Jump to content

Moto Zajednica

2010 Yamaha XJ 600 Diversion ABS

Recommended Posts

  • Zainteresovan, 532 postova
  • Lokacija: Kragujevac
  • Motocikl: Ducati 748 S

Postovani clanovi foruma, moj otac prodaje svoju Yamahu pa rekoh da oglasim motocikl i ovde. Yamaha je stvarno u odlicnom stanju i odrzavana je odlicno. Presla je pravih 46621km.

Yamaha je 2010. godiste, a u vlasnistvu mog oca je od marta 2012. godine kada je uvezena iz Svajcarske sa nesto preko 9000km. Motocikl je, od kada je uvezen, redovno odrzavan u 3T-Racingu. Na motociklu su trenutno gume Pirelli Angel ST, s tim sto je zadnja guma uskoro za zamenu ( gume su uvek menjane u paru, stanje guma se vidi na slikama ). Od dodatne opreme poseduje: pokazivac stepena prenosa, zatamnjen MRA vizir,   SW-Motech nosac gornjeg kofera sa MonoKey plocom za kofer i izvedenom instalacijom za svetlo na koferu, SW-Motech nosac bocnih kofera i Givi E36 bocne kofere. Navedena cena motocikla je sa svom dodatnom opremom i nije moguca prodaja bez iste. Motocikl poseduje 3 originalna kljuca ( dva crna i jedan crveni ). Cena motocikla je podlozna minimalnoj korekciji na licu mesta, a proba nije moguca bez novca za kupovinu motocikla. Razlog prodaje je kupovina drugog motocikla tako da nikakva zamena nije u opticaju. Cena na oglasima je 4500e, ali tu nije uracunat popust za clanove foruma :D

Dodatne informacije je moguce dobiti na sve moguce nacine: preko mail-a ( ognjen.lazarevic@yahoo.com ), poruka preko foruma, pitanje u temi, poziv, SMS, Viber, WhatsApp na 066006727.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

  • Sviđa mi se 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja