Jump to content

Moto Zajednica

Dogovori, planovi, predlozi....

Recommended Posts

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Ja se zasad brisem..jerbo nisam siguran u dolazak ???

1. Floyd*

2. Kataran

3. Vuja

4. Duki

5. MZ

6.Picasoo MZ

7.Acim75

8.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Duki , daj neki poveci rostilj, batali onu igracku za dve osobe. ;) Mislim ozbiljno.

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Evo sada dodjoh iz grada,obisao sam malo radnje i napravio neki okvirni predracun troskova,trebalo bi da se da po 600 do najvise 700 kinti po coveku,zavisi koliko se popije.Za te pare moze da se kupe kobasice,pivo,kisela voda, neki sok,kafa,salata,hleb,senf,plasticne case,tanjiri i viljuske,i jos sta treba.Ako se slazete da ja to kupim u Jagodini i poteram sve kolima tamo,kobasice ubacim u frizider torbu posto ce u subotu biti 30 stepeni,rekose.NIje mi tesko da u petak uvece odovojim malo vremena i to pokupujem,ponesem racune za kupljeno i nema problema.Pivo cu poneti u staklu.Ako uspem da nabavim crepulju spremacemo i svinjska rebarca sa krompirom u crepulji,recimo za veceru.Vujo za rakiju se ne sekiraj,ja nosim domacu-necemo valjda ove industrijske da pijemo.Jedino me plasi ako se opet cuturica probusi pa moramo sve da popijemo da ne iscuri uzalud 8)

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ja u tvoje organizacione sposobnosti uopšte ne sumnjam, kvalitet je proveren. Što se mene tiče matimatika je OK pa ako se ostali slažu Duki bi mogao da kupuje polako.

Cisto informativno, koliko ima od Svilajnca do Despotovca :)

Ma kad vodi MZ jako malo, čas posla se dođe.  ;D

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Sto se tice organizacije ja se slazem.Ali me bas interesuje koliko ima od Svilajnca do Despotovca ;D

od sv,a do despotovca 25km,al do lisina 15 do 20km...od despotovca... :)

Najmanje 60km od Svilajnca.

Po onom spisku vidim da ce biti suma sumarum 3 MZjca,ako doje Kataran. SRAMOTA!!! Razmisljam da se ispisem. ???

A ja sam mogao da po kisi dojem u Kisac na DVA sata i da se opet po kisi vratim!!

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Najmanje 60km od Svilajnca.

Po onom spisku vidim da ce biti suma sumarum 3 MZjca,ako doje Kataran. SRAMOTA!!! Razmisljam da se ispisem. ???

A ja sam mogao da po kisi dojem u Kisac na DVA sata i da se opet po kisi vratim!!

U Kisacu je bio skup za koji smo se dogovarali pet meseci. Ovo sad je vise kao okupljanje da se napravi rostilj i slicno, tako da se to ne moze porediti.  Ja sam planirao da dodjem, al nisam siguran, pa se nisam stavio na spisak. Ako mi se kockice sklope - eto i mene - i to sa MZ-om .

Uz provod i klopu imao sam u vidu ozbiljan razgovor. Na Skupu je bilo malo naših ljudi a želeo bih da nas je što više kada pravimo dogovore za naredni period. Zbog toga je meni lično svejedno ko će čime doći ovom prilikom, važno mi je da su MZ ljudi na jednom mestu kako bi došli do dogovora.

A dogovor treba da se odnosi na sledeće stvari: izrada sajta MZ Svet-a i određivanja sadržaja na njemu, dogovor o sledećem Skupu i klubove koje ćemo zvati, definisati princip dodeljivanja nagrada kao i formalni oblik dodele, razmatranje alternativnoh mogućnosti pokrivanja troškova Skupa a da se ne remeti nekomercijalni koncept i razno...

BJB jeste privatan Forum ali smo mi dobili sve što smo tražili. Sada su prilike takve da možemo da dobijemo još samo treba da utanačimo šta hoćemo pa da na tome radimo.

Ovom prilikom je potrebno mišljenje svih koji su stvarali MZ Svet pa znaju od čega smo počeli, gde smo sada i da vidimo gde ćemo dalje. Možemo mi i temu da otvorimo ali bi u temi bilo više članova sa drugim motorima nego nas... I na kraju krajeva treba bre da se vidimo pa popričamo ko ljudi, godinu dana kuckamo a jednom može i živa reč da dođe do izražaja.

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Drugari,vratih se ja i sa Kosova...

Nista jos ne znam,imam nekih ne predvidjenih problema...postoji mogucnost da dojem bar na 2sata u subotu, da se vidimo i druzimo malo,ali nista jos ne znam...volela bih puno ali ne zavisi od mene...

Elem,zanima me da li je to put kad se nastavi pravo izlazi se bas na Borsko jezero?

I koliko ima km od Borskog jezera do tog mesta gde je okupljanje?

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Jos je rano da rezimiramo, al' 'ajde...

1. Floyd*

2. Kataran

3. Vuja

4. Duki

5. MZ

6.Picasoo MZ

7.Acim75

8.

Okupljanje u Svilajncu subota u 11 h kod marketa Fili...(da ne kazem kod "mog" radija da mi posle neko ne nabaci kako radio nije moj  :P :P :D :D)!

• Zainteresovan, 577 postova
  • Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter,

Do subote u 9 ne znam sigurno da li dolazim ali pokusacu na sve nacine.Sator nemam pa moze i pod bukvu da se spava

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Do subote u 9 ne znam sigurno da li dolazim ali pokusacu na sve nacine.Sator nemam pa moze i pod bukvu da se spava

Imas telefone pa cemo biti u kontaktu...

U svakom slucaju nadamo te se...!!

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Ja ipak ne dolazim. Imao sam ove nedelje dva teska  ispita, a u ponedeljak imam usmeni iz termodinamike, koji nikako ne smem da propustim. Usmeni je opsiran a vremena je malo  >:(

Ali, ako ikako budem u mogucnosti mozda se spustim na kratko u subotu uvece (ne obecavam ali cu se potruditi).

Zelim vam lep provod.

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Juhu Svilajncani!!!

Kao sto rekoh zanima me da li je to put kad se nastavi pravo izlazi se bas na Borsko jezero?

I koliko ima km od Borskog jezera do tog mesta gde je konacno okupljanje i nastanjivanje?

Honda je kod Turbopeđe pa ću doći Crncem. A moguće je da će u Subotu prilikom opšteg okupljanja doći i Peđa tako da ću da prisustvujem sa oba motora.  :D :D :D

• Drug član, 1702 postova

Jos je rano da rezimiramo, al' 'ajde...

1. Floyd*

2. Kataran

3. Vuja

4. Duki

5. MZ

6.Picasoo MZ

7.Acim75

8.

Okupljanje u Svilajncu subota u 11 h kod marketa Fili...(da ne kazem kod "mog" radija da mi posle neko ne nabaci kako radio nije moj  :P :P :D :D)!

Sigurno dobro drustvo,i sve al brisem se odavde  :-\  sad mi je prilika da zavrsavam motor,prosli vikend sam mogao,al sam zavrsio 5 dana na kosovu,ovako nikad ne bi zavrsio...

Predlazem da Duki ne kupuje previse tih kobasica, ja bih da kupimo po koju pastrmkicu na ribnjacima? Vi kako hocete, ja cu kupiti jedno dve ribice.

Vise mi se svidjaju pastrmke no kobasice, posteno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja