Uzelac 82 Napisano Jun 10, 2022 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je model Baja, godiste 2017-2018, nosene jednom, nikad oprane 90€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 540 Napisano Jun 10, 2022 Pažljivo prati, 620 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je ovo visinu i težinu okvirno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Jun 12, 2022 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 192/95kg i malo su mi kratke i uske u struku Idealno 175-185 cm rekao bii, model ide u čizme pa dužina nije ključna a za širinu ima mnogo podešavanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 540 Napisano Jun 12, 2022 Pažljivo prati, 620 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ista smo visina al sam malo krupniji ono što bi rekli debelji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan 34 čak 36 za tebe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...