Spenser 3 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je stvarno ovoj državi prioritet da privatnika(koji im debelo plaća svaki mesec)strpa u zatvor,pristajem i na tu soluciju.Jedino mi nije jasno kome ja to nadoknađujem "pričinjenu štetu" sa ovih 150 evra koje moram da platim???Plaćanje(ili zatvor) ću da izbegavam kojiko god je moguće duže(možda se nešto promeni u međuvremenu,nada umire poslednja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 9, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma ne vredi ganjati se sa mentolima oko malih cifara... jebesh principe ako cesh izgubti mnogo vremena i zhivaca... eto im taj kusur, nek jedu izmet... sledeci put ce se pitati shto im ne stajem vishe... mozhda hoce da mi naplate shto mi je prljav motor ili mi fali 2cm zavoja u pakovanju prve pomoci... zezaju nas na formalnosti... a kad hoce da prime mito treba ih snimati i objavljivati.... imam ja negde video snimak mene i druga kako idemo oko 220km/h po novosadskom putu... oko 4-5 ujutru.. sve je bilo prazno a mi u volvo tenku... izleti murkan iz zhbunja... on pochne da se cenjka i na kraju drug izvuche kaznu od 600 din i uz rukovanje se razidjemo svi srecni.. meni bila upaljena kamera sve vreme... i ko posle krshi zakon chesce.. mi ili oni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako je stvarno ovoj državi prioritet da privatnika(koji im debelo plaća svaki mesec)strpa u zatvor,pristajem i na tu soluciju.Jedino mi nije jasno kome ja to nadoknađujem "pričinjenu štetu" sa ovih 150 evra koje moram da platim???Plaćanje(ili zatvor) ću da izbegavam kojiko god je moguće duže(možda se nešto promeni u međuvremenu,nada umire poslednja). pa nama kao privatnicima je lakse evo kako platis im 150eu, a onda nadjes nacina da im zakines 300eu na nekom od silnis davanja koji imas prema drzavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 9, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uf smorih se citajuci ovo... najgore je sto planiraju novi zakon kojim ce neandertalcima od pripradnika saobracajne policije dati jos veca ovlascenja za maltret mito i koruipciju (izvinjavam se izuzecima, tj. obojici). ja citam predlog i razmisljam se na koji sve nacin moze da se izmeni/uspori. Definitivno je potrebno promeniti neke stvari, ali kod nas sve ide restriktivno... sta god prvo NE MOZE, pa onda da platis pa nekako pa za par godina moze sto da ne moze.... Sve sto nije zakonom zabranjeno je DOZVOLJENO i sikter.... kad bi ja otisao u riu i rekao ocu da zapalim mog mercedes kao oni iz Mythbustersa prvo bi me tukli 3 dana (sta ja imam da palim svoja kola) pa ko zna kako dalje.... inace predlog nacrta je http://www.mup.sr.gov.yu/domino%5Cmup.nsf/zbs pa vi vidite... kad pocnu saobracajci da nam uskacu u spavace sobe i naplacuju to sto nemamo zastitne pidzame ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je stvarno ovoj državi prioritet da privatnika(koji im debelo plaća svaki mesec)strpa u zatvor,pristajem i na tu soluciju.Jedino mi nije jasno kome ja to nadoknađujem "pričinjenu štetu" sa ovih 150 evra koje moram da platim???Plaćanje(ili zatvor) ću da izbegavam kojiko god je moguće duže(možda se nešto promeni u međuvremenu,nada umire poslednja). pa nama kao privatnicima je lakse evo kako platis im 150eu, a onda nadjes nacina da im zakines 300eu na nekom od silnis davanja koji imas prema drzavi Zakinem ja Zlajo koliko god se može,i opet mi mnogo kada moram parazitima da dam ;D PS.Evo Jočića danas u novinama,slikao se sa kerom(novim,pošto su staroga morali da pregazei). ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako je stvarno ovoj državi prioritet da privatnika(koji im debelo plaća svaki mesec)strpa u zatvor,pristajem i na tu soluciju.Jedino mi nije jasno kome ja to nadoknađujem "pričinjenu štetu" sa ovih 150 evra koje moram da platim???Plaćanje(ili zatvor) ću da izbegavam kojiko god je moguće duže(možda se nešto promeni u međuvremenu,nada umire poslednja). pa nama kao privatnicima je lakse evo kako platis im 150eu, a onda nadjes nacina da im zakines 300eu na nekom od silnis davanja koji imas prema drzavi Zakinem ja Zlajo koliko god se može,i opet mi mnogo kada moram parazitima da dam ;D PS.Evo Jočića danas u novinama,slikao se sa kerom(novim,pošto su staroga morali da pregazei). ??? zbog svetske krize preporucujem koeficijent 5 ,tj zakini im 750eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moraće taj koeficijent još da se podiže.Kad se setim koliko mi je iznosila registracija za vozni park prošle godine,srce mi se cepa,sada najavljuju drastično poskupljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...