Andreja 1330 Napisano Decembar 20, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigao polovan prednji disk, pločice za prednju i zadnju kočnicu, na redu su lanac, lančanici, servis vile, štelovanje ventila i karburatora... Motor mi je u sobi i dalje, kad skupim sve delove, izvozim ga napolje i sklapam. Ukoliko Biške ne uzme 2kf, trebaće mi i plastika migavca, klizač lanca na zadnjoj viljušci itd. Ee, da, i nosač retrovizora/ručice kvačila koji sam uspeo da padnem prilikom pada na Avali jbg. Biške, verovatno uzmem i komplet plastike od tebe, padaju mi neke gluposti na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebala obrtaljka sa sajlom, ali samo ako radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe vec znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Možda još neka sitnica, ali daj prvo da vidimo robu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Plasticni stitnik prednjeg diska i prednji zubcanik ako je 14 zuba... Treba mi jos nesto al ne mogu sad da se setim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da ga oglođemo do koske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6186 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Biške zna, ali da se zapljunem i ovde, da ne bude posle da sam nekom nešto mako ispred nosa... Meni ide: namotaji, prednji disk, amortizer sa oprugom. (naravno, ako je sve u dobrom stanju). Sledeće ću da još vidim: oba točka, CDI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebala obrtaljka sa sajlom, ali samo ako radi. Jesi probao da otvoriš satove, možda je neki mali plastični zupčaničić vrisn'o? Ja sam obe sajle zamenio, pinjon u točku je dobar, na bregastoj takođe, oba sata su mrtva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ova XT ako dodje ima da ode dok si rekao keks Stitnik prednjeg diska ima...za Misu znam vec sta i kako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao da otvoriš satove, možda je neki mali plastični zupčaničić vrisn'o? Ja sam obe sajle zamenio, pinjon u točku je dobar, na bregastoj takođe, oba sata su mrtva Da, otvarao sam i nešto je tu gorelo. Takođe mu i pokazivač (kazaljka) fali. Jednostavno nema mu pomoći i mora da se menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmišljam da zadržim XT-a (ne vidim mu alternativu) tako da nije isključeno da ću nekad da mu stavim digitalni sat i rešim problem trajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 21, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja XT ide 300, izgoreće senzor-rele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sutra zenim, radovi staju na nekoliko dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek je sa srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja XT ide 300, izgoreće senzor-rele Nisam još zaokružio na 300, al' tu smo Ja se sutra zenim, radovi staju na nekoliko dana Čestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 22, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sutra zenim, radovi staju na nekoliko dana Nek vam je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 22, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sutra zenim, radovi staju na nekoliko dana Cestitam! Neka je sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Decembar 22, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sutra zenim, radovi staju na nekoliko dana Živ bio! Neka vas sreća prati zajedno sa XT-om! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Decembar 22, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Polako covece! Razmisli jos jednom! Salim se, naravno Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Decembar 23, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje u braku ali ljubav prema motoru nemoj da zapostavis :) Ja kad sam se zenio nije se znalo dal je mlada XT ili neko drugi hehehe 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 23, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko je dobra slika Plus stiže sutra, sve sam potrošio u temi "Na vrhu Srbije" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 23, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ce ovakva svadba biti u mom slucaju eo plus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 24, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Stig'o i od mene jedan krs' Nego, treba mi klizač lanca na zadnjoj viljušci, plastika migavca i nosač retrovizora/ručice kvačila. Ima neko da proda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 24, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ti bolje da kupiš još dve kompletne XT, kako si joj *** sve redom prve sezone Doduše, ne voziš Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...