Shoma 83 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Prigusivac je za curice Ja nemam ni ovaj poklopac na kraju, sav visak sam pocupao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ugac svak čast za snimak. Jesi li vozio jednom rukom na kraju snimka, ja se ne bih usudio. Na kraju snimka sedi ortak iza mene. Kako bih vozio i snimao desnom rukom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 12, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Prigusivac je za curice Ja nemam ni ovaj poklopac na kraju, sav visak sam pocupao Znaci, pobedio si :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Shoma i njegova crna rupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Eo i ja da se zapljunem ! XT600E 2002 (koji je to model? )crna kao sto se vidi na slikama. Placena 2000eura (jel puno ? ) sa svojih 35500km na satu. Gume novije, lanac/lancanici odlicni, ima kofer yamahin i tako to... Ako sto bude trebalo da pitam eto mene da vas smaram mislim da ce sutra/prekosutra da pane motul5100 za zamjenu Ima li ko drugo ulje da predlozi? Malo mi masti vilica ne znam da li se vidi na slike? imam li tu kakvu intervenciju i koliko je para (ono informativno)? botom line: Prezadovoljan sam! Odlican motor, vuce,ide, guta rupe, off road ! BLAGO MENI http://s256.photobucket.com/albums/hh171/kufertreger/xt600/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ocete li vidjet ovaj film ali eto da probam https://plus.google.com/117090016987610203328/posts?hl=sr-ME Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i dobrodošao. Lep motor. Ovde za te novce teško da će moći da se nađe to godište XT-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala! Momak ga je dugo prodavao 2600 i onda je spustio na 2000. nasao sam pare u 7 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Decembar 28, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nabavi odmah harmonike ili carape na vilama ako iole ides van asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chundra 3 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd, Visnjica Motocikl: Yamaha XT 600 47N Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala! Momak ga je dugo prodavao 2600 i onda je spustio na 2000. nasao sam pare u 7 dana Ovaj motor nije bio na nasim (Beogradskim) oglasima? Kupio si ga u CG i tamo ces ga voziti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala! Momak ga je dugo prodavao 2600 i onda je spustio na 2000. nasao sam pare u 7 dana Ovaj motor nije bio na nasim (Beogradskim) oglasima? Kupio si ga u CG i tamo ces ga voziti? ja ocu van asfalta i to mi je prva namjena! dje da kupim te harmonike, carape, mazetne? bez njih xt mi nije xt! i da vozit ce se po cg, i cini mi se da ga je momak prodavao ovdje, tj njegov drug u njegovo ime nego sto cemo za carape? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6743 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan U Lois, Polo... Vrlo su jeftine, one neoprenske. Mislim da ima u raznim bojama. Harmonike... Mislim da moraš da nađeš original, jer pitanje je dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 28, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora original, trebalo bi da isto ima u louis-u! Samo premeri dimenzije, ako nema bas tih dimenzija uzmi duze (nemoj krace)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6743 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da neće da se nagužvaju ako su duže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora original, trebalo bi da isto ima u louis-u! Samo premeri dimenzije, ako nema bas tih dimenzija uzmi duze (nemoj krace)! je li to pedavo stavit nazad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Eeee kolega , kolega, to se zovne piće da se pohvališ i da se kuju planovi kad okopni i šima zazeleni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Eeee kolega , kolega, to se zovne piće da se pohvališ i da se kuju planovi kad okopni i šima zazeleni hahahahaha :) ti si mi prvi kojeg zovem !!! jos jednom hvala na ponudi za prevoz motora ! vazda vi fala, broj imam pa zovem na pice pa posle malo off-a ps:narucujes li ti nice golde ove stvari sa louisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Neka neka , nećemo ka Kuči- Fala Vi, Fala NI , Fala nama Kuči . Vidi ođe sa momcima koje gume preporučuju jer obrni okreni to ti je najbitnije i pićance i ratni plan za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 29, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da neće da se nagužvaju ako su duže? Pa nece, ako su umereno duze, ali ako su bas predugacke onda hoce. Ja sam rekao ako nema bas te dimenzije koj pasu na XT da uzme malo duze duze a ne malo krace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Januar 5, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Provozah se i ja malo pred ocekujuci sneg, testirao ponasanje motora posle podizanja zadnjeg dela, a i testirah novu kamericu Sve u svemu zadovoljan Gledati u HD720 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6743 Napisano Januar 5, 2012 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Prednji disk, za 2kf, gde i pošto... Kad sam se polomio, lepo sam ga iskrivio. Može da se tera, ali... I da, iskustva sa pločicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 8, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan @Overlord, dobar snimak, lepa vožnja, sjajno Nego, XT sekto, šta kažu saputnice (ako ih vozite), kako im se čini sedište, položaj sedenja? Sad gledam neke XTejke u oglasima, svega jedna 3tb i dve Tenere, sigurno je loš motor taj XT pa svi gledaju da ga se otarase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Poz ekipo, interesuje me da li su ovi koji voze malo više van afalta radili što po pitanju odnosa prednji-zadni lančanik. poz i živjeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 8, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je fabricki prenos, i ok je, ima snage da izvuce bilo gde Mada, prva je bas kako treba, a cim ubacim u drugu on poleti Da je neka izmedju prvi i druge, bilo bi taman A da, steta sto nema 6 brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Prednji disk, za 2kf, gde i pošto... Kad sam se polomio, lepo sam ga iskrivio. Može da se tera, ali... I da, iskustva sa pločicama? Ja sam uzeo prednji disk u Guevari bio je oko 80€. Nedavno je bila akcija dobiješ i gratis pločice uz disk, možda je još uvek aktuelno, proveri. Imaš i Lucas u Louisu ali nije bilo za model 3TB koji mi je trebao, on je oko 100-110€. Original je skuplji nešto oko 150€. Evo slike diska: i Nissin pločica: Živeli . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...