Makica 10 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1. MZ 2. Kataran (treba da potvrdi) 3.Duki i Sneza 4.Zverinjak (najverovatnije autom) 5.Picasoo MZ (50% - 50%) 6.Floyd* 7.*Dzoni* 10. Makica 13.Kataklinger+ ? 14. Drumskalisica Evo i ja sam se dodala na spisak,iskreno,nisam bas najsigurnija jer mi je to poslednja nedelja pred ispitni rok ali potrudicu se da dodjem! Vazno je da sam ja na spisku a to trenutno znaci da idem ! Fali li jos ko? Sto se tice hrane,jagnje je odlican izbor i potpuno se slazem! Pice cemo na licu mesta na par motora natovarimo i to je to. Ima li jos sta da se izdogovaramo? Ma sve moze u tri reci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 17, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ni do sada nisam u Poštarovim očima delovao baš normalno, a verovatno ni Turbopeđa jer je on te zahteve prosleđivao, ali sada ni sam sebi ne izgledam baš najbolje. Šta tražim od čoveka, nevinu ovcu? Ovcu sa jako malo seksualnih aktivnosti a bez reproduktivnih mogućnosti? Statistika ranijih ''obreda u obedima'' kaže da nam je mera živo kilo mesa (očišćeno od svega a sa kostima) po čoveku. Ako nas je trenutno na spisku 11 uz dva nesigurna računam da će na kraju biti 15-20 prisutnih što govori da nam treba preklana i očišćena ovca od 15 do 20 kg. Tokom pečenja meso kalira i na koliko završi neznam ali do sada nije ništa ostalo nepojedeno. E sad, kolika to treba da bude ovca ili šta već da, kada se zakolje i očisti, ima oko 15 kg? Pre gotovog pečenja kao i za doručak posao su vršile kobasice što je u ukupnoj količini pokrivalo potrebu za celokupnom količinom hrane za nas i goste. Tu planiranja nema, to se rešava na licu mesta zajedno sa pićem, hlebom, tanjirima, ćumurom... Ovaj drugi deo troškova u Ovčar Banji iznosio je 500 dinara po čoveku mada je moglo da bude i manje. Da ne imenujem nikoga ali spisak može još dosta da se širi. Doboro bi bilo da svako pored svog imena stavi i odredicu za šator ili bungalov pa da jedan dan od nedelje zovem kamp i kažem kolike su nam okvirne potrebe za bungalovima na određen datum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 17, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Dviska je odrasla ovca koja jagnji 2 jagnjeta! Elem oko mera je spor. Za vunenu zivotinju primer: 30kg zive mere posle ubijanja i sredjivanja daje nekih 15-20 kg mrtve mere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 17, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od zive vage ostane 1 trecina pecenja na kraju,sa kostima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1. MZ 2. Kataran (treba da potvrdi) 3.Duki i Sneza 4.Zverinjak (najverovatnije autom) 5.Picasoo MZ (50% - 50%) 6.Floyd* 7.*Dzoni* 10. Makica - bungalov 13.Kataklinger+ ? 14. Drumskalisica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 17, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 1. MZ 2. Kataran (treba da potvrdi) 3.Duki i Sneza 4.Zverinjak (najverovatnije autom) 5.Picasoo MZ (50% - 50%) 6.Floyd* 7.*Dzoni* 10. Makica - bungalov 13.Kataklinger+ ? 14. Drumskalisica - sator ( a mozda i bungalov ) PS. Mozda da neko proveri cene bungalova, pa da postavi ponovo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 1. MZ 2. Kataran (treba da potvrdi) 3.Duki i Sneza 4.Zverinjak (najverovatnije autom) 5.Picasoo MZ (50% - 50%)-No sleep...! 6.Floyd* 7.*Dzoni* 10. Makica - bungalov 13.Kataklinger+ ? 14. Drumskalisica - sator ( a mozda i bungalov ) Ako dolazim u svakom slucaju necu spavati jer u nedelju izjutra moram da sam na poslu...! Sto se "vunene"zivotinje tice "JA TO NE JEDEM" tako da necu ni da se mesam oko uzimanja proporcija gore navedene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jul 18, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan 1. MZ 2. Kataran (treba da potvrdi) 3.Duki i Sneza 4.Zverinjak (najverovatnije autom) 5.Picasoo MZ (50% - 50%)-No sleep...! 