Jump to content

Moto Zajednica

Dogovori, planovi, predlozi....

Recommended Posts

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Sad za vikend cemo ici ja i Floyd do Kisaca, pa da ispitamo situaciju i islikamo oba objekta pa cemo to postaviti ovde, pa kako odlucimo .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Floyde, nema ovde ko da odlučuje, pitate se ti i Lisac i to je to. Vaš je kraj, najbolje ga znate a mi idemo tamo gde vi kažete. Tako je bilo za prvi i drugi Skup, tako je i sada.

I nema šta da se pravdate kako i zašto, to ste odabrali jer je najbolje i gotovo.

Sada je vreme da se preseče pa presecite da znamo gde idemo.

Amin !!!

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Sve bih ja takvima prepustio i to što pre... Matori da budu tu u blizini, da gledaju i pomažu a mladi da vode pokret dalje.

Smučilo mi se sve odavno, i MASS i AMS i međuljudski odnosi, struje, frakcije, podele, ogovaranja, ''vlastodržci'', ''funkcioneri''...

Sve moj do mojega.

Izvinite za OFF.

Idemo dalje, čekamo Floyda.

• Drug član, 1702 postova

Pozdrav iz hm...  okoline Zadra  :D

Sneg po plazama ne moze se covek ni suncati nigde...  ;D 

Apenom nisam isao,vrlo bi rado,ali malo vremena imam sad...

Znam da sam promasio temu,neki net los imam ovde,dobro sam i ovo otvorio.

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Nisi pogresio temu, svi te cekamo da se vratis radi dogovora o okupljanju.Kako si objasnio APN-u da ides bez njega?  ;D

• Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Bili , videli, evo i vi da vidite .

Evo danas smo ja i Floyd, bili do Kisaca i obisli obe lokacije. Prvo Carda na kanalu :

2zxuy3c.jpg

2vn5mo4.jpg

pogled od kanala na terasu :

2mmzj1d.jpg

Pogled od terase ka kanalu, vidi se ponton i skakaonica ( ako je lepo vreme za kupanje

2uel2le.jpg

ispred Carde

1znsd2v.jpg

rezervoar za vodu i tusevi

flwocz.jpg

Iza carde

5b45fk.jpg

opet tusevi

juu0ow.jpg

terasa sa druge strane

2i8kl5g.jpg

Lovacki dom:

bhlm6d.jpg

2eea69c.jpg

2eea69c.jpg

1zmz8cx.jpg

prostorija sa oranijama za kuvanje ( paprikasa, kotlica i sl )

2z3ruo8.jpg

velika sala

34pz95c.jpg

Nazalost, skoro uz sam ulaz pocinje deponija koja bi trebala da se ocisti na prolece . . . .

2i5hjl.jpg

U neposrednoj blizini je groblje, tako da ako bi se desila sahrana dok smo tu - morali bi se stisati dok sahrana ne prodje. Takodje prilaz Lovackom domu je asfaltiranim putem koji ide uz samo groblje .

30982v7.jpg

U principu - oba mesta su lepa, oba imaju svoje ZA i PROTIV .

Ukratko, Cardi je najveci problem sto nema struju, al to se resava agregatom. Takodje nema ni vodu, al ima pumpu, pa je i to reseno.

Lovacki dom je lepo sredjen, al mozda malo preozbiljno za nas ovakve kakvi smo. Ima vodu i struju, ima i nekoliko soba sa krevetima, al nema terasu za sedenje ( il si unutra u sali, il si napolju ). Najveca mana mu je sto na desetak metara od kapije pocinje deponija koja bi trebalo da se ocisti na prolece, al dal ce - ko zna. Druga mana je groblje koje je dosta blizu i prilazni put koji iako asfaltiran, prolazi pored groblja na desetak metara ..

U principu smo se slozili da je Carda bolji izbor.

Takodje smo se dogovorili sa vlasnikom carde i covek nam je maksimalno izasao u susret ( moze nasa hrana i pice ), dace nam frizidere na upotrebu, obezbedice i muziku , struju, kaze i da ima dva kreveta u jednoj sobi ( za Vuju ), doduse tu stoje i frizideri.  Naravno, covek ce otvoriti kafanu , jer tu dolaze i ljudi vikendom na izlet, a verovatno ce i neki dolaziti zbog nas ( ipak je to neki dogadjaj ), pa ce oni  moci tamo da se snabdevaju. Covek je rekao da ce nam dati one plasticne trake ( ptt ) da ogradimo jedan deo da bi se odelili od obicnih posetilaca. U objektu postoje dva toaleta, pa sam ga zamolio da jedan bude zakljucan, i da bude za koriscenje samo za zenski deo populacije koji dodje .

Kad smo sve zavrsili, lepo smo se rastali, a ja sam se usput ponovio sa jos jednim motorcetom, te sam pazario jednu Jawu 90 Roadster , da se malo zanimam :

243p9w3.jpg

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

U neposrednoj blizini je groblje, tako da ako bi se desila sahrana dok smo tu...

...''ubili su učitelja pa je red da ga ispratite, taman dok promenim gumu...'' (film ''Ko to tamo peva'').

U principu smo se slozili da je Carda bolji izbor.

Odluka je pala, idemo u Čardu.

Floyde, pitaj čoveka za cene pa da znamo.

Pa cene su iz radnje  :) gde budemo kupovali hranu i pice ( mesara, pekara, diskont pica ) .  Sam nas skup tamo je neki dogadjaj za Kisac, pa ce dolaziti i Ljudi iz Kisaca da pogledaju motore . Da ih ne bi hranili mi, hranice ih i pojiti vlasnik carde i ostvariti svoj profit.  Tako je to ovde, ovo je ujedno i izletiste za ljude iz Kisaca, koji tu dolaze vikendom, za praznike i kad se nesto desava ( takmicenje u pecanju, pravljenja kotlica, mi sa MZ-ima ), tako da se ne moze izbeci to da dodju i drugi ljudi ( ko u Milivskoj klisuri ), ali cemo zato mi da razvucemo one crvene ptt trake i odelimo nas prostor od drugih, da nam ne bi tu dolazili sa kolima i sl.  :)

jako mi se ovo svidja i ja 99% dolazim. carda bas super izgleda

Ma sad i ne izgleda bas nesto, jer je pusto i sneg. Al zato kad ozeleni, hlada kolko hoces, lepa trava i priroda - raj na zemlji .  :) :)

Samo da se pecarosi ne takmice taj dan. :'( Oni vole mrtvu tisinu. :'(

E sada strucnjaci za strane jezike , da pozovu uvazene strane strance, imate tamo negde linkove pa  izvolte, pozovite. Ja ni Srpski ne znam kako treba a kamoli Finski?! :D

• Svrati ponekad, 131 postova

Samo da se pecarosi ne takmice taj dan. :'( Oni vole mrtvu tisinu. :'(

Ma ko ih j.... pobacamo ih u vodu zajedno s priborom pa nek pecaju. mogu pecat svaki dan a mi se sastajemo jednom il 2 puta godisnje.

• Drug član, 1702 postova

Evo ga spisak,upisujte se  :). Datum 22.5  Carda pored Kisaca

1. Vuja

2. Šumi

3. Duki

4. MZ ( Mihac)

5. Floyd

6. Čika Dule

7. Drumskalisica

8. Razzor

9. Makica

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja