Mikulanac 7910 Napisano Decembar 8, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja poprilicno ;D iskustva sa njima! Kupio ih u www.tc-motoshop.si a sada imaju i 20% popusta kako rece TomoB! ima li zastupnik u Beogradu, gde bi moga da ih vidim i probam? Ne znam stvarno za to. Cizme su odlicne, nikada mi nisu bile mokre noge, osim kada sam gazio po potoku dubine preko kolena, pa usla odozgo. Kisnuo sam i po 3 dana u kontinuitetu, prolazio kroz potoke i nisu pustile. Udobne su, moze da se hoda u njima najnormalnije. Nude i pristojnu zastitu, i to sam probao. Ipak za sledecu turu kupujem kros cizme, koje nemaju kopromis sto se bezbednosti tice, mada to ti nije presudno ako ces pretezno korisiti ciznme za touring, a ne za off road. U potpunosti se slazem sa Danetom . Kupio sam ove cizme u Singapuru i nosio ih tri godine dok se nisu raspale . Testirao kroz vodu , kisu , blato i uvek je noga ostajala suva. Ako vam kazem da sam igrao i fudbal u njima shvaticete koliko su udobne . Cak i leti noga uziva , nema neprijatnog mirisa . Posto se famozna peta o kojoj govore Shejtan i Dane@ izlizala morao sam ih zameniti . Kupio sam Fox off road cizme tako da sada hodam kao robokap i placem za Oxtarom . Da vam ne govorim kakvi problemi nastaju ako vam se da izvinite prisere . Visoka cizma u kombinaciji sa protektorima u pantalonama omogucava mi nuzdu samo u stojecem stavu . Doduse vec sam se uvezbao sa normalnim wc soljama ali kada su u pitanju race solje citaj cucavci nema teoretske sanse . Opet zbog vozenja off-a sigurnost mojih lepih nogu mi je na prvom mestu pa sam se i privikao na sve . Ako ti je namena cizama sa za touring toplo ti preporucujem Oxtar infinity , sigurno neces pogresiti . Evo ti i poredjenje sa BMW savanom , pogledaj ovo jer mozes dobro upoznati ovu cizmu bez da je imas u rukama . http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=69649 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Da vam ne govorim kakvi problemi nastaju ako vam se da izvinite prisere . Visoka cizma u kombinaciji sa protektorima u pantalonama omogucava mi nuzdu samo u stojecem stavu . E moj Mikulanac, izgleda da tebi trebaju opanci oni izvrnuti da imas zasta da se u'vatis kad nuzdis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm......dosta povoljno....a cini mi se da su kvalitetnije od HELD-a... http://www.tc-motoshop.si/si/oxtar-infinity-i3103.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja poprilicno ;D iskustva sa njima! Kupio ih u www.tc-motoshop.si a sada imaju i 20% popusta kako rece TomoB! ima li zastupnik u Beogradu, gde bi moga da ih vidim i probam? Ne znam stvarno za to. Cizme su odlicne, nikada mi nisu bile mokre noge, osim kada sam gazio po potoku dubine preko kolena, pa usla odozgo. Kisnuo sam i po 3 dana u kontinuitetu, prolazio kroz potoke i nisu pustile. Udobne su, moze da se hoda u njima najnormalnije. Nude i pristojnu zastitu, i to sam probao. Ipak za sledecu turu kupujem kros cizme, koje nemaju kopromis sto se bezbednosti tice, mada to ti nije presudno ako ces pretezno korisiti ciznme za touring, a ne za off road. U potpunosti se slazem sa Danetom . Kupio sam ove cizme u Singapuru i nosio ih tri godine dok se nisu raspale . Testirao kroz vodu , kisu , blato i uvek je noga ostajala suva. Ako vam kazem da sam igrao i fudbal u njima shvaticete koliko su udobne . Cak i leti noga uziva , nema neprijatnog mirisa . Posto se famozna peta o kojoj govore Shejtan i Dane@ izlizala morao sam ih zameniti . Kupio sam Fox off road cizme tako da sada hodam kao robokap i placem za Oxtarom . Da vam ne govorim kakvi problemi nastaju ako vam se da izvinite prisere . Visoka cizma u kombinaciji sa protektorima u pantalonama omogucava mi nuzdu samo u stojecem stavu . Doduse vec sam se uvezbao sa normalnim wc soljama ali kada su u pitanju race solje citaj cucavci nema teoretske sanse . Opet zbog vozenja off-a sigurnost mojih lepih nogu mi je na prvom mestu pa sam se i privikao na sve . Ako ti je namena cizama sa za touring toplo ti preporucujem Oxtar infinity , sigurno neces pogresiti . Evo ti i poredjenje sa BMW savanom , pogledaj