zarko1983 79 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan 91 3TB sa anlaserom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Avgust 14, 2012 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, Ugac, ti i ja mu nismo od pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Zapalicu je majke mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije kasno u toku iduce nedelje ja bih mogao u posle podnevnim satima da skoknem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije kasno u toku iduce nedelje ja bih mogao u posle podnevnim satima da skoknem. Ne znam ni ja kad je kasno, mislio sam da trazim cdi ovih dana a da neko time sto ce otici tamo i probati potvrditi da li je u pitanju cdi, ako se ne javi niko da moze pre da ode javicu ti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna pomoc, ako hoce neko da iscita oznake sa cdi-ja ko vozi 3tb poceo sam da sumnjam dal trazim pravi cdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces, mozes da mi posaljes postom tvoj cdi pa cu probati i javim ti rezultat a cdi mogu slikati posle podne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces, mozes da mi posaljes postom tvoj cdi pa cu probati i javim ti rezultat a cdi mogu slikati posle podne slikaj ako ti nije prob. ne mogu ti poslati posto je motor u V.plani kod majstora a ja sam u Zagubici 80 km od plane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 15, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nema tema za xt660, a meni treba manual pa moram da pitam da li su iste vile na 600 i 660? Ako jesu, menjam ulje u vilama pa mi trebaju torkovi srafova za gornji, donji trougao, poklopac vile i cepa za ispustanje sa donje strane .. za XT660R 2008 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Avgust 15, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vile nisu iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces, mozes da mi posaljes postom tvoj cdi pa cu probati i javim ti rezultat a cdi mogu slikati posle podne slikaj ako ti nije prob. ne mogu ti poslati posto je motor u V.plani kod majstora a ja sam u Zagubici 80 km od plane Ako ništa ne uradiš, možeš da zamoliš majstora da pošalje direktno OverLord-u cdi brzom poštom. Ja nisam od pomoći na moru sam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces, mozes da mi posaljes postom tvoj cdi pa cu probati i javim ti rezultat a cdi mogu slikati posle podne slikaj ako ti nije prob. ne mogu ti poslati posto je motor u V.plani kod majstora a ja sam u Zagubici 80 km od plane Ako ništa ne uradiš, možeš da zamoliš majstora da pošalje direktno OverLord-u cdi brzom poštom. Ja nisam od pomoći na moru sam . Ne mogu da cimam vise tog majstora i onako ce poludeti od mene, a i trebalo bi uzajamno probati cdi, da vidimo da li ce raditi moj motor sa ispravnim cd-ijem, videcemo da li ce slikati OverLoad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan To je ona crna sa supermoto tockovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan To je ona crna sa supermoto tockovima? Da crni ram sa SM tockovima, sve plastike su kod mene i rezervoar ofarbani u lotus plavu metalik, mnogo dobro izgleda al nece da proradi nikako.... Sto pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan bio i moj motorin kod Robija pa sam je video,bas mi se svidela i razmisljam dal' ima koga kod nas sa xt-om da ti pomogne ali mislim da bas nema nijedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan bio i moj motorin kod Robija pa sam je video,bas mi se svidela i razmisljam dal' ima koga kod nas sa xt-om da ti pomogne ali mislim da bas nema nijedne Sta ima da ti se svidi na njoj samo ram i tockovi ,nema OverLoad-a sa tim slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan oj u 3 godine nisam naletio na osigurače na xt600 pa da pitam jel postoji to na njemu i gdje (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Na 2kf ima jedan osigurač kod akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 22, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I na 3TB-u isto, desno od akumulatora, tj prema zadnjem delu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan A mene ste tako iskulirali za sliku od CDI-ja....jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 22, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A mene ste tako iskulirali za sliku od CDI-ja....jbg Druze, ja samo da odem za Kulu (tamo mi je masina) pa cu pokusati da slikam moj CDI pa cu baciti sliku... A to bi trebalo da bude sad za vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, el ima neko onaj plastican deo sto se stavlja u far, a u njega se stavlja sijalica, izgleda je neko stavio jacu sijalicu nekada, pa se ova plastika istopila i postala krta, raspada se...?!? Yamaha TT600 1996.god. Kapiram da je mozda isti far i na xt-u, sijalica je 12V 35/35w...Evo neka slicica, kada sam nekada skidao, znaci ceo taj deo mi treba sto drzim u ruci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan I meni se to istopilo zbog jake sijalice, sad bas gledam... Inace imam ceo far ako ti treba(i masku ali joj fali farbanje) ali taj drzac sijalice nemam... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Stigo 3 CDI po redu iz nemacke.... Opet kupljen po intuiciji posto niko nije hteo da slika CDI.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Niko i ne pise vise zbog mene...bas sam davez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...