OverLord 328 Napisano Jul 20, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan mnogo dobar ovaj stinik za far, taman staje sator na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 20, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jest dobar, samo ne bi lepo stajao na novijim modelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan A kako se zove to? Jel to prvi pikup? To je pikup za 2kf i to mi treba. I 2kf ima dva signala na pickup-u a ne jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6661 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da vidimo... Kolika treba da bude dužina amortizera za 2kf? Možda imate podatak za neki drugi model, sve me zanima, pošto je Jare dosta spušteno nazad, noćas sam do 05 sati skidao amortizer i koske, da vidim u čemu je trik, rastavio sam ceo amortizer i nema načina da ga produžim (podignem). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan MIso ja kada sam gledao tvoj amotrizer cinio mi se kao da nije fabricki za 2kf ! ima slika u onoj mojoj temi o sklapanju tenere kako izgleda moj amortizer.... jel znas gde mogu da nadjem one gumice difuzora karburatora :D ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6661 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da vidimo... Kolika treba da bude dužina amortizera za 2kf? Možda imate podatak za neki drugi model, sve me zanima, pošto je Jare dosta spušteno nazad, noćas sam do 05 sati skidao amortizer i koske, da vidim u čemu je trik, rastavio sam ceo amortizer i nema načina da ga produžim (podignem). Daj neku sličicu i tačno obeleži šta treba da se premeri i dobiješ sutra u 2 decimale. Kobac, imaš PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6661 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @Ugac Amortizer, od centra gornje rupe do centra donje rupe, u neopterećenom stanju. Na njemu je oznaka 3TB-00. Takodje me zanima mera pokretnog dela, kolika je šipka koja ulazi u gornji deo amortizera, sa onom damper gumom i bez nje. Moj amortizer nije kao Bišketov i tvoj, nema podešavanje povrata, samo stezanje opruge. Moguće je da je od nekog drugog modela. @Biške Elvis ima, pravi neku kombinaciju da mu pošalješ tvoje gume, a on vraća reparirane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan U limenci (garaži) mi je sad mrak. Javljam sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6661 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pozelite mi srecu, sutra mi stize deo i nadam se da ce mi proraditi zverka vec jednom kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan MIso,moguce da je tvoj amortizer kao od Goshketa !! 3TB oznaka me asocira na njegov motor,a on isto ja mislim nema mogucnost stelovanja kao ja.... ne znam da li mislimo na iste gumice ovo su gumice koje zaptivaju spoj izmedju cilindra i difuzora ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6661 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @Biške Baš te. Ima neki aluminijumski deo na njima, ovaj to nešto prpravi, budži, kaže da su bolje od novih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan http://www.hemigumplast.com/katalog/katalog.pdf ovakve obicne O-RING gumice trebaju mi samo ove obicne koje zaptivaju...kao sto postoje na poklopcima ventila P.S. nasao sam ih ovde,jos mi je blizu ovde na Bubanj potoku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 21, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pozelite mi srecu, sutra mi stize deo i nadam se da ce mi proraditi zverka vec jednom kako treba Ma nije valjda! Ajde i ti da se provozas ko covek ove godine! Ja nikako da uhvatim slobodnog vremena pa da dodjem do SO. Gde si nasao deo, da znam za ne daj boze, pu pu daleko bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan @Shoma Deo je našao kod lika na br. 0641522492 (jbg. zaboravio sam mu ime ), a delova za XT ima uvek. Inače lik je iz Kruševca. @Miša Mišo nema šanse da premerim amortizer dok ne skinem plastike, sedište, a možda i kutiju sa filterom za vazduh. Nisam imao alat kod sebe večeras jbg. jer se nisam nadao da je toliko nepristupačno za najobičniji metar. Aj videću sutra na tenane. Kapiram da nije "smrt zavrat". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6661 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da samo skineš sedište i da provučeš metar odozdo. Naravno, dobro bi bilo da je zadnji točak u vazduhu, da bi se skroz opružio amortizer. Nije panika, idemo ovako nekako dok nešto ne smislim drugo, pošto Lj ne može da se vozi sa mnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro izmerio, zadnji amortizer je 400 mm. Skinuo sam sedište, provukao metar i trebalo bi da je to to. Koliki je tvoj (da izvineš) kad ga tako meriš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6661 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Tačno je za potrebnu visinu kraći od tvog :D Moj je u izvađenom stanju 377mm, što je taman za oko 23mm kraće, a da je ta dužina, motor bi mi savršeno stajao. Sad, ako se odbije ovo-ono, bar 15mm mi fali. Znao sam da mi je kratak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A da ga izvučeš (šprenguješ)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6661 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Izvučen je do kraja. Jedino da se zameni kraj za kačenje, opruga je po fabr. spec. Tih 2cm na amortizeru, spuste točak bar 7-8cm, i onda bi bilo "normalno". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 22, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Da neko ne zna o cemu se radi svasta bi pomislio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi RADI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugac hvala na broju telefona imas pivkana kada se sretnemo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan U extra (mislim što radi, ne zbog pivkana )! Sad malo u vožnju pa nam baci neke slike sa skokovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yamayka 2 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan @Shoma Deo je našao kod lika na br. 0641522492 (jbg. zaboravio sam mu ime ), a delova za XT ima uvek. Inače lik je iz Kruševca. @Miša Mišo nema šanse da premerim amortizer dok ne skinem plastike, sedište, a možda i kutiju sa filterom za vazduh. Nisam imao alat kod sebe večeras jbg. jer se nisam nadao da je toliko nepristupačno za najobičniji metar. Aj videću sutra na tenane. Kapiram da nije "smrt zavrat". taj lik se zove elvis i nije iz krusevca nego iz zajecara... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...