streetbiker 481 Napisano Mart 20, 2016 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za sada imamo tri ani GIF-a sa temom XT 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 21, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @streetbiker svaka cast za trud. Jedno pitanje, posto sam bas slab sa vremenom i jos slabiji sa organizacijom, zanima me da li ima neko od kolega ko je voljan da otera svoj 3tb ili 4pt kod Sebe na 2 dana da skine dimenzije za crash bar, protektor fara i nosace bisaga (motor mora da bude kod njega 2 ili 3 dana)? Apsolutno nije nikakv problem da se usluga plati, mene bi neplanirana 2 putovanja u BG motorom, busom, busom, pa motorom kostala barem 50e. Tako da eto ako je neko voljan da pomogne ili zaradi malo za gorivo bio bih veoma zahvalan. Mozete na PP naravno da ne spamujemo temu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 21, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @streetbiker svaka cast za trud. Jedno pitanje, posto sam bas slab sa vremenom i jos slabiji sa organizacijom, zanima me da li ima neko od kolega ko je voljan da otera svoj 3tb ili 4pt kod Sebe na 2 dana da skine dimenzije za crash bar, protektor fara i nosace bisaga (motor mora da bude kod njega 2 ili 3 dana)? Apsolutno nije nikakv problem da se usluga plati, mene bi neplanirana 2 putovanja u BG motorom, busom, busom, pa motorom kostala barem 50e. Tako da eto ako je neko voljan da pomogne ili zaradi malo za gorivo bio bih veoma zahvalan. Mozete na PP naravno da ne spamujemo temu. +1 od mene Takođe sam zainteresovan za jedan set bočnih nosača bisaga. E sada ko je voljan da donira motor na kanalče kod Sebe? ps. Sada kad spomenusmo ovu temu ne mogu a da ne spomenem kolegu plavi_xt koji mi je pre dve godine izašao u susret i oterao svoj xt kod Sebe u sred zime kako bi napravio zadnji nosač prtljaga. Veliko sam mu zahvalan na tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 21, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan e malo cu drugacije nosace bisaga da pravim... ne znam dal bi ti odgovarali, ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 21, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan WR250 je dosta lakši motor i ne znam kako bi se ponašali nosači u slučaju pada. Ovaj model koji streetbiker ima je ipak nekako proveren. Kako god se dogovorimo ja sam in za jedan set nosača bisaga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 21, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi meni treba samo za bisage, ne za kofere, tako da mi netrebaju toliko veliki kao streat sto je uzeo i trebaju mi vislje gore. Sto se tice pada, nema sta na XT da se osteti nazad osim zmigavca, a on je jeftiniji nego powdercoating nosaca kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 21, 2016 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Konacno danas namontirah relej i vratih sve na mesto Nadam se da cu ovih dana stici da provozam motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamamiki 7 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zlot Motocikl: Yamaha xt 600 tenere 43f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, samo da se javim da imate jos jednog sas xt-a. Tj dvojicu ali burazer jos nije na forumu. Iz Zlota sam. Samo da napomenem da je tema super i da sam je procitao skoro od pocetka, tako sam odlucio koji motor da pazarim, malo me i burazer navukao. Moj je 85 god 43f. Jos jednom pozdrav i do citanja. ;-) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, samo da se javim da imate jos jednog sas xt-a. Tj dvojicu ali burazer jos nije na forumu. Iz Zlota sam. Samo da napomenem da je tema super i da sam je procitao skoro od pocetka, tako sam odlucio koji motor da pazarim, malo me i burazer navukao. Moj je 85 god 43f. Jos jednom pozdrav i do citanja. ;-) Dobro ti nama došao! A Zlot je blizu Zaječara pa možemo da se čujemo oko vožnji. Elem, dobro bi bilo da okačite neku fotku da vidimo vaše mašine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li su migavci elasticini ili je kruta veza? Migavci - Rizoma LED Migavci su na elastičnoj - gumenoj dršci, mogu da se saviju do nekog pravog ili čak oštrog ugla. Znači nema lomljenja u slučaju pada Ja ne mogu da nadjem takve na Aliexpress, jel moze neki link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamamiki 7 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zlot Motocikl: Yamaha xt 600 tenere 43f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, samo da se javim da imate jos jednog sas xt-a. Tj dvojicu ali burazer jos nije na forumu. Iz Zlota sam. Samo da napomenem da je tema super i da sam je procitao skoro od pocetka, tako sam odlucio koji motor da pazarim, malo me i burazer navukao. Moj je 85 god 43f. Jos jednom pozdrav i do citanja. ;-) Dobro ti nama došao! A Zlot je blizu Zaječara pa možemo da se čujemo oko vožnji. Elem, dobro bi bilo da okačite neku fotku da vidimo vaše mašine Hvala