lord_oblivion 1361 Napisano Januar 22, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je minimalistički setup, kad je bazni kamp u krugu od 100km: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 22, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Na gornjoj slici je osnovni set za krpljenje guma, ključ za točkove i pajseri, 2 planinarska obroka, voda za ceo dan, kamera i powerbank, telefon, duvan sa priborom, nešto malo najosnovnijeg alata, rezervna sajla za kvačilo. I dalje je preteška za nešto ozbiljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 22, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Za dvoje idu (mnogo) veće bočne torbe, zadnji kofer i velika tank torba i 17 pozadi sa dualsport gumom. I zadnji fuzasteri, naravno. Promenio Januar 22, 2023 član lord_oblivion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1754 Napisano Januar 23, 2023 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn , @Bojan82 preterali ste, a deluje mi da je pritom u pitanju i nesporazum usled pisane komunikacije. Vidakn spominje akciju prikupljanja novca za kupovinu motocikla jednom forumašu, a Bojan ga je očigledno pogrešno shvatio i umesto da se potrudite da razjasnite situaciju, vi ste okrenuli na prepucavanje. To nije ok prema nama ostalima koji bismo da pišemo i čitamo poruke vezane za ovaj legendarni motocikl. Molim da se suzdržite od daljeg prepucavanja i da se vratite na temu. Obrisao sam vaše poruke koje ne pripadaju ovoj temi, a ni forumu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn , @Bojan82 preterali ste, a deluje mi da je pritom u pitanju i nesporazum usled pisane komunikacije. Vidakn spominje akciju prikupljanja novca za kupovinu motocikla jednom forumašu, a Bojan ga je očigledno pogrešno shvatio i umesto da se potrudite da razjasnite situaciju, vi ste okrenuli na prepucavanje. To nije ok prema nama ostalima koji bismo da pišemo i čitamo poruke vezane za ovaj legendarni motocikl. Molim da se suzdržite od daljeg prepucavanja i da se vratite na temu. Obrisao sam vaše poruke koje ne pripadaju ovoj temi, a ni forumu. Taj forumaš za kog se prikupljao novac je upravo @Bojan82!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Januar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Travis Bickle,nisam ja,evo i Pablo ti reko' A da je motocikl legendaran,to je tacno.Ne sto ga ja posedujem,nego cak i i pre toga 88 godiste,ko bi reko' a???? Promenio Januar 23, 2023 član Bojan82 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Januar 23, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel možeš da slikas iz blizine pak treger bez ičega na njemu ?Ako možeš iz dva tri ugla. Nekada sam na starom ttr pravio sličan, pa mi fala bogu treba opet. Msm kod gsn sebe da odem da mi ga skroji nalik tom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Mogu,saljem ti malo kasnije.Veceras 100% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 23, 2023 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, plumber.ns je napisao: Jel možeš da slikas iz blizine pak treger bez ičega na njemu ? Ako možeš iz dva tri ugla. Nekada sam na starom ttr pravio sličan, pa mi fala bogu treba opet. Msm kod gsn sebe da odem da mi ga skroji nalik tom. Msm da imam na tavanu od 2kf-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti trebaju slike onda? @plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Januar 23, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa postavi ovde slobodno. Ili mi pošalji na poruku.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Januar 23, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super, hvala ti. Kada napravim... slikacu pa da vidiš jel ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 23, 2023 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan To je to, poklanjam ako treba nekome to čudo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Januar 24, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Plaćam suvim zlatom , svilom i kadifom. Može i u vinjacima ako ćemo zalivati. Šalim se malo uzeću pa iskrojiti ovako neki mali ... Mislim da će biti puno posla da se prepravi taj od XT. Promenio Januar 24, 2023 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Možda bolje veći, kad staviš neki torbak manji nazad, da ostane malo tog paka da viri, da imaš za šta da uhvatiš kad čupaš motor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Januar 24, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda, videću. Poručio sam ovaj kao sa slike. A dole će biti malo drugačije. Slično kao na ovoj slici. Da ima za šta da se uhvati suvozačica, da bi se osećala sigurnije. Pošto uopšte neće da sedne na tormo. Najsličnije ovome pošto je to kao moj motor Ova XT je baš dobra. Promenio Januar 24, 2023 član plumber.ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuzukiGsxr 8 Napisano Januar 24, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko WR400-450 ,TTR600,XR400-650,KLX650R na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Januar 24, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan na oglasima ttr. A sigurno ima i drugih modela. Samo redovno prati oglase. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 987 Napisano Januar 30, 2023 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan On 1/24/2023 at 4:57 PM, plumber.ns said: Ima jedan na oglasima ttr. A sigurno ima i drugih modela. Samo redovno prati oglase. TTR 2002 godiste,lik trazi 4800 e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 30, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Biće i moja 3TB na oglasima na proleće. U dve varijante je, fabričke specifikacije i dualsport-enduro modifikacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 987 Napisano Januar 30, 2023 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih molio ako neko zna dobar XT 660 X da mi javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Februar 10, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ih sada par na oglasima , verovatno pratiš. Ali ajde da javim ako nisi gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Februar 11, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine se navršava 40 godina od pojavljivanja prve Tenere na tržištu tim povodom švajcarski Tenere klub organizuje okupljanje u blizini Sent Galena, a što je za većinu nas jednalo okupljanju na mesecu, stoga ne bi bilo loše da mi ovdašnji koji vozimo XT i Tenere razmislimo da se okupimo barem na jednodnevnom druženju na lokaciji za koju se većina izjasni. Vremena ima dosta, Promenio Februar 11, 2023 član Arso 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Februar 13, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi bilo idealno 22. Ili 23.04. Ili sredina jula.Lokacija deliblatska pescaraPs. Razmišljam naglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...