Mario M. 53 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan 16-17 hjiljada je za moj sa novim tablicama. A ovo 12 je verovatno kad vec imas tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 30, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da, prosle godine sam platio oko 18000 sa novim tablicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za tt-a prosle godine 17 hiljada sa novom tablicom. Ove verovatno 14/15 hiljada, a posto je 93' bice i manje do godine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan koliko li je prenos za ovo moje magare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 30, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine kad sam kupio motor, registracija+ nove tablice i saobracajna+ prenos i sve sto ide uz to, izaslo oko 20000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DicRa 23 0 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: Yamaha XT600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, koju debljinu dihtung papira da uzeme zza dihtung desne dekle na xt 2kf-u? i da, koje su dimenzije semeringa na kurbli, izvinjavam se ako ponavljam ali vec neko vreme nemogu da nadjem to nigde na forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 0.5 klingerit mislim da vrsi posao za semering ne znam nisam menjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6571 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to drugar savršeno zadihtovao bez dihtunga, pastom 999, siva. A ako hoćeš da praviš dihtung, napravi ga od stare sveske ili bloka, samo ga premaži tovatnom mašću kad ga montiraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 30, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to drugar savršeno zadihtovao bez dihtunga, pastom 999, siva. A ako hoćeš da praviš dihtung, napravi ga od stare sveske ili bloka, samo ga premaži tovatnom mašću kad ga montiraš. Ja pravio tako za levu deklu i uvek mi masti kad se dobro zagreje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6571 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, mora da se napravi vrlo precizno. Prešpan ne sme da bude debeo. Mora da se savršeno očiste mesta naleganja na bloku i na deklu. Sve da bude savršeno ravno. U najgorem slučaju, može preko tanak sloj hermetika. Rupe treba izbušiti zumbama, a ne makazama. Ako ima dihtung gumice na nekom mestu, dihtung mora da ide oko o-ringa. Nije neka mudrost, ali je malo pipavo i dosadan posao . Pasta me je oduševila. Za 4 500km, ni kap nije pustila. Nemam dihtung ni na levom ni na desnom deklu. Sve je suvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj. Prešpan valjda ne može da idrži visoke temperature. Edit: Preteče me Šomi, ali opet to ništa ne menja. I meni slinavi prešpan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne uzmete jednostavno klingerit ? Kako ja radim na svakom motoru,dobro ocistim sve ivice,ako slucajno negde ima neravnina od dobrih majstora koji su otvarali dekl sa srafcigerom to izravnjam...Kod moje tenere uopste nisam stavljao dihtung na dekle,samo ispod cilindra klingerit 0.5 mm... Ovo ostalo sam mazao Diht masom crvene boje.....drzala je super a mislim da jos uvek drzi ! Iako svi govore da je crvena masa vise za vodu,vrsi posao....komsija mi je maznuo Victor Reinz sivu diht masu tako da nisam imao drugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6571 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Klingerit je teško naći. Snalaziš se sa onim što ti je pri ruci. Nikad se ne brini ako ispod motora ima barica ulja, znači da ga ima i u mašini. Zabrini se ako je nema. Izreka vozača starih engleskih motora :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad se ne brini ako ispod motora ima barica ulja, znači da ga ima i u mašini. Zabrini se ako je nema. To su mene naučili dok sam terao eMZaru, ali ovo je ipak Džamahirija što bi rekao Goške. A klingerit 0,5 sam našao kod majstor Suše pa idem kod njega za neki dan da utegnemo deklo. Nema potrošnje ulja, ali me nervira što se prlja (ovo se i rimuje ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pa ima na buvljaku subotom tamo sam i ja uzeo ostalo mi je neko parce kako god,saveti su tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6571 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To parče da čuvaš k'o oči u glavi! Nikad se ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Imam tu srecu da u gradu covek ima radnju koja se samo izradom dihtunga od klingerita bavi. E sad,jedini problem je u tome sto bi dekle ili deo gde bi dosao kling morali da dopremite do njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da dopremis.... ja sam to radio kao klinac uzmem deklo,napravim svoj uzorak i odnesem tamo i oni mi urade Ima kod nas u BG-u isto jedna radnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Jasno ali ovaj malo naopak covek ali ipak dobar majstor-imao vise iskustva sa njim pa znam kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 1, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Juce se vozah ceo dan Danas vec pada sneg My XT600E by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Goske, odlicna je ta siva boja na tvoga XT-a ! I ja sam vozio juce Iz Podgorice preko Niksica put Perasta pa preko Svete Trojice napad na Njeguse, Cetinja i nazad Podgorica. Par slicica i filmova IMG_20120331_134344 (1) by igor.podgornik, on Flickr IMG_20120331_134412 by igor.podgornik, on Flickr IMG_20120331_142035 by igor.podgornik, on Flickr IMG_20120331_153119 by igor.podgornik, on Flickr ps: i evo ako je kome interesantno ... link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 1, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Super su ti fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 1, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi zažalio što voziš XTa na putu od Risna do Grahova (pa i malo dalje)? Ustvari ono nije put, ono je pista za poletanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isao od grahova put dolje, tako da mi je sve bilo kao slijetanje Put jeste previse ravan na nekim mjestima ali je zato pogled odlican i kako su ga napravili je za cistu peticu E da, sad se shetih, imam zvuk od brzinomjer sajle kao da zvace, isti zvuk kad ti je guma totalno izdusena. Izvadio sam sajlu, podmazao wd-om i zategao je klijestima. Nije se izgubio, ali se utisao i zvuk promijenio ... sto bi to moglo biti? Sent from my Desire HD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo motoraši jel tko zna jel mašina iz 88 89 može na ramu od 96 mislim da je u pitanju 2kf na 3tb jel pase sve, priključci za ulje,struju i ostale zajebancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...