DraganNS 8213 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, taj 3. dan nam je bio najambiciozniji tako da smo ujutro samo ušli u mesto do prve pumpe i nastavili dalje. Da bi ostali čitaoci putopisa bolje razumeli Lalajkovu sugestiju reći ću samo da je Kastorija lepo, malo mesto smešteno na poluostrvu, da ima nekoliko muzeja, Zmajevu pećinu i dr. atrakcije. Evo jedne slike sa Neta da dočara napred rečeno: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4958 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 1054 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran kako mi je ovaj putopis promakao prošle godine, ali sam danas uživao čitajući. Nadam se da ćeš i ove godine imati o čemu da nam pišeš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Decembar 24, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera za turu, opise, recnik, fotografije, motore…ma za sve. Tura bas po mojoj meri, nadam se da ce me videti nekada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...