Kadezi 1229 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Tuga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Jun 15, 2022 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti crna zemlja druze, saucesce porodici i prijateljima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jun 15, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da kazem a da nije receno. Pretuzno... Saucesce porodici i prijateljima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Jun 15, 2022 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Opelo počinje u 12:00hSahrana našeg Miše je u Subotu, 18.06.2022 u 12:30.Voleo je motore i tako ćemo ga i ispratiti.Groblje LešćeSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici i prijateljima.Uh...Poslano sa mog SM-A336B koristeći Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Jun 15, 2022 Andragog, 4959 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko napisati kako je doslo do te nesrece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Momka nisam poznavao, viđao sam mu nick na forumu, povremeno,ali mi je opet iskreno žao. Pogotovu što sam tim putem prošao u 9 h. Put je kao stvoren za vožnju,dobar asfalt, prelepi predeli, blage krivine, sem par oštrih pre graničnog prelaza, i kao takav lako "povuće" na odvrtanje. Po jednoj verziji dirketno je udario u auto, po drugoj je zakačio bankinu i odbio se na golfa. Za obe sam pročitao ovde. Inače su od Trebinja do Nikšića u vreme kada sam ja prošao bile tri patrole policije sa radarom, jedna sa trebinjske, druga 10-tak km posle graničnog prelaza i treća na samom ulazu u Nikšić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Drago nas Milose, neka su ti siroki putevi nebeski. Veseo, razdragan, saljivdzija, jednom recju dobar decko. I eto... Saucesce porodici, iskreno iz srca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Jun 16, 2022 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Miloše... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 16, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti zemlja, široki ti putevi... Počivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8363 Napisano Jun 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Molba za one koji dodju motorom, da sačekaju na parkingu da se okupimo svi. Dobili smo dozvolu da uđemo motorima i bilo bi lepo da to uradimo onako kako je dogovoreno. Molim vas, da se svi potrudimo da sve prodje u najboljem redu. Hvala! Edit: Okupljanje motora bi valjalo završiti do početka opela, znači da do 11:45h budemo svi tu. Promenio Jun 16, 2022 član ProMaster 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jun 19, 2022 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ispratili smo našeg Mišu... Krenuli na poslednju, kratku, počasnu vožnju. Složno i u grupi. 28 motora je stajalo i čekalo da Miša povede povorku, poslednji put. A na odredištu, na kratko, grmljavina je zaglušila sve. Dovoljno jako da ljudi otvoreno zaplaču. Da puknu brane i potekne reka suza. Tako i treba. U redu je da boli. Otišao je neko naš i sada jezdi nekim drugim drumovima. Gledaće nas odozgo i nadam se, položiti ruku na našu da nas podseti ako preteramo. Pre nego bude kasno. Hvala svima koji ste došli, kao i onima koji su, barem u mislima bili sa nama i Mišom. Slava mu. 5 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...