Aranđel 11 Napisano Mart 1, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Brod Motocikl: XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, lord_oblivion je napisao: Prosušilo se, nema zajebanih kaljuga i glibova? ima ima samo me sramota objaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 2, 2019 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobio XT nove tockove.. glavcine su original, a felne su prepletene.. Masina kompletno sredjena kod majstora u Zajecaru(svi ga znamo ili culi za njega) .Odlican covek!! Ovako je pocelo.. Ceka se jos blatobran prednji, diskovi, i joooos gomila sitnica da to bude manje vise to za ovu sezonu.. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Mart 3, 2019 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel 23 10 Napisano Mart 3, 2019 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj 2KF je celindar oznake 3AJ00 , dali to znači da nije njen orginal celindar tj. zamjenjen novijom generacijom?Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Mart 10, 2019 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam 3AJ00 cilindar i 2KF glavu a moj model je 3TB 1990. Ugradjivali su sta su imali na policama tako da je i tvoj sasvim legitiman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel 23 10 Napisano Mart 10, 2019 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Mart 11, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan I stigli su mi i SM tockovi. Samo trebam nekako ugraditi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeftica 5 Napisano Mart 16, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Prijedor BiH Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Može li mi neko objasniti pravilan način provjere nivoa ulja? Možda je glupo ili je već ranije bilo pa se unaprijed izvinjavam. Radi se o DJ02, 99. godište, prethodni vlasnik je navodno mjenjao ulje prije nekih 1-2 hiljade km, pa ne znam koliko je ulja sipano. U korisničkom uputstvu piše "zagrijati motor bar 10 sekundi, ugasiti, ostaviti da se slegne nekoliko minuta pa provjeriti". Ako tako uradim dok je motor hladan uvjek je mjerač suv i mogao bih usuti litar ulja. Ako tako uradim kad je motor vruć, odmah po otvaranju čepa pokazuje mi iznad max. (znam da treba mjerač obrisati i bez zavrtanja izmjeriti). Ako čep ostavim otvoren 4-5 min nivo ulja spadne ispod max. Nisam ranije vozio motor sa ovakvim podmazivanjem pa mi je malo zbunjujuće. Unaprijed sam zahvalan na bilo kakvom savjetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 16, 2019 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Provozas motor(normalno 20-30 min), parkiras, posle 5-6 min izvadis stapic, obrises, i samo potopis unutra, koliko pokaze tad, toliko ima ulja, ako nema obavezno dolivaj! A jos nesto, ko jos veruje predhodnom vlasniku kad je menjao ulje?? Kad kupis motor, obavezno promenis ulje i vozis ko covek! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Mart 17, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Istočiš ulje, premeriš pa vratiš, ako treba doliješ. Jedini siguran način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Mart 24, 2019 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Šta sve treba od onih silnih oduškica, crevaca i cevčica što izlaze iz karburatora i airboksa da se šta i gde i kuda da bi motor mogao da pregazi ovoliku vodu? Otvor za vazduh je u liniji sedišta i preko te linije voda ne sme da pređe. Ako može slikovito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš, ovako nešto...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Mart 24, 2019 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Može i za mrvicu dublje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano April 2, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko fabricki auspuh od 3tb da proda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano April 3, 2019 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja u dobrom je stanju. Ovo je moj broj pa da ti posaljem slike na viber 0641831166 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano April 3, 2019 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Stalker81 said: Ima li neko fabricki auspuh od 3tb da proda? I mene zanima isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 3, 2019 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, lord_oblivion said: I mene zanima isto Šta vam je bre od jutros? Imam ja ako baš treba još jedan Samo moram da proverim za vikend - just in case da nije odlepršao nekud 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano April 3, 2019 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kako i sam kažeš, just in case Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 3, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prpra oko registracije, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano April 3, 2019 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na tehnički? Ja ga prolazim uredno ali imam neki trip u glavi da posedujem sve što mogu da priuštim od originalnih delova. To mi nije samo za XT sad, takav sam od prvog motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 3, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipo , ima li ko delova za xt-tt 600 , potrebna mi je izduvna grana , ako neko ima viska nek vicee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano April 8, 2019 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan u cemu je razlika izmedju ova dva karburatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Caos. Trazim lonce od karburatora. Meni se zaglavio saraf i nikako nemogu vaditi. Ako ima neko nek mi se javi. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano April 9, 2019 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene taj šrafić problematičan, oblajznulo za šrafciger i nema načina da ga odvijem. Za sad ga ne diram a kad bude stiglo na red, ili ću drugo lonče ili da razbušim ovaj. A možda probušim i novu rupu sa novim šrafom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 9, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj Teneri se taj šraf potrošio na konusnom delu i nije mogao lepo da zatvori rupu pa mi je tu stalno curkalo gorivo. Ja sam onda uzeo tečni metal (bison lepak) i zalepio (zatvorio) šraf da uopšte ne može da se odvrne nikad više. Obzirom da se karbovi na Teneri lako skidaju, nije mi bio problem da skinem komplet karbove i isperem i očistim ih kada sam mislio da se pojavilo trunja i prljavštine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...