Baltrekk, bice slika samo da pocnem da se snalazim malo bolje sa ovom tehnologijom, prvo mi je clanstvo na nekom forumu.Sto se tice voznji nije problem, ali dok ga ne registrujem, i ne zamenim prednji lancanik, ne mrdam dalje od 15km. A trebalo bi i da je obujem malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Koji lančanik voziš? Koliko zuba i kako izgleda? Takođe, koje gume voziš? Možda može nešto da se nadje po garaži što nekome skuplja prašinu a što tebi može da koristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamamiki 7 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zlot Motocikl: Yamaha xt 600 tenere 43f Prijavi odgovor kao problematičan Lancanik sa 15 zuba, ne znam oznaku jer je nema ni na jednoj strani, to cu morati da vidim kod burazera (ako je njegov originalniji) moj je verovatno rucni rad. Ne znam marku i tacnu dimenziju guma, uglavnom nazad je 18-ica napred 21. Vise su mi potrebne za asfalt i neki blazi off... mada ce sve to morati da saceka jos malo, uskoro postajem tata i pare ce ici na drugu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, samo da se javim da imate jos jednog sas xt-a. Tj dvojicu ali burazer jos nije na forumu. Iz Zlota sam. Samo da napomenem da je tema super i da sam je procitao skoro od pocetka, tako sam odlucio koji motor da pazarim, malo me i burazer navukao. Moj je 85 god 43f. Jos jednom pozdrav i do citanja. ;-) Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamamiki 7 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zlot Motocikl: Yamaha xt 600 tenere 43f Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam neko je ovde pisao da je kupio merac temperature ulja koji ima sipcicu koja je i merac nivoa ulja. Ako znate gde ima i po kojoj ceni odprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 24, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Tradicionalno Louis, samo moram da nadjem koji je ID proizvoda, ovako izgleda https://www.louis.de/en/artikel/t-t-oil-temperature-gauge-fuer-yamaha-xt-600-e/10035370?filter_bike_id=0747&list=159246127&filter_article_number=10035371 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipate u xt? Ovde kod nas ima da se kupi Motul 10w 40, 10w50 i 15w50. Trenutno je u masini 10w40, ne znam da li bi mu prijalo vise 10w50? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipate u xt? Ovde kod nas ima da se kupi Motul 10w 40, 10w50 i 15w50. Trenutno je u masini 10w40, ne znam da li bi mu prijalo vise 10w50?Ja sam u moju teneru sipao 10w50 offroad...koje ti je godiste XT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan 1998. Ne dimi, lepo radi, sad da li i koliko trosi ne znam jer sam je skoro uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se malo provozao TeTkom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipate u xt? Ovde kod nas ima da se kupi Motul 10w 40, 10w50 i 15w50. Trenutno je u masini 10w40, ne znam da li bi mu prijalo vise 10w50? Ja u letnjem periodu biram isključivo polu-sint ulja uglavnom gradacije 15W-50 ili 20W-50. Sipao sam Bardhala, Silkolene, a prošle godine i Bel-Ray Ove godine opet sam izabrao Silkolene Comp 4 u gradaciji 15W-50. Kad dođe hladno vreme, od recimo oktobra, zamenim PS i sipam neko mineralno 15W-40 da agregat prezimi sa novim uljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta dobijas ako zamenis 15w50 sa 15w40. Gradacija 15 je ista, znaci isto ulje reaguje na hladni start. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta dobijas ako zamenis 15w50 sa 15w40. Gradacija 15 je ista, znaci isto ulje reaguje na hladni start. Pa to mi je nekako dodje kao najjeftinije novo ulje za zimu od cca 350din/lit jer ja koristim zimi 5 lit za zamenu. Dva litra da operem agregat i sledećih 3lit da sipam ulje koje hoću, a leti opet tako - dva litra da ispere agregat pa 3lit PS ulja. Dakle menjam ulje sve dok ne vidim da ide potpuno čisto iz kartera Recimo ima na NIS-ovim pumpama neko takvo ulje u gradaciji 15W-40 i nije toliko gusto kao 15W-50. http://motornaulja.blogspot.rs/2010/03/nis-motorna-ulja-nis-motor-oils.html ps. Meni je motor uvek u garaži gde temperatura u nekom proseku između 7-10 C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta dobijas ako zamenis 15w50 sa 15w40. Gradacija 15 je ista, znaci isto ulje reaguje na hladni start. Pa to mi je nekako dodje kao najjeftinije novo ulje za zimu od cca 350din/lit jer ja koristim zimi 5 lit za zamenu. Dva litra da operem agregat i sledećih 3lit da sipam ulje koje hoću, a leti opet tako - dva litra da ispere agregat pa 3lit PS ulja. Dakle menjam ulje sve dok ne vidim da ide potpuno čisto iz kartera Recimo ima na NIS-ovim pumpama neko takvo ulje u gradaciji 15W-40 i nije toliko gusto kao 15W-50. http://motornaulja.blogspot.rs/2010/03/nis-motorna-ulja-nis-motor-oils.html ps. Meni je motor uvek u garaži gde temperatura u nekom proseku između 7-10 C Blago tvom motoru hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...