OverLord 328 Napisano Avgust 16, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vozi "normalno" i ako je sve fabricko na motoru naravno Popsy sa foruma je menjao emulzione tube na svojoj teneri i majstori su mu stelovali karbove, trosilo mu 2.5, a tako je i isao Tako da moja ruka vazi samo ako je sve fabricki i ako se motor ne vozi penzionerski Mislim, neka trosi svima koliko trosi ali sigurno je da fabricki 3tb trosi izmedju 5 i 6, +-0.5L TA96 sa foruma je cackao malo oko karbova i nastelovao da mu se drugi karb ranije otvara i tako dobio da mu je motor zivahniji na nizim obrtajima, tj. dobije na ubrzanju, sto sam i uvideo kada smo se vozili u grupi. Kaze da mu se potrosnja nije znatno povecala, minimum je postigao 4.2 ali bas solo voznje. Goshke, voleo bih da probam tvoj XT, bas me zanima kako ide kad trosi tako malo, a ako je sve ok onda da ti ukradem :) btw... ugac, ne dam se isprovocirati, oguglao sam na tvoje "lazi" :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 16, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 150 km sam nasuo pun rezervoar, a nisam ga stedeo uopste, tj bas sam ga gazio muski, tako da cu da vidim sad koliko ce preci do rezerve Ali mislim da iznad 4,5 nece preci sigurno Mada, opet napominjem da su mozda kod mene dizne manjeg promera, ali nisam siguran Overlord, ja sam probao Misin XT, i zapazio sam da je kod mene dosta bolji odziv na gas, mada voleo bih da probam jos neciji XT pa da uporedim kako idu Ako hoces mozemo da se menjamo, meni je tvoj lepsi (motor naravno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sutra u bg-u ceo dan, ko hoce da uporedimo moze ,nek se javi na 064/166-96-96 sutra od 10h pa do 14h cu biti negde na karaburmi skidati zadnji tocak i nositi da se lepi guma. Potrosnju nisam merio tacno nikad, ali je tu negde oko 4l na otvorenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 16, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj natovaren pri brzinama od 120 troši ispod 4. Sad će da pukne. Ali meris samo na otvorenom putu.... Ja sam merio sada kad smo isli na Kucajske planine-napunio rezervoar u Kraljevu, voznja do Grze (malo otvoren put, malo enduro preko Juhor planine), citava enduro voznja, oko 170km makadama, i napunio sam kad smo posli kuci, potrosnja u tim kombinovanim uslovima je 5,4l/100km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 16, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, sta znaci ova crvena lampica sa oznakom REV. bas me zanima a nema u manual-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Moj natovaren pri brzinama od 120 troši ispod 4. Sad će da pukne. Ali meris samo na otvorenom putu.... Pitaj druga Sušu kako se meri potrošnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan ja u nedjelju pičio za jajce asfalt skoro sve brzina do 90-100 rjetko do 120 bilo 5 km livada koje kakvih lagano potrosnja mjerena na 200 km malo ispod 5litara teren prva druga treca po nekad četvrta ako je soder dobar do 6.50litara pa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 17, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To je to, meni takodje na otvorenom tim tempom trosi oko 5l, ako vozim konstantno 90 onda je potrosnja 4.5, merio dosta puta, a ako vozim 100-110 onda oko 5.4, takodje merio vise puta. Interesantno je da mi se potrosnja ne povecava kada motor maksimalno natovarim. Skoro sam dosao sa odmora, isao sa suvozacicom, 3 ful puna kofera i tank torba, presao 2500km. Brzina kretanja u 90% slucaja 100-120, tako da je prosek sigurno 100, potrosnja 5.1-5.6. Mozda je interesantno da pomenem da nisam osetio neku preteranu razliku u voznji sa tako natovarenim motorom, i dalje je ubrzanje bilo sasvim solidno, nije se odrazilo na preticanja i voznju po krivinama. Do sada nisam postigao potrosnju preko 6, ali je burazer to uspeo kada je isao na more. Vozio ga sve preko 130-140 i trosio 6-6.5. Meni je zao da ga toliko maltretiram tako da se uglavnom vrtim oko 100km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 17, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan @Overlord - Jel znas sta znaci ova crvena lampica REV. desno od neutral? Niko da mi odg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan @Overlord - Jel znas sta znaci ova crvena lampica REV. desno od neutral? Niko da mi odg Meni ta lampica svetli crveno kada se da kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 17, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sluzi da obavesti da se preteralo sa obrtajima, tj. kad ga nabijes u "crveno" ona bas tako i svetli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 17, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahaha znaci ja jos nisam terao u crveno :lol: Pa ovo stvarno nema smisla Danas cu da mu skinem mrak :zvizduk: PS: i meni svetli kad dam kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 17, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan treba da svetli, tako pokazuje da je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da moju nisam vidio nikad upaljenu samo zelena kad je u leru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 17, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan mozda je pregorela... u svakom slucaju nije lako uterati xt u crveno, moras biti ozbiljno bolestan i zavrnuti gas do kraja i tako drzati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 18, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da na starijim nema ta sijalcica, posto imaju ortomer, tj samo na 3tb ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Avgust 21, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan moj tenero trosi od 4 do 7-8L,zavisi kako i gde po otvorenom nije isao puno,po sleu dosta,a josh vishe po offroad '86 1vj je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Avgust 21, 2011 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan jel kupovao neko skoro filter za vazduh?...gde ima i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Avgust 21, 2011 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, jel ima negdje u Srbiji za kupiti igle i dizne za naše Teikei karburatore? Trebao bih iglu 5C41, te dizne 150, 145, 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 21, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da narucis iz luisa, verovatno u hrvatskoj ima neko ko donosi Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Avgust 21, 2011 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da narucis iz luisa, verovatno u hrvatskoj ima neko ko donosi Pozz Nemaju u Louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 21, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre, cudno da nema u louisu Kontaktiraj Beru, mozda on moze da ti nadje http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/323-bera/ Jedini problem je slanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Avgust 21, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan treba pogledati navoj na dizni,i onda tako traziti dizne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Avgust 22, 2011 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan danas menjao ulje i filter i primetim da je jedan od ona dva duza sarafa na poklopcu filtera za ulje 'oblajznuo'... da li ima unutra jos navoja da probam da stavim malo duzi saraf? bojim se da ne pocne ulje da curi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da mi blago trese korman na oko 120km/h. Ne znam šta je u pitanju, ali nakon zadnje zamene unutrašnje gume nisam radio balansiranje. Da li je do toga ili šta bi još moglo da bude u pitanju, ranije ovoga nije bilo? Jel imao neko slično iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...