ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 29, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Negde po netu sam iskopao ovaj susret generacija. Ne bi bilo lose napraviti neki skup Xt-asa Bilo bi lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 29, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Negde po netu sam iskopao ovaj susret generacija. Ne bi bilo lose napraviti neki skup Xt-asa Bilo bi lepo... Moglo bi mozda da se nesto organizuje kod mene. Ako ima zainteresovanih mogu da se raspitam u planinskom domu na Gocu da nam naprave neku cenu za jedno nocenje i neku klopu.Da se skupimo prvi dan provozamo malo po planini potom na klopu i spavanje pa sutra jos neka mala voznjica i onda kud koji mili moji. To bi bilo izvodljivo tek posle 14.10 posto do tada imam dosta obaveza u hotelu i ne mogu odsustvovati ni jedan dan. Ukoliko ste za varijantu neku na prolece mozemo ovo sve napraviti kod mene u hotelu posto su mi za oktobar skoro sve jedinice rezervisane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja,nocenje plus voznja samo bice 'ladno posle 14.10 ima dosta ljudi iz bg a tu vec ima kilometraze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 29, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Negde po netu sam iskopao ovaj susret generacija. Ne bi bilo lose napraviti neki skup Xt-asa Bilo bi lepo... Moglo bi mozda da se nesto organizuje kod mene. Ako ima zainteresovanih mogu da se raspitam u planinskom domu na Gocu da nam naprave neku cenu za jedno nocenje i neku klopu.Da se skupimo prvi dan provozamo malo po planini potom na klopu i spavanje pa sutra jos neka mala voznjica i onda kud koji mili moji. To bi bilo izvodljivo tek posle 14.10 posto do tada imam dosta obaveza u hotelu i ne mogu odsustvovati ni jedan dan. Ukoliko ste za varijantu neku na prolece mozemo ovo sve napraviti kod mene u hotelu posto su mi za oktobar skoro sve jedinice rezervisane. Dogovaramo se mi vec godinu dana ali nikako da se dogovorimo... Ajde dajte neki predlog pa da se uklopimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 30, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje bi bilo da se strpimo do proleca sto zbog kisa sto zbog zime a i moje obaveze ce biti manje pa cu moci to lepse da organizujem i na visem nivou. Ali ako hocete sada datum bi bio posle 14.10 t.j vikend 17/18.10 ali jbg prognozieaju neki kisu tada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Septembar 30, 2013 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Po meni to bi trebalo da bude prolece, najavljeno na vreme, gde bi u organizaciju mogla da se ukljuci neka subotnja voznja po okolini. Inace, podrzavam okupljanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 30, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde imacu na umu ovu voznju pa cu kad dodje vreme sve objaviti ovde. A komsije iz Kraljeva bi mogli da pripreme neku rutu po Stolovima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Septembar 30, 2013 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajde imacu na umu ovu voznju pa cu kad dodje vreme sve objaviti ovde. A komsije iz Kraljeva bi mogli da pripreme neku rutu po Stolovima . Juce je XT-jka bila na Stolovima... Najbolje je provozati se sa Banjske strane Goca na Kraljevacku ukljucujuci i Stolove, pa nazad, oko 100km krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Septembar 30, 2013 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajde imacu na umu ovu voznju pa cu kad dodje vreme sve objaviti ovde. A komsije iz Kraljeva bi mogli da pripreme neku rutu po Stolovima . Juce je XT-jka bila na Stolovima... Najbolje je provozati se sa Banjske strane Goca na Kraljevacku ukljucujuci i Stolove, pa nazad, oko 100km krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 30, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima odlicnih puteva po Gocu sa obe strane. Zeljin ne sme da se zaobidje . Mozete da pustite sms ili Pm kad vozite Stolove posto me mrzi da iz banje idem sam a i ne poznajem nesto planinu. 