Vladica69 9 Napisano Januar 20, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Srescemo se na drumu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Januar 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ocu ja da kupim motor ali nemam pare.....jos uvek....ako se ne proda do mojih para racunaj da je moj ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Januar 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A bilo bi baš super! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Teneru sam isplatio, drugim putem, tako da mi sad vise nije toliko frka, tako da se cena vraca na 1100 E. Da potkrepim, evo slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 27, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu braleeee al si ga uslikao , pomislih na trenutak da si zaboravio jednu nulu u ceni ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Januar 29, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto se desilo ovo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29122.0 znaci da moze LOCK i na ovu temu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ponosno buduci vlasnik ;D ;D ;D ;D nidzo sutra sve utanaci sa Dzoksovickom ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Januar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ste "osetili" da sam sve vreme navijao baš za ovakav razvoj situacije ;D Čestitam obojici drugara, da ste srećni i zadovoljni svaki sa svojim novim motorinom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitamo na novoj prinovi, i da ga ljubis , mazis i pazis, isto koliko ga je Nikolica voleo i ima dugo i srecno da uzivas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Januar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako! A čašćavanje od strane obojice tek ima da bidne, nećete se lako izvući ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako! A čašćavanje od strane obojice tek ima da bidne, nećete se lako izvući ;D Cestitam obojici, drago mi je da su vam kombinacije uspele. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Januar 31, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo ja sad ne znam kome je draze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 31, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Oooeeee! Sa srećom obojici! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Januar 31, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan oce nikola LOCK na ovu stranicu ili jos prodajes motor ili mozda ostavljaju prijave koga sve treba da castimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 31, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ili mozda ostavljaju prijave koga sve treba da castimo Put me on that list! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je i zvanicno prodat, ali aj necu jos malo d alockujem temu, nek ostane za cestitanje jos malo, cestitanje i tako to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom i starom i buducem vlasniku HVALA ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...