OldSchool 6 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam pocetkom godine motor kawasaki z400 1973 godiste koji nije vozen bar 15 ako ne i 20 ili 25 godina. Posto sam zaljubljenik u stare motore i iste restauriram, za zimu je planiran ovaj kawasaki koji bih i vozio iduce godine, moj problem je u sledecem vlasnik je bio gastarbajter koji je motor doterao pre mnogo godina i vozio po selu bez registracije dok nije umro. Ja motor kupio od naslednika (inace motor je kompletan ali u katastrofalnom stanju) koji su mi dali nemacke papire a motor nije usao u ostavinski postupak, tako da je motor stranac a vlasnik mrtav vec mnogo godina. Posle mnogo raspitivanja u policiji i kod advokata i naravno raznih uvoznika motora postenih i manje postenih video da mi se daleko najvise isplati da kupim neki havarisan slican kawasaki od 400 kubika ili samo papire pa da vozim sa tim papirima. Pomoc mi je potrebna da dodjem do papira ili nekog havarisanog slicnog kawasakija. Prijatelji pomoc!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da je Z 400 pravljen 1974. Kad ono - -jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OldSchool 6 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda samo u svetlo crvenoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6081 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kakva lutka. Ajd, ne bilo ti tesko, stavi neku sliku tog tvog, bas zato sto kazes da je u ocajnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black 7 Srbija 3 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam da niko nije pisao ovde jako dugo, ali... Motor je jako redak kod nas, ja ga obozavam, imam jednog iz 1975 komplet restauriranog i nesto delova sa strane za njega, nasao sam i firmu sa ispostavom u Hrvatskoj sa dosta delova za njega, oko papira ne mogu da pomognem, ali sam za sve ostalo tu, pa i ako je motor jos uvek u zivotu, rado bih ga kupio ako si ti odustao od njega. Pozdrav Vukasin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kroki 0 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam pocetkom godine motor kawasaki z400 1973 godiste koji nije vozen bar 15 ako ne i 20 ili 25 godina. Posto sam zaljubljenik u stare motore i iste restauriram, za zimu je planiran ovaj kawasaki koji bih i vozio iduce godine, moj problem je u sledecem vlasnik je bio gastarbajter koji je motor doterao pre mnogo godina i vozio po selu bez registracije dok nije umro. Ja motor kupio od naslednika (inace motor je kompletan ali u katastrofalnom stanju) koji su mi dali nemacke papire a motor nije usao u ostavinski postupak, tako da je motor stranac a vlasnik mrtav vec mnogo godina. Posle mnogo raspitivanja u policiji i kod advokata i naravno raznih uvoznika motora postenih i manje postenih video da mi se daleko najvise isplati da kupim neki havarisan slican kawasaki od 400 kubika ili samo papire pa da vozim sa tim papirima. Pomoc mi je potrebna da dodjem do papira ili nekog havarisanog slicnog kawasakija. Prijatelji pomoc!!! imam papire ako nisi nasao do sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OldSchool 6 Napisano Avgust 12, 2013 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan opet aktuelan ako ima papira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lubo_kawa 0 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hello from Slovakia! I sell my KAWASAKI Z400, D4, 1977 www.bazos.sk red color Best Regards! Ľubomír Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...