dingdong 15 Napisano Jul 8, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ljudi, sta bi sa skupljanjem XT-ovaca? sačekajte koju nedelju da se moj konjić vrati sa popravke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filip-NRK 0 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel se vazim i ja sa mojom kamilom xtz 600 Tenere? ;D Ludi, pomagajte, trba mi plastika, leva, bocna....zna li iko gde bi je mogao nabviti.....imam moju, skrsenu,ali nisam siguran da moze da se sredi, jer mi fali dosta delova. ako neko zna, nej javi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan podji kod nekog ko vara plastiku pa pitaj moze li ti napraviti,ako ne mozes naruciti preko saleta iz trstenika koji je malo skup ali brz. ili da nadjes polovnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel se vazim i ja sa mojom kamilom xtz 600 Tenere? ;D Ludi, pomagajte, trba mi plastika, leva, bocna....zna li iko gde bi je mogao nabviti.....imam moju, skrsenu,ali nisam siguran da moze da se sredi, jer mi fali dosta delova. ako neko zna, nej javi.... Provjeri koliko kosta orginal. Nedavno sam kupio u ovlastenom servisu bocnu plastiku za tt600e 1998. za 250kn (35€), prednji blatobran je 130kn (18€). Neke stvari i nisu tako skupe koliko se cini! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Jul 20, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko na koju debljinu mogu da poravnam prednji disk? ima risove,pojede mi plocice posle 3500 km zadnje vozim vec 12000 km ebiga nema se para za novi,kriza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan pise na diskosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan najbolje ti da nadjes nedje polovan disk .mada mislim da ni novi nije preko 30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan najbolje ti da nadjes nedje polovan disk .mada mislim da ni novi nije preko 30e novi je 200 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 22, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan 200e. ??!!! u jbt-e...puno brate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Jul 22, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan 170 e u Yamaha Rodic .... na eBay u nemackoj oko 60-ak e nove,ali dobro oni imaju vece plate i bolji standard pa je logicno da su tamo jeftinije :D juce smo farbac i ja skinuli kljesta i razradili klipove a kvarisa mi je promenio kociono ulje .... moguce da je bilo trenja i da su se zato brzo trosile plocice.videcu sad kad stavim nove koliko ce trajati..... doktori kazu da je disk sasvim solidan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ko moze da mi donese iz UK nesto od ovog sto vidite na linku, u pitanju se funte ali opet je ok, recimo cep rezervoara je 20 ak eura a to mi treba i jos neke gluposti, sitnice... http://www.wemoto.com/bikes/Yamaha/XT_600/87-89/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?__lp=11&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=XT600&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=en&id=133366074&pageNumber=11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 170 e u Yamaha Rodic .... na eBay u nemackoj oko 60-ak e nove,ali dobro oni imaju vece plate i bolji standard pa je logicno da su tamo jeftinije :D juce smo farbac i ja skinuli kljesta i razradili klipove a kvarisa mi je promenio kociono ulje .... moguce da je bilo trenja i da su se zato brzo trosile plocice.videcu sad kad stavim nove koliko ce trajati..... doktori kazu da je disk sasvim solidan Kako? Vadili ste klipove iz klijesta, ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 24, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Vadili. Sipao sam Thumper u teteerca. Neverovatno kakva promena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vadili. Sipao sam Thumper u teteerca. Neverovatno kakva promena. jbga, nadao sam se nekoj laksoj / po gumice neopasnijoj kombinaciji. Sta si sipao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.racerxonline.com/article/holiday-buyers-guide-bel-ray-thumper-4-stroke-racing-motor-oil.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vadili. Sipao sam Thumper u teteerca. Neverovatno kakva promena. Kakva promjena, znam da ne vjerujes u sredstva za zacjeljivanje radilice, a ovi samo sto to ne nude? Sintetika je, lamela je ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Vadili. Sipao sam Thumper u teteerca. Neverovatno kakva promena. Gde si nabavio Thumper ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Cara Uroša 37 11000 Beograd +381 (0)11 2182 555 office@motoland.rs www.motoland.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jul 25, 2010 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam Thumper u teteerca. Neverovatno kakva promena. Pričaj, kakva je promjena? Jel ima kakvo ulje da malo počepi moju dotrajalu mašinu i tako makad malo odgodim neodgodivu generalku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko moze da pomogne u tvom slucaju. Definitivno je bolje ulje od Motorexa i Motula ( koristio sam mineralno i polusintetiku) . Menjac radi mekse, ranije je tesko isao u neutral. Motor radi mirnije i tise, puno tise. Malo sam presao za konacnu procenu, za sada je preko ocekivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 25, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nesto razmisljam da sipam nesto dugo umesto Motula, dosadio mi je tvrd i bucan menjac kad se zagreje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je cjena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nesto razmisljam da sipam nesto dugo umesto Motula, dosadio mi je tvrd i bucan menjac kad se zagreje... jel to istina?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 26, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je cjena? 30e/4l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...