boyze 59 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Acerbis-ov rezervoar...plastican veci od originala Pravljen za XT i ja mislim mozda TT ali nisam siguran Za smesu odvrnes od zavrnutog 2.5 krugova! Inace sa ovim Sebring-om se cuje kao besna uradjeno! Da to i jeste bio problem.Vratio na 2,5 krugova,dosta je bila otvorena. Motor lakse pali a ide kao ranije. Hvala puno! A,da,sa sebringom se cuje za sve pare! a kako bi bilo da netko uslika koji je to šaraf pa da i mi znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice paljenja zimi... Svecica igra kljucnu ulogu...cuo sam negde da treba uvek imati 2 svecice razlicitih toplotnih vrednosti jednu za zimu jednu za leto ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Acerbis-ov rezervoar...plastican veci od originala Pravljen za XT i ja mislim mozda TT ali nisam siguran Za smesu odvrnes od zavrnutog 2.5 krugova! Inace sa ovim Sebring-om se cuje kao besna uradjeno! Da to i jeste bio problem.Vratio na 2,5 krugova,dosta je bila otvorena. Motor lakse pali a ide kao ranije. Hvala puno! A,da,sa sebringom se cuje za sve pare! Drago mi je da sam pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Acerbis-ov rezervoar...plastican veci od originala Pravljen za XT i ja mislim mozda TT ali nisam siguran Za smesu odvrnes od zavrnutog 2.5 krugova! Inace sa ovim Sebring-om se cuje kao besna uradjeno! Da to i jeste bio problem.Vratio na 2,5 krugova,dosta je bila otvorena. Motor lakse pali a ide kao ranije. Hvala puno! A,da,sa sebringom se cuje za sve pare! a kako bi bilo da netko uslika koji je to šaraf pa da i mi znamo ajde ujutru cu slikati pa cu probati da postavim (posto mi je internet ocajan!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan a kako bi bilo da netko uslika koji je to šaraf pa da i mi znamo ajde ujutru cu slikati pa cu probati da postavim (posto mi je internet ocajan!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice paljenja zimi... Svecica igra kljucnu ulogu...cuo sam negde da treba uvek imati 2 svecice razlicitih toplotnih vrednosti jednu za zimu jednu za leto ! Meni nije hteo da upali dok mu nisam skinuo iridijumsku svećicu, i vratio staru običnu NGK od pre 3 godine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan pokusavam da nadjem pisanje o dotezanju lanca bregaste na xt,ako sam uopste dobro razumeo,i izbuljih se vec tri sata i nista! Zna li iko gde je to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dotezanje lanca bregaste je moguce samo na spaneru...ako je lanac toliko labav da se spaner skroz "ispruzio" onda je za zamenu Inace spaner je automatski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Dotezanje lanca bregaste je moguce samo na spaneru...ako je lanac toliko labav da se spaner skroz "ispruzio" onda je za zamenu Inace spaner je automatski znaci nema pipanja. u koliko pitanja od mene za kratko vreme!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skoro radio tj sam sklapao jednu masinu tako da mozes da pitas sta hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Generalno sam uzeo dosta dobar motor,bar tako kazu oni koji znaju mnoooogo vise od mene.Volim da budem u toku kad bi sta trebalo da se uradi na njemu,cisto da imam neku sigurnost,koliko se to od motora starijeg od dvadeset godina moze ocekivati.Znam dosta sa alatom oko masina( profesionalni sam vozac krseva vise od 15 god) ali ne i oko motora,tako da sam pun pitanja kao malo dete. Hvala na savetima i nadam se da cemo se jednog dana i licno upoznati,kada malo savladam ovu kozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uvek za voznju i druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Februar 24, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tvoja voznja kad imas Hondu :) Hehe, kad si promenio motor? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan nikako ne uspevam sliku srafa na karbu da ubacim. sporo bre ovo moje. Nasao sam ovo kome treba http://www.ebay.com/itm/GENUINE-NEW-YAMAHA-XT600-XT-600-CARBURETOR-NEEDLE-SET-/320843088008?hash=item4ab3bd0088&item=320843088008&pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr#ht_4176wt_1159 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Dotezanje lanca bregaste je moguce samo na spaneru...ako je lanac toliko labav da se spaner skroz "ispruzio" onda je za zamenu Inace spaner je automatski znaci nema pipanja. u koliko pitanja od mene za kratko vreme!! kad se podigne deklo poklopac vidi se bregasta i na njoj lanac i lanac jel se da prstima odvojit od lančanika mislim kako znati da se španer ispruzio a lanac razvuko do kraja jel ima tko volje objasnit ako je moguće nije mi bas ovo sve na ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Februar 24, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaahahah ima slicnosti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xt600.de/...daten_xt600.htm kaze štelanje ventila 0,07-0.12/ 0.12-0,17 ulaz / izlaz čini mi se da je netko spominjao drukčije dok u manualu piše 0,05-0,10/0,12-0,17 jel ovo isto evo par slika davno obećao sad došlo na red (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 24, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično si odradio ovaj štitnik. Nadam se da će i meni neko znati ovo da izvede ako pokažem ove fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 24, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tvoja voznja kad imas Hondu :) Hehe, kad si promenio motor? pre nedelju dana sad cu da bacim neku temu.... Yamaha XT 600 jos uvek je u srcu i prstima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Februar 24, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tvoja voznja kad imas Hondu :) Hehe, kad si promenio motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Februar 24, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlično si odradio ovaj štitnik. Nadam se da će i meni neko znati ovo da izvede ako pokažem ove fotografije. Ma jok...nema ko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 24, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Sule a? Ima da odem za npr. 15 dana, a on će da kaže: Gde si bio kad je sneg bio do kolena? Sad se narod vozi i sad imam posla. Beži do sledeće zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 24, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xt600.de/...daten_xt600.htm kaze štelanje ventila 0,07-0.12/ 0.12-0,17 ulaz / izlaz čini mi se da je netko spominjao drukčije dok u manualu piše 0,05-0,10/0,12-0,17 jel ovo isto Sta si uradio sa fabrickim stitnikom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 24, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Eno ga ispod...3TB nema klasicne poklopce kao 2kf i 43f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...