Mario M. 53 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Sto te lozim, ja sam mrtav ozbiljan . Slobodno ga pusti do kraja nece mu nista biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mario je u pravu,ta lampica ti pokazuje kao kazaljka na obrtomeru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ne pokazuje nivo ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 20, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ne, ali mi se cini negde da sam procitao da se pali i u slucaju velikog pritiska u motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Koje sranje, nikakva zastita od ostajanja motora bez ulja, prosto ne verujem. Elem ja sam moju Yamahu rasturio polako ostao ram sa agregatom, spremam je za enduro tockove, podizanje zadnjeg amortizera, farbanje nekih sitnica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan odlicno,taman ne moras da lupas glavom do proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 20, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan I na motorima koji imaju lampicu kad se ista upali obicno je vec prekasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 20, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Shoma, daj ne zezaj, kako te ne mrzi da skidaš sedište svaki put Samo bočna plastika se skida Inače, evo moje prerano garažirane Yasmine: Vozio bih se još ali motor se takoreći raspao Sav mogući potrošni materijal treba da se menja pa sam je stavio u sobu dok se skupe delovi, ne bih da dolazim u iskušenje da je vozim u ovakvom stanju a ovo je jedini način Valjda će biti spremna do početka februara-sredine marta, šta znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6169 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jaretu premotan kalem za paljenje. Leti k'o zmaj! Podsetio sam se koliko su dobre pandurske kožne pantalone. Preznojih se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan podizanje zadnjeg amortizera, farbanje nekih sitnica.... Žarko, kad se rešiš da podižeš zadnji kraj, obavezno uzmi sve dimenzije malog distancera na zadnjem amortizeru. Ima nas još nekih koji bi da podižu zadnji kraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 21, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Andreja razocarao si me. Enduro sezona samo sto je pocela, a ti spakovao motor u sobu, gde si video da se to tako radi? To samo rade sminkeri sa R1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan podizanje zadnjeg amortizera, farbanje nekih sitnica.... Žarko, kad se rešiš da podižeš zadnji kraj, obavezno uzmi sve dimenzije malog distancera na zadnjem amortizeru. Ima nas još nekih koji bi da podižu zadnji kraj! tebe nema u temi nikako ali se uspesno budis na "podizanje zadnjeg kraja" :-) :-) :-) videcu da negde iskopam dimenzije, znam da sam sacuvao nacrt ali ne secam se gde :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Andreja razocarao si me. Enduro sezona samo sto je pocela, a ti spakovao motor u sobu, gde si video da se to tako radi? To samo rade sminkeri sa R1 Pa i ja sam šminker samo što nemam para za R1 Mišo, kod istog onog lika? Koliko ti je naplatio sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan podizanje zadnjeg amortizera, farbanje nekih sitnica.... Žarko, kad se rešiš da podižeš zadnji kraj, obavezno uzmi sve dimenzije malog distancera na zadnjem amortizeru. Ima nas još nekih koji bi da podižu zadnji kraj! tebe nema u temi nikako ali se uspesno budis na "podizanje zadnjeg kraja" :-) :-) :-) videcu da negde iskopam dimenzije, znam da sam sacuvao nacrt ali ne secam se gde :-) :-) hehehe.... Znaš kako: ko o čemu, baba o uštipcima! Pazario sam one felne od 2kf-a. Jako mi se sviđaju, a zadnja felna je lakša za ravno 2kg od čelične! Upravo ih sređujem i pripremam za početak sezone - šala mala za Andreju! Ima još nekih sitnica koje sam nabudžio: LED svetlo na koferu sa blicerom za STOP svetlo LED diode na instrument tabli - sad lepo svetli zdravo belo, a ne bolesno žućkasto LED dioda na pokazivaču lera - imao sam problem jer se nije videlo na jakom suncu kako treba Ofarbao sam donji rollbar u svetlo sivo kao i zaštitnik grane Stavio sam original auspuh i sad se po gradu šunjam k'o ninja, jer me niko ne čuje, te se čim pre vraćam ARROW , a original ide u špajz da čuva zimnicu! btw, ovaj ARROW je lakši cca. 4kg od fabričkog izduva. Doradio sam tool box sa nosačima i sada je baš po meri. Ostaje još neke glusposti da sredim u toku zime, pa možda i da podignem zadnji kraj, jer mi se mnogo svidela pozicija i upravljivost na tvom motoru. Ako nađeš dimenzije - šalji. Čujemo se kad budem u tvom kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike, baš me zanimaju LEDare na tabli (i ostalo, naravno). Nego, je l' će felne biti gotove do početka sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio pre 20-tak dana sajlu za kilometar-sat kod Yamaha-Plattner Novi Sad, juce stigla, danas vec montirana... Sad opet sat radi kao doxin... Vrlo korektna saradnja sa Plattner-om... Kako su i rekli tako i uradili... cena-2740 dinara (ako nekog interesuje) ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan podizanje zadnjeg amortizera, farbanje nekih sitnica.... Žarko, kad se rešiš da podižeš zadnji kraj, obavezno uzmi sve dimenzije malog distancera na zadnjem amortizeru. Ima nas još nekih koji bi da podižu zadnji kraj! tebe nema u temi nikako ali se uspesno budis na "podizanje zadnjeg kraja" :-) :-) :-) videcu da negde iskopam dimenzije, znam da sam sacuvao nacrt ali ne secam se gde :-) :-) hehehe.... Znaš kako: ko o čemu, baba o uštipcima! Pazario sam one felne od 2kf-a. Jako mi se sviđaju, a zadnja felna je lakša za ravno 2kg od čelične! Upravo ih sređujem i pripremam za početak sezone - šala mala za Andreju! Ima još nekih sitnica koje sam nabudžio: LED svetlo na koferu sa blicerom za STOP svetlo LED diode na instrument tabli - sad lepo svetli zdravo belo, a ne bolesno žućkasto LED dioda na pokazivaču lera - imao sam problem jer se nije videlo na jakom suncu kako treba Ofarbao sam donji rollbar u svetlo sivo kao i zaštitnik grane Stavio sam original auspuh i sad se po gradu šunjam k'o ninja, jer me niko ne čuje, te se čim pre vraćam ARROW , a original ide u špajz da čuva zimnicu! btw, ovaj ARROW je lakši cca. 4kg od fabričkog izduva. Doradio sam tool box sa nosačima i sada je baš po meri. Ostaje još neke glusposti da sredim u toku zime, pa možda i da podignem zadnji kraj, jer mi se mnogo svidela pozicija i upravljivost na tvom motoru. Ako nađeš dimenzije - šalji. Čujemo se kad budem u tvom kraju. Stavi neku sliku nemoj da si skrtica....elem jel si feln uzeo od Elvisa a tvoje dao njemu u zamenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6169 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Andreja razocarao si me. Enduro sezona samo sto je pocela, a ti spakovao motor u sobu, gde si video da se to tako radi? To samo rade sminkeri sa R1 Pa i ja sam šminker samo što nemam para za R1 Mišo, kod istog onog lika? Koliko ti je naplatio sad? Jeste, kod istog. Sad je rekao 3000din, ali vredi svaku paru. Dođi da probaš :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan jel si mu doplatio 1000 din ili si pljunuo 3 soma :P Vidim da je biti zanimljivo u ovoj temi preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan znaci jedino je kawa iz te klase napravila prozorce na deklu i DR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kawino prozorce radi ekstra posao ! jeste nisko,ali isto tako podmetnes nesto pod copavu da motor bude prav i samo bacis pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Andreja razocarao si me. Enduro sezona samo sto je pocela, a ti spakovao motor u sobu, gde si video da se to tako radi? To samo rade sminkeri sa R1 Pa i ja sam šminker samo što nemam para za R1 Mišo, kod istog onog lika? Koliko ti je naplatio sad? Jeste, kod istog. Sad je rekao 3000din, ali vredi svaku paru. Dođi da probaš :D Nema šta da probam, znam kako je tvoj motor išao sa mojim namotajima Što ne znači da neću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Miso nisi trebao to da mu ponudis,sada posto njegov XT nije u voznom stanju,precice na tvoj da ga upropasti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan AHHAAHHAAHAHAHHHAAHAAHAHHAHAHAAHHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAHHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Kako se to manifestovao kvar na namotajima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...