OverLord 328 Napisano Jul 18, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3.4 kod mene :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan znaci grehota je ne isprasti motor, samo sam ga nasuo provozao 10 min i istocio, bilo je crno skoro kao ono sto je stajalo prethodne 4000 u njemu Sad je ovo zuto k'o zejtin O tome ti pričam! Znam da postoje aditivi kojima bi trebao da opereš motor od starog ulja, koje sam btw koristio u autu, ali sam ja nekako sigurniji kada oprereš novim uljem. I ja sam se iznenadio kad sam prvi put zamenio ulje. Bio sam gotovo siguran da će biti čisto. Kad ono medjutim. Nego kad pričamo o ulju...šta mislite da ugradimo na 600E onaj hladnjak ulja koji već postoji na Tenerama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 18, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan @ Over lord- Bas bi voleo da gledam dok sipas 3.4l u motor hahahaha Verovatno si ga punio pod pritiskom (malo sale) @Baltrek- Ja moj cesto vozim po seoskim putevima, i to ono bas polako i nisam imao problema. A nisam imao problema ni po BG-u na 40+ stepeni Mislim da nema potrebe da se ugradjuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 18, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan mora da ima gumicu oko dekle filtera i oko rupe od donjeg srafa! Samo vodi računa kad zatežeš desni šraf na toj dekli za filter - obično svima prokliza navoj i to baš na tom mestu. Što se mene tiče ovo je već 5-ti XT za koji znam da je navoj proklizao. neki su uspeli da prejebu sva tri navoja al sve to helicoil resi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 18, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Baltrekk, mislim da je potpuno nepotrebno, dešavalo mi se da vozim motor SAMO prvom brzinom po 15 minuta, zatim semafori po gradu... Nikad nisam imao problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Baltrekk, mislim da je potpuno nepotrebno, dešavalo mi se da vozim motor SAMO prvom brzinom po 15 minuta, zatim semafori po gradu... Nikad nisam imao problem. Slažem se da nije neophodno ali sigurno postoji razlog zašto Tenera ima ugrađen hladnjak ulja. btw, razmišljam da moju gospođu opremim elektronskim multi-merenjem i ugradim ovo čudo http://anel.rs/multi_control_panel.html Da li neko ima iskustva sa ovim multimetrom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bih uzeo samo zbog obrtaja. Koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 19, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li ce raditi to za obrtanje, ne razumem princip ocitavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bih uzeo samo zbog obrtaja. Koliko kosta? Ja bih kupio zbog broja obrtaja ali i zbog radne temperature motora. Jedino me zanima da li može da vrši očitavanje temperature i preko 130C koliko je na instrumentu trenutno baždareno. Cena je 40EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 20, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal' je već neko postavljao ovaj link ali evo da se nađe http://www.transmic.net/en/home.htm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan ajd da vidimo jel ima tko voljan da na xt 3tb ili 3uw provjeri dali prednji lančanik ima lufta kad ga vučeš od motora i prema motoru znači dali ide unutra i vanka i koliko onako otprilike moj malo hoda a lanac mi zuji mislim više nego što treba nisam siguran ,inače lanac ima 2500km regina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jul 20, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan moj ne mrda, ali sam dobio informaciju da treba mrdati, a opet na par XTa sam gledao i nije mrdalo... mislim da ce to najbolje objasniti TA96 kod koga mrda, a inace dobro poznaje XT motore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jul 22, 2012 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Baltrekk, mislim da je potpuno nepotrebno, dešavalo mi se da vozim motor SAMO prvom brzinom po 15 minuta, zatim semafori po gradu... Nikad nisam imao problem. Slažem se da nije neophodno ali sigurno postoji razlog zašto Tenera ima ugrađen hladnjak ulja. Tenerka ima uljni hladnjak zbog svog rezervara koji skoro potpuno prekriva cilindar i tako spriječava hlađenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Baltrekk, mislim da je potpuno nepotrebno, dešavalo mi se da vozim motor SAMO prvom brzinom po 15 minuta, zatim semafori po gradu... Nikad nisam imao problem. Slažem se da nije neophodno ali sigurno postoji razlog zašto Tenera ima ugrađen hladnjak ulja. Tenerka ima uljni hladnjak zbog svog rezervara koji skoro potpuno prekriva cilindar i tako spriječava hlađenje. Hala na objašnjenju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko sa Yamahom 3tb u Velikoj Plani ili okolini, hitno potreban! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jul 24, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko napravio crash-bar na svom XT-u? Ako još ima neka fotka kako to izgleda bilo bi super da se podeli. Ja sam počeo na tu temu da razmišljam pre par dana, eto slučajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja zasto si ti poceo da razmisljas Ja kad se oporavim stavljam obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jul 24, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja zasto si ti poceo da razmisljas Ja kad se oporavim stavljam obavezno! Ćuti - daleko bilo! Neka se ti nama brzo oporaviš ,a lako ćemo za crash-bar. Nego, ne znam da li si primetio da je prilično teško uklopiti lep crash-bar na XT, a da ne štrči svojom ružnoćom. Za sada imam jednu varijantu preko one plastike koja ide odmah ispod rezervoara. Kad budem u mogućnosti pokušaću da to nekako nacrtam, pa da vidimo da li može biti od koristi. ps. Da li neko ima zadnju posudu za kočionu tečnost, a da je voljan da je proda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jul 24, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja zasto si ti poceo da razmisljas Ja kad se oporavim stavljam obavezno! sta se desilo? btw... i ja sam zainteresovan za crash bar ali i dalje nisam video, a ni osmislio praktican i dopadljiv dizajn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja zasto si ti poceo da razmisljas Ja kad se oporavim stavljam obavezno! sta se desilo? btw... i ja sam zainteresovan za crash bar ali i dalje nisam video, a ni osmislio praktican i dopadljiv dizajn. Zgazio sam psa, i prevrnuo se XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 25, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ti ili pas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja Podedao pola koze, i ugruvao nogu (posto mi je motor pao na nju). A pas, sad ih ima 2 XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko pravio Tool Tube? 'vako nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoc, zamolio bih nekog od vas ko vozi 3TB da slika BOBINU i da mi posalje sliku ili ovde da je okaci i da prepise oznake, malo mi je hitno? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...