ovo jer mozes dobro upoznati ovu cizmu bez da je imas u rukama . http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=69649 Hvala na preporuci uzimam ih obavezno:) svidjaju se i mojoj devojcici, tako da uzimam dva para:) nasao sam ih preko Pola, proslogodisnja cena im je bila 200eur, sada cekam da mi jave novu cenu pa ih narucujem:) kada stignu testiranje:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 9, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm......dosta povoljno....a cini mi se da su kvalitetnije od HELD-a... http://www.tc-motoshop.si/si/oxtar-infinity-i3103.shtml Pa Gremlin ti je ostavio link i cena je 153 eura ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm......dosta povoljno....a cini mi se da su kvalitetnije od HELD-a... http://www.tc-motoshop.si/si/oxtar-infinity-i3103.shtml Pa Gremlin ti je ostavio link i cena je 153 eura ako se ne varam Jeste, samo 153 Eura na ponizenju. Meni samo fali neko ko ide u Sloveniju, ili dolazi u Beograd, a ne mrzi ga da ih pazari i donese i time zaradi nekoliko piva po izboru ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Eto, uvazene kolege se slazu, sto i nije bilo tesko, kad pricamo kako jeste ;D Gremline, ta prodavnica je odmah do autoputa, tako da je lako bilo kome ko prolazi tuda da ti kupi. To je u okviru onog njihovog BTC-a ili kako vec, ogroman trgovacka zona. Bukvalno 15 min posla a moze puno piva da se zaradi... Uzmes Gamin Zumo Deluxe, uneses adresu i nema glava da te boli ;D A 153 eur ja DZABE za ove cizme. Jos ako moze i DDV da se povrati pa da izadje ispod 140 eur... Daj i meni 5 komada.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto, uvazene kolege se slazu, sto i nije bilo tesko, kad pricamo kako jeste ;D Gremline, ta prodavnica je odmah do autoputa, tako da je lako bilo kome ko prolazi tuda da ti kupi. To je u okviru onog njihovog BTC-a ili kako vec, ogroman trgovacka zona. Bukvalno 15 min posla a moze puno piva da se zaradi... Uzmes Gamin Zumo Deluxe, uneses adresu i nema glava da te boli ;D A 153 eur ja DZABE za ove cizme. Jos ako moze i DDV da se povrati pa da izadje ispod 140 eur... Daj i meni 5 komada.... Dane@ , Saljem ti PP za par minuta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja veceras popio 3 piva za dzabe! Castio me jedan drugar, pa da vidimo sad dal sme to i da prizna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja veceras popio 3 piva za dzabe! Castio me jedan drugar, pa da vidimo sad dal sme to i da prizna ;D A jel ima HELD cizme ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja veceras popio 3 piva za dzabe! Castio me jedan drugar, pa da vidimo sad dal sme to i da prizna ;D A jel ima HELD cizme ? ;D ;D ;D Ima, al te mu ostale kuci, dosao u nekim sa visokim petama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja veceras popio 3 piva za dzabe! Castio me jedan drugar, pa da vidimo sad dal sme to i da prizna ;D A jel ima HELD cizme ? ;D ;D ;D Ima, al te mu ostale kuci, dosao u nekim sa visokim petama ;D Hihihihihihihihihihi.... Bio si u pravu, ima dva modela Gore-Tex i obicne....Ove TCX Infinity su kod brace Slovenaca 175 Euroa.... http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-infinity-gore-tex-i3134.shtml jedino me hebe dostava, poslao sam im e-mail da vidim jel imaju neku "ideju" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan No comment ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan No comment ;D ;D ;D ;D Kakvi ljudi....platis im pice, a oni te onda, sto bi rekli Lale zadevaju na forumu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Rani kera da te ujede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 10, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja veceras popio 3 piva za dzabe! Castio me jedan drugar, pa da vidimo sad dal sme to i da prizna ;D A jel ima HELD cizme ? ;D ;D ;D Ima, al te mu ostale kuci, dosao u nekim sa visokim petama ;D Hihihihihihihihihihi.... Bio si u pravu, ima dva modela Gore-Tex i obicne....Ove TCX Infinity su kod brace Slovenaca 175 Euroa.... http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-infinity-gore-tex-i3134.shtml jedino me hebe dostava, poslao sam im e-mail da vidim jel imaju neku "ideju" ;D ;D ;D Gremline ajde kad dobijes ideju od Slovenaca za dostavu obavesti nas sta predlazu . Unapred hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 10, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac, najbolje da po povratku s Tajlanda usput svratis do Slovenije i pokupis sve sta kome treba (napravis novu temu s pitanjem kom sta treba da donesem) i stavis u potpisu Don Mikulanac - Exoprt Import. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja veceras popio 3 piva za dzabe! Castio me jedan drugar, pa da vidimo sad dal sme to i da prizna ;D A jel ima HELD cizme ? ;D ;D ;D Ima, al te mu ostale kuci, dosao u nekim sa visokim petama ;D Hihihihihihihihihihi.... Bio si u pravu, ima dva modela Gore-Tex i obicne....Ove TCX Infinity su kod brace Slovenaca 175 Euroa.... http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-infinity-gore-tex-i3134.shtml jedino me hebe dostava, poslao sam im e-mail da vidim jel imaju neku "ideju" ;D ;D ;D Gremline ajde kad dobijes ideju od Slovenaca za dostavu obavesti nas sta predlazu . Unapred hvala !!! Evo sta su mi dogovorili, poslao sam e-mail sinoc: Bojan Oblak to Rado, me show details 9:39 AM (7 hours ago) Reply Poštovani Mogučnost dostave za Srbiju postoji poštom ili DHL-om. Imamo TCX zastupstvo za Srbuju i tražimo dučane za prodaju u Srbiji. Ako znate za koje dobre dučane u Srbiji, koje interesuje prodaja TCX čizama, javite nam kontakt. Lep pozdrav Bojan Oblak Vodja prodaje TC Motoshop d.o.o. Leskoškova 12 1000 Ljubljana tel. 01 524 00 80 bojan@tc-motoshop.si From: Srdjan Ilic [mailto:silic.gremlin@gmail.com] Sent: Tuesday, December 09, 2008 11:12 PM To: Rado Karlatec Subject: TCX Infinity Postovani, Zaintersovan sam za kupovinu cizama iz vase ponude sa internet sajta: http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-infinity-gore-tex-i3134.shtml Interesuje me da li primate uplate iz Srbije, i da li postoji nekakva mogucnost dostave u Srbiju (ne postom ili DHL-om), te da li imate zastupstvo u Srbiji gde bi se kupovina mogla realizovati. U Srbiji je veliko interesovanje za vasu ponuda sa interneta, Pozdrav, Srdjan Ilic, +381-63-225882 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto resenja "Gremlin-moto" prodavnica ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 10, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni 10% od profita ! Sta mislite ko je skrenuo Gremlinu paznju da ih direktno kontaktira ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 10, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ma Johann i Gremlin radnju po pola a Dane@ i ja profit po pola , jbg najvise nahvalismo cizme red da nesto i zaradimo a da nije pivo ;D !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 10, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ti i Dane@ treba budete isplaceni VATIKANSKOM VODOM* u stopostotnom iznosu profita. A ja i Gremlin ( Stiven Spilberg mu dodje neki rod) ce pare da podelimo. * Vatikanska voda- Kad u obligacionim odnosima jedna strana kaze drugoj bice vam placeno Vatikanskom vodom to znaci Bog ti platio !. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, nista od ovoga nebi bilo da ja nisam otvorio temu:) "hocu svoj deo, ne cete da me prevarite"... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 10, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo reci koliko ti Vatikanske vode treba, nema jeda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako stoje stvari sa cizmama Oxtar Infinity i TCX Infinity: Zvao sam malopre radnju u Sloveniji http://www.tc-motoshop.si/si/ Oxtar Infinity imaju samo broj 38 sto im je ostalo i one sa 30 % popusta kostaju 153 Eura http://www.tc-motoshop.si/si/oxtar-infinity-i2437.shtml TCX Infinity su isto sto i Oxtar Infinity, posto je fima u medjuvremenu promenila ime. Za TCX Infinity imaju sve brojeve, ali samo na ceo broj (nema na pola) i one kostaju 175 Eura. http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-infinity-gore-tex-i3134.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...