srbenda 518 Napisano Maj 31, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sam uzeo motor a spemam se za more pa mi treba kao sa slike podizac - distancer guvernale kao sa slike u vis i ka meni . TELEFON 0638129618 Zvonko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam jedan par, u crnoj boji, moram da proverim. Javim ti sutra ujutru ako se ne snadješ do tada. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Maj 31, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Milanezi je napisao: Mislim da imam jedan par, u crnoj boji, moram da proverim. Javim ti sutra ujutru ako se ne snadješ do tada. Veliko hvala !!! Ocekujem da me pozoves telefonom , retko kada imam vremena da dodjem na forum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jun 2, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ovom prilikom bi se javno zahvalio kolegi Milanezi na poslatim distancerima a da pri tom nije hteo da naplati iako mi novac nij problem koliko HITNOST !!! .Stvarno gest itekako vredan pomena u danasnje vreme.Nadam se da ce mi se nekada ukazati prilika da mu se oduzim na bilo koji nacin . 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Jun 2, 2022 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, montiraj i uživaj u vožnji Biće prilike za družbu 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2005 Napisano Jul 26, 2022 Drug član, 1289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan I meni potreban jedan par ovakvih rajzera. Ako neko ima neka ponudi. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...