Jump to content

Moto Zajednica

Metro - kišna odijela (dvodijelni komplet)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Baksuz, nema XL-a... Oblivion, koliko si visok? Baš čitam temu i naložim se da se krenem na dalek put u Metro, i smorim se jer nema velikih brojeva. Ah, okrutna sudbino, šta mi to radiš...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Hvala puno, i na slikama i na informaciji i na detaljnom opisu!  ;) obavezno cu otici po pantalone sledece nedelje, valjda ce jos biti. Odlicna je ponuda, posebno za mene, ne mogu da nadjem u radnjama kisne pantalone moje velicine, a preko kataloga ili nema broja ili je komplet ili je preskupo... Imam dobru kisnu jaknu Ixon, a pantalone nemam. Evo sad sam se vratila sa voznje i pokisla skroz tamo gde bi trebalo da budu pantalone ::)

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Hvala puno, i na slikama i na informaciji i na detaljnom opisu!  ;) obavezno cu otici po pantalone sledece nedelje, valjda ce jos biti. Odlicna je ponuda, posebno za mene, ne mogu da nadjem u radnjama kisne pantalone moje velicine, a preko kataloga ili nema broja ili je komplet ili je preskupo... Imam dobru kisnu jaknu Ixon, a pantalone nemam. Evo sad sam se vratila sa voznje i pokisla skroz tamo gde bi trebalo da budu pantalone ::)

Kako to misliš? :) Nisi valjda u gaćama vozila?

Šalim se...

Bilo koje moto pantalone (koje su predviđene i za kišu) mogu da te zaštite od neke kišice i bez tih pecaroških. A za ozbiljnu kišu nema boljeg rešenja od moto kišnog odela.

To je kao i kada smo pričali o moto pantalonama. Pa su razne ideje frcale sa duplim duks gaćama i štitnicima za rolere...

Kada sve sabereš, košta više a štiti manje.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Evo jos jedno:

U prodavnici " Uradi Sam " u N. Sadu sam nasao dvodelno kisno odelo ( verovatno za pecarose ) po ceni od oko 300 dinara.

Kvalitet nije neki, al za te pare moze da prodje za prvu pomoc. Takodje sam na istom mestu tamo gde drze auto kozmetiku nasao sprej za lanac - za podmazivanje za  oko 400 din .

Pa ko voli nek izvoli !

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

evo danas sam kupila ove kisne pantalone, bio je samo jedan broj S, najmanji, a bez obzira sto je najmanji, na meni su velike, jbg... pa dobro, znam da treba da idu preko moto-pantalona i sve to, ali je opet tesko da se naviknem da imam vrecu na sebi  ;D nema veze, posluzice za kisne dane, jos i za te pare.... kad se obogatim, kupicu bolje  :D

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

evo danas sam kupila ove kisne pantalone, bio je samo jedan broj S, najmanji, a bez obzira sto je najmanji, na meni su velike, jbg... pa dobro, znam da treba da idu preko moto-pantalona i sve to, ali je opet tesko da se naviknem da imam vrecu na sebi  ;D nema veze, posluzice za kisne dane, jos i za te pare.... kad se obogatim, kupicu bolje  :D

Nista se ti ne boj, kad te uhvati kisa ta " Vreca " ti nece ni najmanje smetati .  Desilo mi se jednom da me je uhvatila kisa, i nikako da stane. Bio sam u nekoj vuko.ebini, sklonio se kod seljaka, i na kraju mi on da plasticni dzak, isekli rupe za glavu i ruke, navuko ga na sebe, i bio sretan ko kuce u liftu !  ;D  ;D  ;D

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Ja sam skoro u Kaludjerici pazario dvodelni kombinezon kao pecaroski, sta vec, za 1.500 dindzi i mogu vam reci da je po kvalitetu mnooogo bolji od svih ovih "za motore". Dupla postava, ne probija ga vetar, ima neke luftere, steze se cicak trakom oko nogavice, ima ramflu na rukavima i jos jedan deo preko. A da ne pricam da sam ga nasao u svojoj omiljenoj boji maskirnoj, tako sam ga i snimio  ;D

Jel si probao da pecas sa njim na 100-120Km/h? Daj da cujemo jel propusta pa da palimo za Kaludjericu, pre bih uzeo pecaroski nego Metro model?

Xe xe xe tested and true pri bas tih 120 kad sam se vracao iz Mladenovca po 'ladnom. Obukao sam odelo preko jakne i pantalona da se ne bih smrz'o i bio sam veoma prijatno iznenadjen koliko nije bilo zime. Ne probija ga vetar, bas je tesko, onako robusno, ima dva sloja. Ja sam realno prezadovoljan, zaista...  :)

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Danas bio u METRO-u i kupio pantole. L veličina, ja 184/80 i preko pantalona  ima mesta ihaaj. A dole bio u gojzericama i lagano provukao nogu.

• Svrati ponekad, 471 postova

bio sam u subotu u metrou i iskreno nije mi ulilo bas neko poverenje ova jakna i pantalone, ali bio sam spreman da ih pazarim pa isprobam prvi kisni dan ali na zalost nema mog broja.

nadam se da ce ljudi koji su kupili da nam kazu svoje utiske posle prve kise  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja