nafetS 3817 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Šta skupo 400 dinara litar, pa nije to gorivo. Daj pun rezervoar! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jun 24, 2022 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim Bojan82, stvarno su sokovi vrhunski, ako se neko dvoumi da li da naruči ima sve moje preporuke, Mix ubedljivo najbolji bar meni! Zahvalio bi i kolegi nafetS, što je dopremio sokove do Ns! Hvala 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, i hvala Stefane što si se iscimao oko dostave, nije mala stvar. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Jun 24, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se pohvalama i zahvalama. Kolegu Stefana (nafetS) smo iscimali maksimalno da nam dobaci sokove. Sokovi su extra, da uzivas u casi soka kad ti dodje zelja, 5 glavu za kupovne. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nema na čemu, organizujemo kanal dostave, može svaki put po flaša dve, ne može pun kofer ko sad Imao sam biznis ideju, tri inox manjerke sa slavinom, maksimalno iskorišćenje, samo neće Bojan da mi uloži hiljadu i po evra u motor/cisternu Sent from my M2002J9G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Jun 25, 2022 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan On 6/2/2022 at 1:27 PM, travelman said: Jel prodaje neko sirup od zove .... Obozavao ga kao klinac al to danas retko ko bere i pravi ... Kod nas svi beru i prave...samo ja nisam ove godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 25, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Zova je zdrava, ali zova kao zova. Inače šećer je nezdrava namirnica. Kad čovek popije 1l sirupa od zove tokom nekog perioda uneo je u organizam i 1kg rafinisanog šećera. Dijabetičari ne mogu da piju to, a ja lično ne vidim poentu kad neko kaže ja pijem puno čaja, čaj je zdrav a u svaku šoljicu zvizne par kašičica šećera. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 7, 2022 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bojane, da li su sokovi i dalje aktuelni? Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imam u ponudi pomorandzu, cvekla mix i jabuku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 7, 2022 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, e sad još da se organizujemo ako neko ide za Bg, ili iz Bg za NS... pa da pokupi sokove! Ako neko ide nek se javi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...