zuna89 193 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Kurbla?...tu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj XT sa USD viljuskom, izgleda totalno drugi motor! na prvi pogled bi rekao da je neka Relly Dakar verzija Ja sam ove zime stavio Givi vizir na moj XLV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi ovaj deo za tt600. Koliko mogu da vidim, pase od xt i tenere i slicnih... U principu treba mi samo ovaj deo (polutka) gde se kaci retrovizor, posto mi pao motor i to je puklo. Znaci ovaj deo sa 2 dijagonalna srafa... Elvis nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 23, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_30a6e6b058c5fa1813548f15f8524b95af/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10028900 Ja narucujem iz louis-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za vizire, ko planira nesto da budzi! Mozda mu se ovo svidi http://www.screensforbikes.com/wp-content/uploads/2012/03/P1060118-1.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 23, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I meni je puklo to malo sranjce pa sam nasao na kupujem prodajem polovnu kompletnu rucicu sa sajlom mislim za 20e. Pogledaj na tom sajtu ima par XT-a rasturenih pa pitaj ljude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/...tnr_gr=10028900 Ja narucujem iz louis-a I ja bih, ali ova mrtva rucka ide na 2 dijagonalna srafa 4mm... Ova iz louis-a ce da mi treba kad padne motor na drugu stranu pa polomi ovu polutku na kocnici, ona je tog oblika . Hvala u svakom slucaju *zeka* Kopam upravo sad da vidim sta se nudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 24, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druze ukoliko ti zavrsava posao mogu ti poslati moju polutku koju sam pravio dok nisam nasao original ali ne moze retrovizor da se zakaci. Meni sad stoji za rezervu zlu netrebalo a tebi mozda znaci ako je tvoja skroz pukla pa ti je kvacilo neupotrbljivo. Javni da ti saljem ako hoces, greota da motor stoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 24, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za vizire, ko planira nesto da budzi! Mozda mu se ovo svidi http://www.screensfo.../P1060118-1.jpg Koliko ovo košta i gde ima da se kupi? Odlično izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za vizire, ko planira nesto da budzi! Mozda mu se ovo svidi http://www.screensfo.../P1060118-1.jpg Koliko ovo košta i gde ima da se kupi? Odlično izgleda. Ja trazio malo opremu preko google pa naletim ovo na pretrazivacu u slike! Slican ovom ja nabavio od Stefana za moju XLV (a mislim da se sa ovakvim radovima na licu mjesta ako ima polu-oklop igra IVAN ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 24, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam poruku Ivanu iz Beograd sto radi vizire pa Vam javljam odgovor kad stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ukoliko ti zavrsava posao mogu ti poslati moju polutku koju sam pravio dok nisam nasao original ali ne moze retrovizor da se zakaci. Meni sad stoji za rezervu zlu netrebalo a tebi mozda znaci ako je tvoja skroz pukla pa ti je kvacilo neupotrbljivo. Javni da ti saljem ako hoces, greota da motor stoji. Hvala *zeka*, cuvaj ti to za svaki slucaj, dobra je to ideja, meni na srecu nije puklo skroz, drzi koliko-toliko, motor se koristi . Valjda ce da naidje neko ko ima rasturen motor ili polomljen neki drugi deo na celoj rucki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 24, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam poruku Ivanu iz Beograd sto radi vizire pa Vam javljam odgovor kad stigne. Odlično! Evo i dimenzije vizira za svaki slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 25, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo Ivan mi je poslao slike i nekih vizira koje je on radio za XT . Mada i ove sto je ivan radio i ove sto je Baltrekk postavio su za 4PT model ali su maske dosta slicne. Cenu ocekujem kasnije pa cu doneti odluku da li da radim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 25, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ajd javi obavezno, mene zanima neki obican, ali da radi posao. Poceo je bas da mi smeta vetar sa enduro kacigom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 25, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Tebi jeftinije da ti ja prodam moju kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 26, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam cenu od Ivana: 40e za varijantu 1 koju je Baltrekk postavio 50e za varijantu 2 koju sam ja postavio (slike koje mi je Ivan poslao) Ja cu najverovatnije radidti sledece nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam cenu od Ivana: 40e za varijantu 1 koju je Baltrekk postavio 50e za varijantu 2 koju sam ja postavio (slike koje mi je Ivan poslao) Ja cu najverovatnije radidti sledece nedelje. Mislim da je to ok cena. Da li si ga pitao koliko mu je potrebno da napravi vizir? Ja bih mogao da se prijavim za kraj marta za ovaj moj jeftiniji ''dakar'' model. Ali ajde da prvo tebe vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 26, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma jeste OK cena ali kad se sve nakupi ispadne i vise nego dosta. No ne nameravam da prodam motor pa je ulaganje ok. Objavicu u nekom postu koliko sam para dao zadnjih par meseci. Danas platio Race auspuh sutra stize pa da vidim kakav je zvuk. Ovaj arrow sto imam ima odlican dubok i glasan zvuk ali je malo estetcki oguljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koska47 2 Napisano Februar 27, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: XT600Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan postovanje ljudi. nov sam na BJB. jos uvek ne znam kome i na kojoj stranici da se obratim, tecu pokusati na ovoj ciju oznaku nosi moj moped . Elem, imam sledeci problem: U pitanju je yamaha xt600z iz '84 - 1. tenera. Motor je bez problema upalio na Bozic...vozio se tih lepihdana a onda sam ga garazirao. Nakon redovnog paljenja (na svakih 5-10 dana), tamo oko20.01. nije hteo da upali ni da se javi...dobro sam se preznojio( kurbla je upitanju-naravno). Upalim ga na "gurku" al nije to to - radi nekovreme i pocinju da mu opadaju obrtaji dok se ne ugasi. Tako je bilo par puta. Pomislih mozda je karburator (a i bilo je vreme zaciscenje)...ocistio sam ga, bude kao nov, medjutim ista prica - na gurku komina ali obrtaji padaju. Pomislih i na svecicu (sezonska zamena) - Motor upali izprve...radio 1min i opet pocne da mu opada br obrtaja dok se ne ugasi... Ok...sigurno je akumulator (definitivno je bio za zamenu) -kupim YUASA, formiram, instaliram na moped, zakurblam - upali kao mina...radipar min i opet poce da gubi obrtaje... Poludeo sam. Jos jedna mozda bitna stvar - kada dam kontakt- zelenalampica za neutral svetli...cim pipnem kocnicu ili sirenu, ona se izgubi... Trazim pomoc - ako nije do karburatora, svecice iakumulatora, predpostavljam da negde gubi struju. Necu da se pravim pametan, pa vas zato molim da mi pomogneteu slucaju da se nekom desio ovakav problem kaze u cemu je stvar? Veliko hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 28, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan postovanje ljudi. nov sam na BJB. jos uvek ne znam kome i na kojoj stranici da se obratim, tecu pokusati na ovoj ciju oznaku nosi moj moped . Elem, imam sledeci problem: U pitanju je yamaha xt600z iz '84 - 1. tenera. Motor je bez problema upalio na Bozic...vozio se tih lepihdana a onda sam ga garazirao. Nakon redovnog paljenja (na svakih 5-10 dana), tamo oko20.01. nije hteo da upali ni da se javi...dobro sam se preznojio( kurbla je upitanju-naravno). Upalim ga na "gurku" al nije to to - radi nekovreme i pocinju da mu opadaju obrtaji dok se ne ugasi. Tako je bilo par puta. Pomislih mozda je karburator (a i bilo je vreme zaciscenje)...ocistio sam ga, bude kao nov, medjutim ista prica - na gurku komina ali obrtaji padaju. Pomislih i na svecicu (sezonska zamena) - Motor upali izprve...radio 1min i opet pocne da mu opada br obrtaja dok se ne ugasi... Ok...sigurno je akumulator (definitivno je bio za zamenu) -kupim YUASA, formiram, instaliram na moped, zakurblam - upali kao mina...radipar min i opet poce da gubi obrtaje... Poludeo sam. Jos jedna mozda bitna stvar - kada dam kontakt- zelenalampica za neutral svetli...cim pipnem kocnicu ili sirenu, ona se izgubi... Trazim pomoc - ako nije do karburatora, svecice iakumulatora, predpostavljam da negde gubi struju. Necu da se pravim pametan, pa vas zato molim da mi pomogneteu slucaju da se nekom desio ovakav problem kaze u cemu je stvar? Veliko hvala! Pregledaj prekidac na copavoj... On zna da pocne da zeza pa kad on zalepi motor nece paliti...u tvom slucaju mozda od vode ili necega pocne da propusta i onda da remeti varnicu na svecici...raskaci njega pa onda probaj. Ako nije do njega pregledaj instalaciju, sve spojeve ocisti i naprskaj wd sprej. Pregladaj i potezne prekidace za stop svetlo i sirenu... Od vode i kondensa svasta moze da pocne da zeza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri regler tj punjenje akumulatora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koska47 2 Napisano Februar 28, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: XT600Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno na brzom odgovoru. kada budem zavrsio akciju- javljam ishod. jos jednom - hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 1, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam probao novi prenos 14-45... Moram da priznam da sam se prilično iznenadio šta sam dobio tom kombinacijom. Odokativno, taj jedan manje zub na pogonskom lančaniku donosi cca. 15% više snage u istoj brzini. Obzirom da sam motor probao samo po kratkom off-u, ne znam kolika je krajnja brzina u km/h ali su brzine osetno sporije i prilično prilagođene za terensku vožnju i ne znam kako će se ponašati na otvorenom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Bice bas kratke brzine za otvoren put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...