MIHA 8 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan http://tinypic.com/player.php?v=j9y2p2&s=5 podledajte negdje na pol snimke mz 3 tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Mart 25, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan evo da obnovim temu poceo sam da skupljam neke djelove al polako bez zurbe probat cu vecinu djelova da nabavim po raznim olupinama i odpadima stari auta znaci stomanje ili bez pare hehehe nikud mi se ne zuri pa kad skupim one osnovne stvari /djelove krecem na varenje i sastavljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 25, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, ala ce vovo biti haevy!!! Da li ce to moci MZ da potera, plus vozac??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Mart 25, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan moce moce al ce ici max 50 km/h pa ce dobit na snazi ono to ce mi slizit ko poljoprivredni stroj da mogu vozit đubre po vocnjaku i vinogradu hehehe sala sala al tko zna mozda i bede neke koristi osim zajebancije hhehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Da.. zbog diferencijala ces bas izgubiti brzinu. Ne bi bilo lose da mu poboljsas hladjenje, jer ce se motor zbog male brzine teze hladiti prirodnim strujenjem vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Miha, mozda ti pomogne - evo kako je neki rus prepravio Izh-a u quada : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i dobro odradjeno. 2 drumskalisica Sredi li onoga IZ-a sto ti je bio na servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i dobro odradjeno. 2 drumskalisica Sredi li onoga IZ-a sto ti je bio na servisu. Sredjen ! Covek se vozi - prezadovoljan . Jedino nije zadovoljan sto ima skoro ceo menjac u rezervi, al ne pasu zupcanici, jel je sve isto, al se zupcanici razlikuju po broju zuba, pa ne pasu, a to mu dodje ko da ga i nema ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 20, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo Jawe na 4 tocka . Mozda ti pomogne za neku ideju ! : http://picasaweb.google.com/bmwe46330d/QuadJawa350tsSamorBka# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Miha, evo ti jos malo ceskih mahinacija na cetiri tocka, pa skupljaj ideje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo od drugog autora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan poceo sam vec nesto varit oko rama i skupljat neke djelove ovaj sa predposlednjeg posta mi se j ako sviđa i probat cu ga prekopirati a i ima malo sto bi se reklo viska para pa cu sutra u trgovinu po neki stvarcica sam da te pitam jel nebi bilo bolje umjesto zadnji lezaj ubacit piksu i mazalicu bojim da bi se lezajevi s vremenom rasuli jel nece to po asfaltu da ide uz to jos i nema amortrizere ??? da i kak se to cudo hladi moro bi neki ventilator napravit i jos da mi je dimenzije da ga mogu doslovmo kopirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2768 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan A šta mislite dal bi mogle da se naprave neke motorne sanke, jak je ram od mz-a. Neke skije napred, a pozadi gusenica.Ili ovako nešto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan sam da te pitam jel nebi bilo bolje umjesto zadnji lezaj ubacit piksu i mazalicu bojim da bi se lezajevi s vremenom rasuli jel nece to po asfaltu da ide uz to jos i nema amortrizere ??? Ako si mislio na mesinganu biksnu " piksu " , mislim da bas i ne bi bilo dobro. Mislim da bi bilo najbolje nabaviti duple lezajeve kao za tockove odd kola ( od keca ili fice ), pa mozda za njih napraviti neko kuciste, na kuciste mazalicu pa napunis mascu . Sto se hladjenja tice, ima varijanti da se stavi neka remenica i ventilator, il jos jednostavnije stavis elektricni ventilator jer ti ETZ vec ima struju od 12 volti . Samo mu napravis neki oklop oko cilindra ( usmerivac vazduha ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jun 22, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan nest slicno ko na apenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike kao na APN-u . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan e vidite ovo malo da obnovino temu ovak bi se nest dalo lako napravit nema poigonske osovine i tih sranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag479 0 Napisano Octobar 16, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: novi sad Motocikl: mz-quad,zoljica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav.hteo sam da osvežim ovu temu pošto sam u nekoj fazi izgradnje mz na 4 točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 24, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred i okaci po neku sliku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 24, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Osvežićeš nam život jer taj projekat nismo ovde imali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag479 0 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: novi sad Motocikl: mz-quad,zoljica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav.mislio sam da nikome neće biti interesantna tema jer nije odavno niko pisao o tome.evo i par slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag479 0 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: novi sad Motocikl: mz-quad,zoljica Prijavi odgovor kao problematičan imam i nekih problemčića pa se nadam da će mi neko možda pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 28, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa napiši šta te muči, pa ako možemo da pomognemo - probaćemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 29, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da je intersantno , JESTE ! Pogotovo sto u nekoj buducnosti zelim da pravim nesto na tu temu , malo drugacije , ali vrlo slicno : cross karting Voleo bih da vidim to uzivo , s obzirom da si u NS ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...