ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto verovatno znate kada promenite ulje u motoru da on lepse i mirinije radi, ima za trunku vise kompresije, menjac bolje funkcionise. E sad, koliko ce kilometara ostati tako zavisi od kvaliteta ulja. Bardahl se pokazao koliko vidim kod andreje, ali i kod nekoliko ljudi koje ja znam . Brzo mu dodje vreme za menjanje. Ja tako posmatram na kvalitet ulja, koliko mu treba da se razbije i da prestane da vrsi svoju funkciju. Moje misljenje je da ce i naj naj najjeftine najgore ulje odrzavati masinu u fantasticnom stanju ako se menja cim se razbije. Slazem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja menjam ulje na max. 4000km i ovaj motor imam skoro 2 godine i od prvog dana sam sipao motul 5100 i nisam nista drugo stavljao, tako da ne znam nista pametno... Vidjao sam u nekim temama da motul zna da pravi probleme sa menjacem (tesko se menja brzina) konkretno kod xt i tt kao, ali posto nikad nisam presao na drugo ulje ne mogu da potvrdim to bas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 3, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan nego, blizi se enduro voznja na Kucajskim planinama, planira li neko da se isprlja malo, a uzgred da nastavimo diskusiju o ulju ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rado, ali burazer se zeni pa moram da budem dever u subotu, tako da od mene nema nista na zalost.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan nego, blizi se enduro voznja na Kucajskim planinama, planira li neko da se isprlja malo, a uzgred da nastavimo diskusiju o ulju ;-) Ja dolazim u subotu, a koliko ću prašine da pokupim to ćemo još da vidimo! Da li još neko dolazi sa XT-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 4, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan trebao bi Doktor samnom iz Kraljeva, Misha F iz BGa i nadam se jos neko iz ove nase teme ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih trebao da stignem u subotu uvece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 4, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan propustas voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je neko skoro kupio prednju unutrašnju gumu i koju? Ja sam danas kupio u Kraljevu u nekom moto-shopu Continentalovu oznaka D21 za 1.450 RSD. Iako piše da je za dimenziju 90/90/21 čini mi se da je nešto šira, da ne kažem veća od one koju već imam. Evo i nekog linka: http://www.tyresales...?productid=2764 Dakle, naveden model pokriva sledeće dimenzije: 3.00/3.25 - 21 MH90 - 21 80/100 - 21 90/90 - 21 100/80 - 21 Šta vi kažete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 6, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio od Baneta sa foruma Haidenau, mislim da je bila oko 1000din. Taman je bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam vec u jednu temu ali ajde i ovde, razmisljam celo vreme da zamenim ove za enduro tockove i ovaj auspuh za fabricki posto se cuje bas opako....evo i slicica, jos su ostale neke sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da zamenim fabricki za neki sto se cuje opako ako si zainteresovan pricacemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nece od 2kf-a moci na 3tb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan dobro, mozda bi mi prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan evo da i ja nesto napišem o ulju prije koristio liqui moly 20 w50 sve ok, ovaj put aj reko nalit ću polusintetiku shell 15w50 i nije ok sad motor dimi kao lud bit će izlit i opet likvi jel se nekom desavalo nesto slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da zamenim fabricki za neki sto se cuje opako ako si zainteresovan pricacemo Pa mozda bi ti i prodao....koliko nudis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan hmm, ne znam, baci neku sliku na pm ili jos bolje neki video ako imas! cari offroada danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 8, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da je prednja, mrak mi pa'ne na oči kad mi se probuši zadnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan a zadnju jos nisam probao da busim iskreno ne znam kako sam i ovo uspeo, izduvala se za 2 sekunde. Presao preko nekog suta malo brze i pssssssss, ajmo kuci lagano 4km. ko mi kriv pa ne znam da zadnjacim ko covek ni po asfaltu a ne po neravnom al dovukao sam se nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 8, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadnju krpio tri puta, počela da se ljušti farba na felni a onaj gumeni (ili kakav već) obruč je propao pa sam ga napravio od unutrašnje gume od bajsa. Inače je nijednom nisam probušio u vožnji a ne štedim je Što se tiče zadnjačenja, počeo sam da vežbam ('ladno može u drugoj na gas uz veeeliko cimanje ), možda i bude nešto od toga Al' što volim powerslide u drugoj brzini, smotam ga na raskrsnici, pun gas i kontra volanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Matica na prednjem lancaniku,da li je kontra navoj ljudi,i dajte neki predlog kako napraviti "kontru" i odviti maticu???Zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 9, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan nije kontra, normalan je navoj. @boyze meni se desilo po prvi put bas jutros na enduro voznji po Kucajskim da mi je dimilo iz auspuha. prvih par minuta voznje je bas bacao oblak dima i posle ceo dan nista... motor sasvim normalno radi i vuce, ali nesto tu nije u redu... uskoro je vreme zameni ulja tako da cu ovog puta i ja sipati liqui moly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na infu,matica odvijena,iz drugog puta sa polugom od pola metra i drugarom na motoru,u prvom pokusaju je pukao nastavak od gedore pa vi vidite kako ga je neki krvnik pre mene zategao...al na kraju je sve ispalo ok.zamenjena zadnja guma,ublazivaci udara u tocku malo sredjeni,nov lanac i lancanici,svecica i jos par sitnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na infu,matica odvijena,iz drugog puta sa polugom od pola metra i drugarom na motoru,u prvom pokusaju je pukao nastavak od gedore pa vi vidite kako ga je neki krvnik pre mene zategao...al na kraju je sve ispalo ok.zamenjena zadnja guma,ublazivaci udara u tocku malo sredjeni,nov lanac i lancanici,svecica i jos par sitnica... Sad na motor i gaaaaaas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 11, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor dimio par puta kad sam ga palio pod saugom a nije bilo potrebe za tim. Dimi par minuta pa prestane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...