Abdullah100k 8 Napisano Decembar 8, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se opstem misljenju da nema mnogo onih koji bas mrze motocikliste ali generalno, kod nas se vozi jako bahato. Cukanje kolima pri brzini od 40kmh i nije nesto strasno ali sa motorom uglavnom jeste tako da mozete i sami da izracunate. Broj retarda puta stabiolnost motora = dva para ociju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i ja mrzim po nekoga pa ga ne gazim ni kolima ni motorom,nek me mrze nemam nista protiv,ali da mi ne prilaze blize od 2metra, mrzi me koliko hoces ali nemoj da me gazis, e kad pomenuste pse ,imao sam vucjaka koji je zavrsio 2 stepena dresure i koga sam komandom zaustavljao kad juri macku,ali kad cuje buku motora u svojoj blizini potpuno poludi i krece da napada na motor ili motoristu svejedno,ne pomazu ni dranje ni kais ode on na motor, ali cim se ugasi motor i prestane buka on stane i smiri se,pa probajte da ugasite motor ako je pas od nekog komsije,ako su ovi ulicari samo gas i produzi. inace ne brinite vucjak mi je uginuo 2002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan U moto kampu u NS je bila gomila kerova koji nisu nikada lajali na motocikle sem na jednu Tomos petnaesticu.Zasto, niko nije znao da objasni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Vozači automobila nemaju svest o tome da motorciklista zarobljen žiroskopskim silama ne može da promeni pravac kretanja iznenada i neposredno pred opasnost (običaj je da manje iskusan vozač motora ima obrnuto proporcionalnu bezinu kretanja) pa za razliku od vozača automobila koji uvek može da cimne volan levo ili desno, po klizavom ili suvom, motorciklista to ne može da izvede bezbedno ako nije pripremljen za situaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 8, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan meni je to uzasno :'( kad budes isao da primis vakcinu protiv besnila bice uzasno ,jer ako te i malo ker ulichar zakaci zubom ili "boca "ili da roknes kucu i doneses na ispitivanje na veterinarski faks...jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Decembar 8, 2008 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan i ja mrzim po nekoga pa ga ne gazim ni kolima ni motorom,nek me mrze nemam nista protiv,ali da mi ne prilaze blize od 2metra, mrzi me koliko hoces ali nemoj da me gazis, e kad pomenuste pse ,imao sam vucjaka koji je zavrsio 2 stepena dresure i koga sam komandom zaustavljao kad juri macku,ali kad cuje buku motora u svojoj blizini potpuno poludi i krece da napada na motor ili motoristu svejedno,ne pomazu ni dranje ni kais ode on na motor, ali cim se ugasi motor i prestane buka on stane i smiri se,pa probajte da ugasite motor ako je pas od nekog komsije,ako su ovi ulicari samo gas i produzi. inace ne brinite vucjak mi je uginuo 2002 Super ideja ZLajo . Vozim motor , pojuri me ker a ja ga pita jel kero da nisi ti od komsike ? Ma kakvo crno zaustavljanje . Samo po gasuuuuuuu , beganija !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i ja mrzim po nekoga pa ga ne gazim ni kolima ni motorom,nek me mrze nemam nista protiv,ali da mi ne prilaze blize od 2metra, mrzi me koliko hoces ali nemoj da me gazis, e kad pomenuste pse ,imao sam vucjaka koji je zavrsio 2 stepena dresure i koga sam komandom zaustavljao kad juri macku,ali kad cuje buku motora u svojoj blizini potpuno poludi i krece da napada na motor ili motoristu svejedno,ne pomazu ni dranje ni kais ode on na motor, ali cim se ugasi motor i prestane buka on stane i smiri se,pa probajte da ugasite motor ako je pas od nekog komsije,ako su ovi ulicari samo gas i produzi. inace ne brinite vucjak mi je uginuo 2002 bogami mog vucjaka su zapamtili komsije motoristi na karadjordjevom trgu, i cim se zaleti na njih oni ugase motor dok ga ja ne uhvatim, ali si u pravu ko jos razlikuje nemacke ovcare osim vlasnika,onaj moj savet zaboravite ili ga izvedite u kontrolisanim uslovima(kad vlasnik drzi psa na povodcu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hebe me ovo kopiranje teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 9, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto jos uvek nisam motorista (sem u mislima) ali jesam vozac (netipican, defanzivni) pretpostavljam da u saobracaju ima one seljacke filozofije "sto se ne provuce kad moze." Ko sto bi ja reko mom sefu mogu ja i sklekove da radim na qr#u al NECU. I zato sam ubedjenja da treba ici po sred trake a ne uz ivicu i tako ne ostavljati ljudim prostor da se istripuju "ma proci cu ..." ma neces, zaobidji motor kao kola... ne znam uvek sam gledao da ostavljam i kolima prostor za ulaz ispred mene a kamo li motorima... uvek me bila frka sta ako se poklizne ispred mene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije stvar u " mrznji " prema motorciklistima, vec ogromnoj dozi bahatosti. Mislim da je u biti istina da mnogi vozaci automobila / kamiona & drugih vozila ( pa i motorcikala ) ne razmisljaju o tome da postoje motorciklisti u saobracaju, sto se dobro da primetiti sve dok vas oni ne vide na drumu, onda im ili sine lampica da ste se bas prestrojili u njihovu traku, te im smetate za skretanje ( i iseku vas ili cak udare ) ili ispizde sto ne mogu da spakuju auto kao u onom crtanom filmu The Jetsons u velicinu kofera kada je guzva, pa namerno prave ispade ( trube, hebu majku, pa i otvaraju vrata ) samo da napakoste motoristima, a za obilazenje necu ni da pricam, imali ste takva iskustva garant. No mislim da mogu slobodno da kazem da ako vas neko mrzi, to mogu biti neki iskompleksirani ljudi ( mozda neki ogoreli taksisti ili vozaci besnih automobila i slicnim sortama ljudi ), dok ostale mislim da mozemo svrstati u kategoriju " motorciklisti....jel su to ovi ? ( TUP! ) " i slicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan valjda je to princip kao kad neko ulazi preko reda kod lekara,ili na kasi u supermarketu,pa ljudi odmah skoce da se bune mislim da kad svi stoje u koloni a motor se provuce izmedju njih ,to gledaju kao neku protekciju ili nesto slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da je pre bahatost nego mrznja ,mrznja je mozda izrazena kod baba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 11, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno, stvar je u totalno saobracajnoj nekulturi, nedisciplini i samozivosti svih vozaca bez obzira na broj tockova. Drugim recima swako wozi kako mu treba a ako zasmetash odma se jawlja Srpski sindrom ili frust shta god .. "Sha ocesh, Sha se mrshtish, Nemo da ti j.. m.. u p.. i sl. Tuga .