063/8361252 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću dođem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xteaš 7 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Več sam postavio 1 upit i jedan dečko se stvarno potrudio tu na forumu da mi pošalje service manual za 4 pt model. Nije ga mogao cijelog zalijepit jer je prevelik pa mi treba samo link za skidanje ili da ga netko priloži u drop box od googla. Onda se lako skine. Tražio sam svuda ali ga nema za đaba. Naručio bi preko ebaya ali nemam otvoren račun a i tlaka mi nekog davit da mi to naruči. Ako netko ima volje da se malo potrudi,zahvalan do boga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Octobar 2, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Yamaha na prvom paljenju izbaci dim.To vazi za 1cil.i za 2cil.odnosno za xt tt za tdm xtz itd.Imam xt 600 3aj i isto se desava a imam i nov agregat za yamahu koi takogje zadimi na prvom paljenju a sam agregat jos toji na paleti i nikada nije montiran na ram motocikla znaci jos je na nultom kilometru i to je tako kod Yamahe a i svih drugih Japanaca A ako neverujete pratite neki drugi motocikl kad se pali prvi put posle stajanja od par dana :stabre: :neznam: :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Octobar 2, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pratio i nisam primjetio..tu problem moze da bude do copave Da smjesno zvuci ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xteaš 7 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemora svaki zadimit. Moj ima 46 000 i ne zadimi nikad,niti zimi,ma koliko stajao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 2, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Da rasjasnimo jednu stvar prvo. Sta podrazumevate pod tim "zadimi" ? Treba razlikovati dim, od sagorelog ulja recimo, i paru od kondenzata koji se nakuplja u auspuhu tokom stajanja na hladnom. Sto se tice dima, moj hoce da zadimi malo crno kad se navrne gas, sto ce reci da imam najverovatnije previse goriva u smesi A sto se tice dimljenja (parenja ) samo kad je hladno vreme mislim da je to sasvim normalno dok se motor ne zagreje. Ispravite me ako gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xteaš 7 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se osvrnuo na ono da svaka zadimi na prvom paljenju. Moja stvarno ne zadimi nikako. Ni kondenzacijom ni pod čokom,zimi. Nema razlike. Motor je uvijek ugrijan prije vožnje,nikad ga ne vozim na hladno. 2002 g je,i servisi rađeni na vrijeme,nikad na mašini nije rađeno ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xteaš 7 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da rasjasnimo jednu stvar prvo. Sta podrazumevate pod tim "zadimi" ? Treba razlikovati dim, od sagorelog ulja recimo, i paru od kondenzata koji se nakuplja u auspuhu tokom stajanja na hladnom. Sto se tice dima, moj hoce da zadimi malo crno kad se navrne gas, sto ce reci da imam najverovatnije previse goriva u smesi A sto se tice dimljenja (parenja ) samo kad je hladno vreme mislim da je to sasvim normalno dok se motor ne zagreje. Ispravite me ako gresim Možda je ok ako dimi malo dok se ne ugrije. I meni na toplo može zadimit ako je odvrnem u leru,ali samo radi gareži u ispuhu. Imam wingsa gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Octobar 5, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradjen manometar za pritisak ulja....u planu je i pokazivac temperatura ulja(samo da nadjem odgovarajuci sat i sondu) A sto se tice skupa xt-asa zainteresovan sam, i takodje mislim da je bolje ostaviti to za prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Octobar 12, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel uspeo neko da sipa 14,5 litara u rezervoar od 3TB-a. Po spec je 13l a meni nasuse 14.5l jos nije bio skroz prazan. Il se razduo ko plasticna kanta ili ovi muski kradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti da je ovo drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel uspeo neko da sipa 14,5 litara u rezervoar od 3TB-a. Po spec je 13l a meni nasuse 14.5l jos nije bio skroz prazan. Il se razduo ko plasticna kanta ili ovi muski kradu kod mene je 1992 3uw ravno 14l potpuno prazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Octobar 15, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Moze oko 14 lit. Provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Novembar 4, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Propada mi zadnja kocnica kad se zagreje ? Ulje promenjeno relativno skoro. Ovo se desava na dugom nizbrdicama kad malo zustrije vozim i koristim vise kocnicu. Cim se malo ohladi radi normalno. Sta moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Novembar 4, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da je pogresno ulje sipano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...