BRACO 3332 Napisano April 28, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 20-50 savjetovao neki njemac serviser mom rodjaku za ove modele a ja ga i sipam. A kako se ponasha menjach sa tom gradacijom? Trebalo bi da mu godi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan jel menjao neko skoro lanac na XT-u.....gde ima da se kupi i koliko kosta?.... u Yamaha Rodic set lanac i lancanici 19 000 din znam da se menja sve u kompletu,ali meni su lancanici ekstra..... U Guevari isti set 10 240 din .... lanac 7000 d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
faki-XT 0 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kula Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jesam, promenio sve u kompletu, doneo mi drug iz Mađarske. Izašlo me 102e. Sam lanac je koštao 18.000 forinti (oko 6700din). D.I.D. lanac, piše da je iz Japana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja jesam, promenio sve u kompletu, doneo mi drug iz Mađarske. Izašlo me 102e. Sam lanac je koštao 18.000 forinti (oko 6700din). D.I.D. lanac, piše da je iz Japana. ;D Isti slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Au...A ja mislio da je SM najlepsi na zicanim tockovima... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan uf uf lepote... nego drugari gde se mogu kupiti hand gurads za XT-a ...video sam na par motora Acerbisove i super izgledaju....za razliku od fabrickih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Pogledaj ovaj oglas. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=18669&catid=25&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako je slucajno covek prodao, vidjao sam ih i u luisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan imam malo zardjali set lancanika i lanac skinut sa XTX 660 presho oko 4000k http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53335.msg800956#msg800956 *updated* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je lijeva bocna plastika za yamahu tt 600s koja ide od rezervoara do repa a nalazi se ispod sjedista kao ova sa slike http://www.alte-eisen.de/grafiken/tt600_l.jpg ako neko ima ideju dje se moze naci napraviti ili slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U Yamahi nova 250kn cca 35€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan dje ima to nova za 35 da je odma uzmem ,daj broj ili tako nesto te yamahe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 10, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ovo bi trbalo da je adresa: BENDIX d.o.o. ZA UNUTARNJU I VANJSKU TRGOVINU Adresa: HRVOJA VUKČIĆA-HRVATINIĆA 37 32100 Vinkovci 032 / 306479 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li dje to u srbiju ili nedje blize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 10, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ne po te pare. Rodic je matematiku ucio na skracenom kursu, pa ne zna sabiranje vec samo mnozenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ovo bi trbalo da je adresa: BENDIX d.o.o. ZA UNUTARNJU I VANJSKU TRGOVINU Adresa: HRVOJA VUKČIĆA-HRVATINIĆA 37 32100 Vinkovci 032 / 306479 Da, bas ta trgovina, nedavno sam kupio obje tamo. ...cijena je u svim ovlastenim Yamaha trgovina u Hrvatskoj ista. I jednako dugoooooo se ceka. Selili su skladiste za Hrvatsku iz Slovenije u Zagreb, pa se mozda neke stvari ubrzaju. ...iako cisto sumnjam da ce biti brze za takvu "egzotiku" kao sto je TT. BTW iznenadile su me neke cijene orginalnih plastika: orginalni prednji blatobran za TTR je bio cca 20E ako se dobro sjecam. Doslo mi da kupim jedan iako nikada nisam imao TTR-a. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedno pitanje ima li neko mail a mozda i kontatk neke yamaha radnje u ZG kad su vec svuda iste cene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedno pitanje ima li neko mail a mozda i kontatk neke yamaha radnje u ZG kad su vec svuda iste cene ? http://yamaha-motor.hr/prodaja-i-servis/ biraj ...za Zagreb Eloda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan htedoh skoro menjati XT600 za XT 660 ..... ali se nisam odusevio kad sam ga probao.a i lepsi je XT 600...a i iljada u dzepu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ..... ali se nisam odusevio kad sam ga probao.... Daj malo detalja, zasto, u cemu su slicnosti a u cemu razlike (ako ih ima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Sale budi precizniji. XTZ 660, XT 660 Z, XT 660 X, XT 660 R? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan cuj xt 600 lepsi nego xt 660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan hihi ne dajte da nas zavade ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan XT 660 R .... sa fabrickim izduvima 60 ccm vise,15 kg vise,mislim oko 7 konja da ima vise od mog (sto se uopste ne oseti) cak moj mnogo bolje ubrzava sa Remus auspuhom.... ide na zadnji u prvoj i drugoj bez kvacila .... verovatno sam ja vise ocekivao od XT 660 R ..... na leru kad mu zavrnes gas malo vise on se ugasi..... shoe ne kazem da XT 660 nije lep,naprotiv....... ali meni je moj lepsi znas kako se kaze svaki cigan svoga konja hvali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...