Mario M. 53 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan A ti andreja sto ne kazes da sam ja, znaju me ljudi ovde Nisam proteklo leto nista ulagalo sem goriva ,cak ni registraciju nisam ulozio A za ovo cemo videti za koju nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da pricam napamet, ali 3tb za manje od 1500 mi ne uliva poverenje. @misha D.I.D. O ring, ceo set je kostao oko 90e Ja sam moj kupio prosle godine u ovo doba za mnogo manje para od 1500e, pa me sluzi lepo Ali dok sam ga registrovao i sredio par sitnica, izasao je na 1500, mada ja sam sredio neke stvari koje su mogle i da cekaju Tako da ko ne plati na drumu plati na cupriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-XT-600-1652775-oglas.htm?filter_id=5776328 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujempr...lter_id=5776328 al ga je opravio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan pa to ako je vozeno bez ulja,tu je mozda i menjac otpevao svoje? Ili gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan puno toga je tu otpevalo svoje izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zvao ga ja...Decko ne zna nista o motorima a majstor mu je rekao da je popravka 350 evra Strasno i jos nece da spusti cenu,a na motoru ima da se menja i da se menja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan pa sto onda nije dao 350e majstoru da ga sredi za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 7, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da pricam napamet, ali 3tb za manje od 1500 mi ne uliva poverenje. @misha D.I.D. O ring, ceo set je kostao oko 90e Ja sam moj kupio prosle godine u ovo doba za mnogo manje para od 1500e, pa me sluzi lepo Ali dok sam ga registrovao i sredio par sitnica, izasao je na 1500, mada ja sam sredio neke stvari koje su mogle i da cekaju Tako da ko ne plati na drumu plati na cupriji A inače sam pitao jer mi je 2kf u planu mada sam video dosta "jeftinih" 3tb, a anlaser nije na odmet Mada, iz priče bih rekao da je 2kf bolji u svakom drugom pogledu od 3tb, ispravite me ako grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću sigurno reći da si u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pa sto onda nije dao 350e majstoru da ga sredi za te pare Sta mislis,naravno ona prica : Zena,deca,kuca bla bla bla... I onda mi je ispricao pricu kako kad je bio kod majstora koji je ustanovio kvar dosao je kuci upalio motor na gurku i provozao malo Kaze ja sam mu sipao ulja malo samo da ide i provozao malo doslo mi da ga zapalim preko telefona... A na poruku da li ce da ga da za 400 eur (malo smo se jelte zezali) odg kako mozemo da kupimo sprint-a za te pare Lud lik skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 8, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da pricam napamet, ali 3tb za manje od 1500 mi ne uliva poverenje. @misha D.I.D. O ring, ceo set je kostao oko 90e Ja sam moj kupio prosle godine u ovo doba za mnogo manje para od 1500e, pa me sluzi lepo Ali dok sam ga registrovao i sredio par sitnica, izasao je na 1500, mada ja sam sredio neke stvari koje su mogle i da cekaju Tako da ko ne plati na drumu plati na cupriji A inače sam pitao jer mi je 2kf u planu mada sam video dosta "jeftinih" 3tb, a anlaser nije na odmet Mada, iz priče bih rekao da je 2kf bolji u svakom drugom pogledu od 3tb, ispravite me ako grešim. 3TB 60:40 u korist asfalta a 2KF 60:40 u korist offroad. Samo cu jos jednom da napomenem da 3TB ima anlaser Btw, uzmi sta ti prvo naidje za male pare, ali da je ok stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 9, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da pricam napamet, ali 3tb za manje od 1500 mi ne uliva poverenje. @misha D.I.D. O ring, ceo set je kostao oko 90e Ja sam moj kupio prosle godine u ovo doba za mnogo manje para od 1500e, pa me sluzi lepo Ali dok sam ga registrovao i sredio par sitnica, izasao je na 1500, mada ja sam sredio neke stvari koje su mogle i da cekaju Tako da ko ne plati na drumu plati na cupriji A inače sam pitao jer mi je 2kf u planu mada sam video dosta "jeftinih" 3tb, a anlaser nije na odmet Mada, iz priče bih rekao da je 2kf bolji u svakom drugom pogledu od 3tb, ispravite me ako grešim. 