobro služi. Prošle godine je dobio štitnike za ruke i veliki vetrobran (šoferšajbnu jbt) tako da sad izgleda kao pravi poštarski uz to je zimi imao i Termoscud. Posle nultog servisa sam se ili ja opustio ili zbog šoferke, počeo je mnogo više da mi troši, mada kada je zahladnelo sam mu isključio i start/stop funkciju, ne znam jesam li to opravdano uradio i ne znam da li je to imalo udela, al rekord mi je bio 2.99 po digitronu, doduše decembar/januar, kada se uhvatilo par toplijih dana. Od kad je otoplilo je smanjio, BC prikazuje 2.1-2.2 međutim više verujem digitronu koji je na 2.4-2.5. ono proleće koje je omašilo prognozu i neprestane kiše me je nateralo da ga malo odmorim pa mi se tako i poremetio plan, očekivao sam ga na 6.000km al dobro ni ovako nije loše. Često sam u nedoumici da li da ga prodajem ili ne jer mi za tih 90% po gradu ni ne treba ništa jače/veće ali me onih 10% pomalo nerviraju, pa se razmišljam da se rastajemo sledećeg leta, još nisam pametan šta mi je činiti i da li posle ići na Forzu ili ADV350… Evo i par sličica mog poštara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Decembar 12, 2023 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Danas prvi “problem” posle godinu i po dana, kako je naglo zazimelo, nisam ga vozio 2-3 nedelje, sinoć sišao u garažu da ga kresnem, pali kao zmaj, rekoh dobro je, ugasim i odem na spavanjac. Jutros da krenem na posao, cvrc, samo vergla i krene da se guši.. prvi put, drugi put, iz trećeg upalio.. sad je malo toplije pa ću se voziti, naručio Bosch C3 pa na sledeći minus vadi bateriju i ajd na struju. šta radim u tom slučaju sa sedištem, ostavim ga otvorenog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16066 Napisano Decembar 12, 2023 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Punjač će ti pomoći da premostis problem, na proleće zameni bateriju. Kad otvoris sediste uzmi ravan srafciger i gurni jezičak brave na dole da klikne, tako si je "prevario". Spusti sedište i gasi svetlo. Kad budes hteo da je odbravis....samo digni sedište i kljucem idi na otvaranje sica kao što obično radiš i odrbavice se. Ako ti je mrsko sve ovo raditi....stavi (deblju) krpu preko brave i gotovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Decembar 12, 2023 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uh jbt, već da menjam bateriju? Posle godinu i po dana, 6.200km? Doduše leti koristim start/stop al opet mi je to baš prekratko… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16066 Napisano Decembar 12, 2023 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jbg Yuasa je daleko od onoga kakva je bila. Meni je trajala 2 godine i kaput. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Decembar 13, 2023 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cirkus… okej, hvala za savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...