Shoma 83 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Shoma, telo zavrtnja bez glave je dužine 39 mm; navoj 15 mm. Ovih 39 je možda i 40, bem li ga, metrom sam merio. PS. Znam, imam pivo za ovo. Bog te veselio dobri covece! Cuj pivo, celo bure ako imas kapaciteta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene onako rukom kod mene je 3tb ili3uw 92 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Dorada. EDIT: Ja izmeri 15 mm navoj nego me Boyzijeva slika zbuni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan pa jel ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Dorada. i glava 4mmi to je to EDIT: Ja izmeri 15 mm navoj nego me Boyzijeva slika zbuni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan a je crtam odoh se upisat na tečaj crtanja odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 23, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko duze nije rasklapao XT-a, evo ga kostur da se podseti malo Uskoro ce doci i slike plastika jer mu radim komplet nove plastike...SVE do jedne... Naravno, pravim kalupe, tako da ako se nekome budu svidele, moci ce da poseduje iste... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pratimo radove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan a je crtam odoh se upisat na tečaj crtanja odmah Covece pa ti si umetnicka dusa! Nacrtao si ga, svaka ti dala Salim se, pomoglo je, napravio sam novi sraf!Momcovi HVALA jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ko duze nije rasklapao XT-a, evo ga kostur da se podseti malo Uskoro ce doci i slike plastika jer mu radim komplet nove plastike...SVE do jedne... Naravno, pravim kalupe, tako da ako se nekome budu svidele, moci ce da poseduje iste... Pravis neki novi oblik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 23, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, pravim kalupe po plastikama sa slike i prepravljam ove plastike - ovo je veoma ugruba slika, farbam ram, agregat,viljusku, rezervoar, sve nove plastike radim osim maske, menjam akumulator, bregastu, cistim karbove, farbam korman i tako...sve komplet i ne budzim mu el. paljenje...bas mu sve zivo radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 23, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan E da, imam problem sa plastikama, pa moram da cekam toplije vreme da bi ih uradio kako treba, jer sam vec dva puta pokusao da uradim rep i nisam bio zadovoljan jer u garazi nemam grejanja, pa onda nece ni da mi se susi poliester, a i imao sam pad sa motora, pa mi hladnoca ne prija jer gubim osecaj u ruci, ali bice novih slika uskoro... Takodje bih voleo da mu stavim dve Race Ade pozadi, jel zna neko da li Robert opet radi - sta je sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan E da, imam problem sa plastikama, pa moram da cekam toplije vreme da bi ih uradio kako treba, jer sam vec dva puta pokusao da uradim rep i nisam bio zadovoljan jer u garazi nemam grejanja, pa onda nece ni da mi se susi poliester, a i imao sam pad sa motora, pa mi hladnoca ne prija jer gubim osecaj u ruci, ali bice novih slika uskoro... Takodje bih voleo da mu stavim dve Race Ade pozadi, jel zna neko da li Robert opet radi - sta je sa njim? Gde mislis da smestis drugi top? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Februar 23, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja se zajebavam sa tim plastikama i to samo ovima koje su malo vrednije..moj ti je savjet da kupis par tih plastika jer one ne kostaju kao za sportske motore i onda dalje prilagodis po svojoj volji.Na snizenju u sloveniji oko nove godine bude komplet plastika 60e .. jedna ta plastika bude 10e a ti ces potrositi vise materijala i nece moci da sa savija.. valjda sam pomogao... tamo nazad su plastike od 60e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 23, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa druge strane, slicno ko na xtx-u, ali da ne idu pod uglom od 45 stepeni... ...otprilike ko na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 23, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se zajebavam sa tim plastikama i to samo ovima koje su malo vrednije..moj ti je savjet da kupis par tih plastika jer one ne kostaju kao za sportske motore i onda dalje prilagodis po svojoj volji.Na snizenju u sloveniji oko nove godine bude komplet plastika 60e .. jedna ta plastika bude 10e a ti ces potrositi vise materijala i nece moci da sa savija.. valjda sam pomogao... tamo nazad su plastike od 60e Veoma rado, uvek sam raspolozen da saslusam predloge, da li imas link nekog sajta sa koga mogu da porucim te plastike jer ja stvarno nisam uspeo da nadjem po tim cenama, Rep koji koristim je od Husaberg-a i nasao sam ga za 120e, bocne od ktm-a za 80e, plastike kod rezervoara za 60e, a blatobran cu kupiti acerbisov... Daj link, daj link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Sa druge strane, slicno ko na xtx-u, ali da ne idu pod uglom od 45 stepeni... ...otprilike ko na slici A sta ces sa rezervoarom za ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Februar 23, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sad pogledah sad su trenutno 75e komplet sto je opet dzaba u odnosu na trud oko izrade poliesterskih... http://www.supermoto75.com/index.php?ins_page=shop&category_id=160 ja sam tu kupio a u medjuvremenu sam nasao ovaj sajt u NS http://www.moto-juric.com/RACETECK.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 23, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan On se malo izmesta, naravno u slucaju da se iskombinujem sa Robertom oko cene, ako uopste radi... A da, sediste ide kod Bobana u zemun na prepravku i presvlacenje i usivanje yamaha logoa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 23, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad pogledah sad su trenutno 75e komplet sto je opet dzaba u odnosu na trud oko izrade poliesterskih... http://www.supermoto75.com/index.php?ins_page=shop&category_id=160 ja sam tu kupio a u medjuvremenu sam nasao ovaj sajt u NS http://www.moto-juric.com/RACETECK.html Hvala ti na linkovima, ali mi na zalost ne vrse posao ove iz Slovenije...a sto se tice RaceTeck-a, plastike koje je drugar uzimao su takva krsina da ih ne bih stavio ni da mi placaju... Njemu su posle jedne voznje popucale, ako su uopste bile originalne... Hvala ti u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Februar 23, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno neznam za taj drugi link posto sam to slucajno nasao googlajuci nesto..ove sa prvog linka su UFOplast i skoro svi takmicari ih koriste a i ja sam ih testirao na sve nepogode i super su.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 23, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam kako da ih dopremim, to mi je problem, za UFO znam da se isplate...rado bi ih posedovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Konacno stigao XT... moze da se brise...greska Doktore baš ti je lep XT. Dobrodošao u klub . A rezervoar je extra, ovako nešto sam i ja hteo da nabavim ili da prepravljam moj metalni rezervoar, što bi bilo jeftinije samo ne znam koliko je to pametno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na netu jednu zanimljivost, pa me zanima da li neko ima iskustva iz prve ruke... Pise da kod 3TB modela, auspuh ima nosecu ulogu kao deo rama. To mi je bilo zanimljivo, pa se pitam da li neko ima iskustvo kako to funkcionise, narocito ako je auspuh aftermarket. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 610 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na netu jednu zanimljivost, pa me zanima da li neko ima iskustva iz prve ruke... Pise da kod 3TB modela, auspuh ima nosecu ulogu kao deo rama. To mi je bilo zanimljivo, pa se pitam da li neko ima iskustvo kako to funkcionise, narocito ako je auspuh aftermarket. Možda kao ojačanje, ali ne nosi ništa, imao sam takvu XTjku... Ne bih to uzimao k_srcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...