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 12, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni je to uzasno :'( kad budes isao da primis vakcinu protiv besnila bice uzasno ,jer ako te i malo ker ulichar zakaci zubom ili "boca "ili da roknes kucu i doneses na ispitivanje na veterinarski faks...jbga opasnost postoji ali je ne treba preuvelicavati mene sto se tice pasa koji jurcaju jedino plasi mogucnost da me obore sa motora... za besnilo ne brinem, ja sam besniji od njih sigurno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi imaju razne predrasude o nama. Sve lose stvari vezuju za nas npr droga, alkohol i sl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 15, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi imaju razne predrasude o nama. Sve lose stvari vezuju za nas npr droga, alkohol i sl e oces bas da ti kazem, kakvu god da devojku stavis na neku zujalicu svi ce da te mrze. Komentar mog ortaka u kolima kad je lik prosao sa pratiljom ne nekoj zujki "a ja mogu moji da molim koliko god ocu da se tako namesti i nista...." 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15053 Napisano Decembar 15, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom je mrznja zasnovana na ljubomori, masu puta sam cuo ljude koji inace vole motore da prokomentarisu nekoga na skupom motoru u fazonu "vidi malu sisu dao mu tata 10 soma da kupi motor pa se sad siri po gradu" a ako uzmete u obzir da dosta ljudi radi mesec za onoliko para koliko kosta osrednja kaciga, pa tome dodajte da ga mi u nekoj guzvi, pri 35 u hladu, obidjemo dok on sedi kecu koji greje samo leti i ne moze da iskljuci ventilator, mozete pogoditi da mu necemo bas biti omiljeni likovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ljudi imaju razne predrasude o nama. Sve lose stvari vezuju za nas npr droga, alkohol i sl Pa sto pomenu samo drogu i alkohol a zaboravi na sex... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mogu samo da nas mrze............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ljudi imaju razne predrasude o nama. Sve lose stvari vezuju za nas npr droga, alkohol i sl Pa sto pomenu samo drogu i alkohol a zaboravi na s*x... bolje da ne pominje taj s.x, jer ovako mogu da kazem: 1.ne drogiram se,a nisam ni probao 2.ne pijem uopste dok vozim,a vozim svaki dan 3.s.x ......eto vidis sta sad da kazem ....a da se ne obrukam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8882 Napisano Decembar 15, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan meni je to uzasno :'( kad budes isao da primis vakcinu protiv besnila bice uzasno ,jer ako te i malo ker ulichar zakaci zubom ili "boca "ili da roknes kucu i doneses na ispitivanje na veterinarski faks...jbga opasnost postoji ali je ne treba preuvelicavati mene sto se tice pasa koji jurcaju jedino plasi mogucnost da me obore sa motora... za besnilo ne brinem, ja sam besniji od njih sigurno ;D Jednom recju: Papucaru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan "vidi malu sisu dao mu tata 10 soma da kupi motor pa se sad siri po gradu" Mnogo ljudi tako gleda na bajkere, cale im kupio motor, a niko se ne zamisli, koliko ima nas koji se otelimo radeci, odricuci se raznih stvari, da bi dosli do tog motora. Mnogima je lakse da sede i kenjaju nego da stisnu muda i urade nesto da bi i oni mogli da voze motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan mene su jurili kucici dok sam polagao za A kategoriju. Spustao sam se nekom ulicom nizbrdo, zalepio se neki mali picopevac od kera, laje, juri me, nervira, ja viknu cibe, cibe, a ono iza zbunja izadje copor, uzas, oni kao iz Alana Forda. Ziv nisam bio, a posto sam prvi put pao na polaganju, rekao sam, mamu vam j....m, ako zbog vas padnem, posle cu sve da vas pobijem. Kad sam dosao do raskrsnice, sa stop znakom, od straha nisam ni stao, gde da stanem da me iscepaju ko ludak politiku, ali na srecu pandur se nije okrenuo. uh. Dobar covek. Evo, sav sam se preznojio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 16, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan "vidi malu sisu dao mu tata 10 soma da kupi motor pa se sad siri po gradu" Mnogo ljudi tako gleda na bajkere, cale im kupio motor, a niko se ne zamisli, koliko ima nas koji se otelimo radeci, odricuci se raznih stvari, da bi dosli do tog motora. Mnogima je lakse da sede i kenjaju nego da stisnu muda i urade nesto da bi i oni mogli da voze motor. E to, naglasio bih ovo "stisnu muda i urade nesto"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 16, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pravi odgovor se nalazi na ovoj slici... kao sto rekoh kakva god da je devojka i kako god da je obucena na motoru kad ste vozači automobila vas ovako vide.... http://funnyhub.com/content_images/3029_1515_bikini-motorcycle.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...