spiri 68 Napisano Jun 11, 2022 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan sam pazario bmw gs 1200 2008 godište prešao 66 hiljada u super stanju dobro održavan Ali ima jedan problem prilikom konstantne brzine motor secka trese vibrira kako hoćete Na leru radi perfektno ubrzava kao raketa. Izvršen servis ulje filteri iridium svjećice Dali je neko imao sličan problem kod 1200 znam da 1150 imaju taj problem ali nisam se nadao i da 1200 isto Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Jun 11, 2022 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, spiri je napisao: Neki dan sam pazario bmw gs 1200 2008 godište prešao 66 hiljada u super stanju dobro održavan Ali ima jedan problem prilikom konstantne brzine motor secka trese vibrira kako hoćete Na leru radi perfektno ubrzava kao raketa. Izvršen servis ulje filteri iridium svjećice Dali je neko imao sličan problem kod 1200 znam da 1150 imaju taj problem ali nisam se nadao i da 1200 isto Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Na koliko obrtaja ti radi kad se to dešava,1200 nefunkcioniše ispod 2000 obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jun 11, 2022 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, spiri je napisao: znam da 1150 imaju taj problem ali nisam se nadao i da 1200 isto Stereotip, "problem" je posledica loše podešenosti i održavanja, kao i uostalom što je kod mnogih BMWa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Jun 11, 2022 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko obrtaja ti radi kad se to dešava,1200 nefunkcioniše ispod 2000 obrtaja.Dešava se samo kad voziš konstantnom brzinom znaci nije bitno koja brzina vibrira ili seca Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 11, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da je sve to manje vise ok. Njegov kompjuter se trudi da ubrizgava sto manje goriva, a da gorivo potpuno iskljuci kad je oduzet gas i kocis motorom. Tako da je moguce da na tkzv. svaler gasu ponekad malo trza. Ako toga nema na leru i prilikom ubrzavanja, ne bih se previse brinuo. PS. Ovo narocito buni one koji sa karburatora predju na EFI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Jun 11, 2022 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da je sve to manje vise ok. Njegov kompjuter se trudi da ubrizgava sto manje goriva, a da gorivo potpuno iskljuci kad je oduzet gas i kocis motorom. Tako da je moguce da na tkzv. svaler gasu ponekad malo trza. Ako toga nema na leru i prilikom ubrzavanja, ne bih se previse brinuo. PS. Ovo narocito buni one koji sa karburatora predju na EFI.Na leru radi perfektno i mirno ubrzava kao raketa svjećice iridium i bjele boje su znaci da mu dolazi malo benzina izgleda da kompjuter to radi probacu ga još sinhronizovati i staviti onaj recylizer koji se stavlja na kućište filter zraka Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Jun 12, 2022 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da je sve to manje vise ok. Njegov kompjuter se trudi da ubrizgava sto manje goriva, a da gorivo potpuno iskljuci kad je oduzet gas i kocis motorom. Tako da je moguce da na tkzv. svaler gasu ponekad malo trza. Ako toga nema na leru i prilikom ubrzavanja, ne bih se previse brinuo. PS. Ovo narocito buni one koji sa karburatora predju na EFI.Pronadzen probleem neko je montirao prednju gumu pogrešno rotacija u pogrešnom smeru Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5632 Napisano Jun 12, 2022 Drug član, 2000 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, jel si potvrdio ovo ? Stavio gumu kako treba i problemi nestali ? Nakako mi je čudno da okrenuta guma stvara ovakve simptome ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Jun 12, 2022 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, jel si potvrdio ovo ? Stavio gumu kako treba i problemi nestali ? Nakako mi je čudno da okrenuta guma stvara ovakve simptome ...Da istina je guma je pogrešno montirana i u početku dok je nova ne osjeti se ništa tek kasnije nastaju vibracije kroz cjeli motor da mi je neko pričao nebi vjerovao ali istina je Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...