6.Floyd* 7.*Dzoni* 10. Makica - bungalov 13.Kataklinger+ ? (bungalov) 14. Drumskalisica - sator ( a mozda i bungalov ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan 1. MZ 2. Kataran (treba da potvrdi) 3.Duki i Sneza 4.Zverinjak (najverovatnije autom) 5.Picasoo MZ (50% - 50%)-No sleep...! 6.Floyd* 7.*Dzoni*- bungalov 10. Makica - bungalov 13.Kataklinger+ ? (bungalov) 14. Drumskalisica - sator ( a mozda i bungalov ) Ja uglavnom klopam rostilj tako da mi nije problem da li je nevino, u drugom stanju ili nesto trece ;D ;D ;D ;D ;D : : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite sto kasnim ali kazu ili je lud ili zida kucu pa je tako i kod mene. Napravio sam Chernobil od kuce pa ne znam gde mi je glava. Ovaj put izgleda da, na moju veliku zalost necu moci da vam se pridruzim ali cu odraditi svu logisticku podrsku koliko je to god moguce sa moje strane. Sto se tice ponosnog vlasnika mog MZ-a a kako ga je Vuja prozvao Postara, ja cu da ga kontaktiram kad se dogovorite sta hocete. Kad se radi proracun jagnjetine tu je racunica dosta nepovoljna jer je ogroman odpadak tako da otprilike ide nesto malo manje od 2 kile zive vage po coveku sto na kraju ispadne oko 500-600 grama po glavi. Skicalo je mnogo povoljnije a rostilj jos bolji. Mislim da ce 500 din biti malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce 500 din biti malo. Hoće sigurno samo se nismo razumeli, to je taj drugi deo za sitnice koje moramo tamo da uzmemo a ti će troškovi verovatno biti niži. Ovo oko ovce - neznam, videćemo na koliko će spisak da izađe pa se po tome ravnamo. Ako niko ne stigne ranije, ja zovem kamp u ponedeljak ili utorak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 18, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada je brojno stanje 11, moguce da se broj uveca ili smanji, jos se nezna, tako da se ne moze jos odrediti neka cifra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 18, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nebi bilo lose da razmislimo i o klasicnom rostilju. Jeste lepse kada se nesto zavrti ali je komplikovanije i svaki put se oko toga angazuju isti ljudi. Inace Duki je u pravu. Od zive vage otpada polovina kada se jagnje ocisti a peceno ostane trecina. Kada sam napisao STO MLADJE TO BOLJE mislio sam da treba uzimati jagnje a ne siljeze ili ovcu a to bi bilo negde oko 30-35 kg zive vage preko te tezine kvalitet mesa je sve losiji a zbog velicine komada pecenje je duze. PS. Bolje dvae od dvadeset dve nego jedna od...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 18, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da prvo vidimo koliko ce nas tacno biti, pa da onda odlucimo ocemo li sta obrtati na raznju, il peci na rostilju . Mislim da ne bi billo lose da mozda dogovirimo neki datum kao krajnji rok za prijavljivanje ( mozda prvi avgust ), pa onda kad znamo koliko nas ima - dogovaramo klopu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 19, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da prvo vidimo koliko ce nas tacno biti, pa da onda odlucimo ocemo li sta obrtati na raznju, il peci na rostilju . Mislim da ne bi billo lose da mozda dogovirimo neki datum kao krajnji rok za prijavljivanje ( mozda prvi avgust ), pa onda kad znamo koliko nas ima - dogovaramo klopu ! Meni je ovo potpuno logično, sve izmene posle toga nemogu da budu značajne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dokle smo stigli sa pregovorima i dogovorima? Dok se ceka 1 avgust mogli smo jos neke detalje utanaciti!? Da li je iko zvao kamp i raspitao se o ceni prenocista? A naravno pozeljno je pitati i o ceni postavljanja satora,koliko je i da li se placa po satoru ili coveku!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 29, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan 0.MZ-RIDER 1. MZ 2. Kataran (treba da potvrdi) 3.Duki i Sneza 4.Zverinjak (najverovatnije autom) 5.Picasoo MZ (50% - 50%)-No sleep...! 