3TB 60:40 u korist asfalta a 2KF 60:40 u korist offroad. Samo cu jos jednom da napomenem da 3TB ima anlaser Btw, uzmi sta ti prvo naidje za male pare, ali da je ok stanje Pa dobro, i nije prevelika razlika u nameni a i ne znam šta me čeka, volim i offroad i vožnju po asfaltu, verujem da ću u svakom slučaju biti zadovoljan. Bilo kako bilo, 2KF mi je i lepši, izgleda sirovije, dok 3TB izgleda nekako mekano i nežno naspram njega A i razlika u ceni nije mala. Anlaser mi nije toliko bitan, a ukoliko može kasnije da se ugradi sa 3TB, to bi bilo odlično. Je l' radio to neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Mart 9, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ako nauci na vreme da pali onda ok, ako ne, onda ode noga :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan E bas to me i interesuje! Ja nikako sa tom kurblom da se usaglasim.Hoce li mi neko od vas objasniti ceo postupak kurblanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo uči od profesionalca. korak prvi: polako potapati kurblu ka dole dok se ne čuje zvuk "CAK" (0:22 na videu); korak drugi: pustiti kurblu da se vrati u početni položaj; korak treći: raspali! Prosto ko pasulj. Ne može da neće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 9, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam uspeo da upalim Mišino jare, pokušao par puta, znam za foru ali jednostavno nije htela da se oglasi Posle kad je Miša upalio (iz prve), detonirala je samo tako, nisam dva sata posle toga mogao da čujem na jedno uvo Inače, nije me kurbla nijednom udarila na XTu, tek sad čujem da i na njemu udara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Ugac,eto,trebalo je neko budali da objasni! Hvala pobratime do neba Sutra ceo dan vedzbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Treba malo vremena da svikneš, ali nauke nikakve nema. ... tek sad čujem da i na njemu udara... Ja ne znam nikog koga je XT opalio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 9, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Mene nije, al' tako pričaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pazi i ja sam cuo da pricaju ali i iskusio sam kad je vratila kurblu.... e sad to moze biti to stelovanja dekompresora...a i ja sam mu davao gas pri paljenju... posledica polomljena bocna stranica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 9, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan XT ne moze da vrati kurblu cak ni sa puknutom sajlom od dekompresora, provereno Inace je kurblanje vrlo prosto ali treba se malo naviknuti. Kad steknes osecaj mozes i rukom da je upalis, nije uopste potrebna snaga. E da, umalo da zaboravim Goshke duzan sam ti gajbu Upalio sam je iz sedmog pokusaja, rukom naravno. Jbg nisam kurblao 2 meseca ispao sam iz forme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 9, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan pazi i ja sam cuo da pricaju ali i iskusio sam kad je vratila kurblu.... e sad to moze biti to stelovanja dekompresora...a i ja sam mu davao gas pri paljenju... posledica polomljena bocna stranica Jel bas vratila ili je samo zakucala na pola hoda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan pazi i ja sam cuo da pricaju ali i iskusio sam kad je vratila kurblu.... e sad to moze biti to stelovanja dekompresora...a i ja sam mu davao gas pri paljenju... posledica polomljena bocna stranica Jel bas vratila ili je samo zakucala na pola hoda? Meni je kucala na pola hoda i posledica naduven zglob jer sam,jelte,zapeo kao bizon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na tt-u mi je vratila kurbla jednom za 2 godine, i to sam nesto zurio.Tacno sam video da je nisam lepo namestio, al' reko ajde da je zveknem i ona vrati po cevanici . Kurblanje se nauci za dva dana aktivne voznje i posle nema zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...