AnteK 606 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Elem snimio sam jednu u oglasima nalazi se na N.Beogradu u blokovima pa me zanima dal neko od vas poznaje dotični motor evo linka... http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/yamaha-xt-oglas-8019/ To je 100% 43F iz 1986/87 godine! http://tinyurl.com/646fdpd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nego, nesto zamrla tema Jel se kvare ovi XT-ovi nekad? Ja moj jos nisam ni registovao, pa se ne vozam Kvare se samo kad stoje! Razbole se od dosade Evo i mog ljubimca. Nesto malo preko 30000 i sve fercera odlicno... cuk cuk cuk Uh bre pa ovo kod tebe nova stvar Jel vozis ti nju ili samo glancas? Nego, primetio sam da kod mene na jednom izduvnom ventilu pusta malo ulja, ali vrlo malo, znaci ne kaplje nista, nego se samo poznaje crno.. jel to opasno ili moze da gura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, vozi se naravno i to po raznim uslovima, ali mi komsija drzi perionicu tako da nije daleko, a ni skupo da se caskom isprska i skine blato :) Ne znam koliko je opasno to sto pokazuje da nesto curka, verovatno nije, ali ne bi bilo lose da se to sredi. Sad malo ce najverovatnije stici do sad mnogo, a pitanje je da li ces tada biti blizu majstora Nije da nesto baksuziram, ali sam naucio da ako mi nesto postane sumnjivo ili pokaze da nije bas kako treba, obavezno znam da cu to morati da sredim kad tad, a posto volim i daleko da putujem, uvek se odlucim da to sredim odmah! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/yamaha-xt-oglas-11616/ pazi te ovu yamahicu bas bi nekome lepo legla.... Uketic odma zovi i proveri sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Tih, stao si mi na mesto. Nego dobar taj 2kf Biške. Da mi treba za delove sigorno bih ga uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa hoces da kazes da ti vozis masinu a ovo je dresH :D pa dobro i ja kada budem sredio moju yamahu,nijedan XT joj nece ni prismrdeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok bre. Više je to bilo u fazonu: "šta će nam delovi kad nam se mašine ne kvare". Aj da bačim sliku da ne bude skroz off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan koliko te kostao ovaj vizir? Lepo izgleda, a cini mi se i da vrsi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dokaz uz prilozeni tekst Sto lepaaa zameni joj ove manzetne na vilama i bice jos lepsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Bishke ne offuj nego prilozi i ti nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @ugac ... to je sad moje mesto :) vizir je super, ja planiram da nabudzim na moj takodje ali cu verovatno jos veci kad su se vec spomenule manzetne, ima li gde da se kupe crne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za moj bivsi motor narucivao u 3T racing-u, bile su oko 20 evra, dobrog kvaliteta ali mislim da su jeftinije za XT, posto trebaju krace jer XT ima kraci hod amortizera nego moj bivsi moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koji Goshke na primer ovi stariji modeli imaju stelujucu prednju viljusku ili amortizer kako hoces ali mi nije jasno kako to ovaj tvoj nema ja mogu da prilozim nesto ali ne znam dal vam ce se svideti,mozda neko ima slabo srce pa kad vidi ono da se ne slogira ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan moj stari xt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan i sadasnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koji Goshke na primer ovi stariji modeli imaju stelujucu prednju viljusku ili amortizer kako hoces ali mi nije jasno kako to ovaj tvoj nema ja mogu da prilozim nesto ali ne znam dal vam ce se svideti,mozda neko ima slabo srce pa kad vidi ono da se ne slogira ;) Pa ne znam, valjda to nemaju 3TB modeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Yamaxa iz oglasa koji je Bishke postavio je odjavljen motor bio registrovan,treba menjati lanac i lančanike a na agregatu su zamenjene karike, a cena za keš je 700e ako nekog intersuje ja imam par komada u bg-u i okolini da pogledam pa ću možda i ovaj gledati on je u sremskoj mitrovici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan To je po mom misljenju dzaba ako samo to ima da se menja..... mozda bi trebalo da se prekontrolisu ventili ja Goshke samo znam da moja tenera iako je 1985 god to ima i da na nju ne mozes da sednes koliko je visoka ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan vizir je super, ja planiram da nabudzim na moj takodje ali cu verovatno jos veci koliko te kostao ovaj vizir? Lepo izgleda, a cini mi se i da vrsi posao Oko 1000 kinti. >Klik< zameni joj ove manzetne na vilama i bice jos lepsa Nešto mi manžetne antipatične, ali nesumnjivo su odlična zaštita za vile. Umesto njih planiram nešto ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan zar ovo nisu za UP side DOWN viljusku plastike ? meni su za divno cudo cele te manzetne na teneri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno misliš da ne mogu da se okrenu? Mislim da je veći problem naći odgovarajući prečnik hvata na kraju. Ove nove "up side down" vile su šire. EDIT: I meni su cele, nego vidiš, krive ko žvaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Krive su zato sto su dugacke, a kratak hod vila Sve moze da se ubudzi, ali pitanje je koliko su korisni takvi stitnici.. Msm da ce opet blato da upada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan uz celu tu muku bolje da cekas da ispadnu na oglasima neke za 1500 din kao sto sam ja nasao ranije Goshke nece sada Ugac da vozi neki hard hard off road pa da mu upada blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ma moje su cele, nego sam razmisljao da promenim boju motora i onda mi ovi nikako neodgovaraju. @ugac, hvala za kontakt... jel to neki lik u sijacem polju, pre neki dan mi neko spomenuo da ima tamo majstor za pleksi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Baš taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...