6.Floyd* 7.*Dzoni*- bungalov 10. Makica - bungalov 13.Kataklinger+ ? (bungalov) 14. Drumskalisica - sator ( a mozda i bungalov ) Jeli se to MZ-Rider izbrisao ? njegov post od 16.07. sadrzi njegov nick po brojem "0". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam veliku zelju da vam se pridruzim u izjedanju mesa ali sam tog datuma na moru tako da vam zelim lep provod i druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neću stići da zovem pre 1. pa ako neko drugi može da okrene telefon bio bih mu zahvalan. Hteo sam da zovem 100 puta do sada ali su klici bolesni pa su mi drugi problemi u glavi. Koliko sam shvatio MZ Rider dolazi obavezno i zato se stavio pod nulu. Imao sam veliku zelju da vam se pridruzim u izjedanju mesa ali sam tog datuma na moru tako da vam zelim lep provod i druzenje. Lepo se provedi, sve će se nadoknaditi sledećom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte telefon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na ove telefone,nadam se da je to taj kamp http://www.camps-serbia.com/sr/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra zovem pa javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimmmmmmmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 30, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam zvala kamp,ovako stoje stvari: -Mesto za postavljanje satora se placa 200 dinara,znaci po satoru a u njemu moze biti i 100 ljudi -Bungalov 1500 dinara zakup,a u njemu imaju 3 lezaja,sto znaci da to dodje 500 po coveku ali ako neko uzme sam bungalov placa 1500din. Svi su sa po 3 lezaja samo su 2 bungalova sa po 4 lezaja. -Upotreba kupatila se placa 100 din,i to je sve tu u sklopu kampa -Upotreba kuhinje i frizidera se placa 100 dinara Pozeljno je da se rezervise unapred,jer je uvek bukvalno puno pa svi rade po principu rezervacije da ne bi izvisili. Koliko ja znam mi smo pricali o 22-23 avgustu tako da predlazem da se svi izjasnite do 6 avgusta,da bi na vreme rezervisali. Znaci imamo nedelju dana da svako odluci! Izvolite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 30, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Makice. Ja sad predlažem da ne pametujemo mnogo oko uslova nego da se izjasnimo na bazi informacija koje imamo. Znam da može da se postave sledeća pitanja: 1. zašto da svi plaćamo kuhinju ako imamo naše pečenje a piva neće biti toliko 2. da li može da se razgraniči upotreba kuhinje i upotreba frižidera i koji bi to međusoban odnos bio. Zapravo, na bazi dobijenih informacija moguće je zakomplikovati situaciju do nezamislivih granica a to nam nije cilj. Zbog toga bih molio da se svi izjasne o smeštaju koji žele (napisati pored svog imena u prijavnom spisku) a radi lakšeg planiranja para na tu cenu treba dodati samo upotrebu kupatila tj. tih 100 dinara po čoveku. Kuhinju i te frižidere treba utanačiti na licu mesta, nisu ti razgovori za telefon, bolje se to rešava u ličnom kontaktu. Svaki je cenovnik manjkav i nije ga moguće uraditi savršeno. Iznajmljivanje suncobrana u Crnoj Gori je 2 evra, dok u Grčkoj za 2,5 kupiš svoj pa ga nosaš gde hoćeš. Ovde ladovine nema pa neke naprave koje bi je proizvodile takođe nemogu da budu naplaćene. Itd., ima o čemu da se razgovara. I još jedna molba radi efikasnosti u dogovaranju. Pošto se bungalov plaća ceo kao takav sa postojećim brojem kreveta unutra onda bi na raspored ko će se kim da spava trebalo krenuti tek kada se jasno utvrdi ko gde spava. U svim ostalim slučajevima diskusija će se pretvoriti u opštu zbrku i nećemo stići da se dogovorimo do 6. avgusta. Nakon drugog dogovora čeka nas treći: hrana i piće. No, to na kraju, da krenemo redom: Ko spava u šatoru a ko u bungalovu? (dodati na prijavni spisak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...